Haksızlık mı ediyorum?

8 senelik evliyim çocugumda var. Eşimi hiç aldatmadım. Karakterim değil. asıl konu şu ki. Ben hala eski sevdiğimi unutamadım. Hala her gün aklıma geliyor hala kokusu burnumda hala dogum gunlerini hatırlıyorum. Cok sacma sebepten dolayı ayrıldık. Ama içimdeki aşkını sevgisini bitiremiyorum. Mantık evliliği yaptık biz ikimizde evlenirken birbirimize aşık degildik. Eşim aşık oldu ama ben yapamıyorum. İnsan olarak cok seviyorum saygım sonsuz. O kadar asık olmama ragmen hatta onun defalarca bana ulasmak için cabalamasına ragmen eşime saygımdan bir defe bile ne yazdım ne konustum. İçimden sokup atamıyorum. Her gün aklımda ona benzeyen birini görünce ellerimin üstü yanıyor kalbimin atışını kulaklarımda duyuyorum. 10 yıldır bununla cebelleşiyorum. Eşim bir zamanlar arkadaşımdı yani aslında onu da biliyor hatta evlenmeden bir muddet once eşimi aramış yapma girme aramıza barışa ağız biz acıyla karar veriyor demiş. Dün eşim bana bir kere ona baktığın gibi bakmadın gülmedin dedi. Haksızlık mı ediyorum ben ona?
Haksızlık mı ediyorum?