Bundan 6 ay önce en yakın arkadaşım (erkek) beni bir kızla tanıştırdı. Bu kızlada başka bir arkadaşı vasıtasıyla tanışmış. Yani çok eski muhabbetleri yok ama telefonda sürekli makara yapıyolarmış bayadır hatta o makara sırasında benden bahsetmiş. Neyse biz tanıştık 6 aydır çıkıyoruz son 2 ayımız biraz tartışmalı geçti. Kız arkadaşım arada yakın arkadaşımı arıyo geyik yapmak amaçlı. Benim yanımdaykende arıyoruz bazen ama benimle çok eğlenmediğini düşünüyorum. Bazen espri yaptığımda kınıyo beni. bir de yakın arkadaşım biraz piç bir tip bir kaç kızla görüşüyo. Kız arkadaşım o kızları kıskandığını söyledi bana. Neden diye sordum: '' benim yakın arkadaşlarımın sevgilileri olmamalı olsa bile benden güzel olmamalılar'' falan dedi. Yarın öbürgün askere gittiğimde kız arkadaşımı emanet edebileceğim tek insan bu yakın arkadaşım. İkisinede güveniyorum aslında ama kafamdaki bu kuruntudan kurtulamıyorum. Son olarak bana sürekli seni seviyorum ömrüm diye mesaj atan bir sevgilim var ne düşüneceğimi bilmiyorum kafam çok karışık.. Yardım pls
Güncellemeler
+1 yıl
Help meee
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar