Eşim arkadaşıma ilgi duyuyor olabilir mi?

Yaklaşık bir sene önce yakın arkadaşım yanımıza taşındı. Tabi hal böyle olunca da sık sık görüşmeye başladık. Eşlerimiz geç saatlere kadar çalışınca birbirimizde misafir oluyoruz, misafir olan kimse onun eşi gelip alıyor. Eşim beni almaya geldiği günlerde benden önce arkadaşım fırlıyor kapıya, tabi başlarda bozulsam da ''geldiğini görmeden seni bırakmam'' deyince koruma içgüdüsüdür diye seviniyorum. Bu geliş gidişler artıyor kapıya fırlamalar artıyor ve eşimin o kapıya çıktığı zaman gülüşü bile değişiveriyor. O farklılaşmadan sonra iki üç kez daha görüştük farklı bir gülüştü şu anda bile bana gülmüyor böyle. (kaynımla aramız çok kötüdür) arkadaşım bize misafirliğe geldiği zaman kaynım bana alay ederek bakıp kahkahalarla gülüyor sebebini sorduğumda ''hiç'' diyor. Gel zaman git zaman bunun eşinin tayini çıkıyor taşınıyorlar. Burada bitiyor mu, hayır! bir gün test edeyim dedim eşimi. hafif çakır keyifken bu kızın adını söyledim ben söyler söylemez bir pür dikkat kesilişi var, tarifi imkansız. Uzun sözün kısası aradan aylar geçmesine rağmen ben bu olayı unutamıyorum paranoyak mı oldum, yoksa gerçekten bir şey vardı da ben mi anlayamadım? Ne yapmalıyım?
Eşim arkadaşıma ilgi duyuyor olabilir mi?