Benmi haksızım?

Ben ve sevgilim bir hata yaptık o zevk şeyiyle ben aile görmedim bi aile kurmak istediğim için neyse hamile kaldım lütfen yadırgamayın pismanım neyse ailesi aldır su bu bissürü namussuzlukla sucladılar gel git ayrıldım oğlum doğdu fotoğraflarını attım hiç bişi demediler oğlum 9 aylık oldu annemlerle kavga ettim gittim evden yazdım bunlara yapamıyorum falan neyse evlenme kararı aldık evlendik sadece imam nikahı ama resmî nikah yok neyse 9 aylık evliyiz ilk geldiğim zamanlar reşit değildim bahanesi buydu kaynanamın reşit oldum size güvenmiyorum niye bekletiyosunz dedim çok boş bir kavga cıkardı sonra senden emin olana kadar resmî nikah ayrı ev su bu yok dedi para avcısıymışım falan neyse gene sustum bekledim geçen nüfus dairesine gittik kaydımı almak için bu kızı ne diye alıcaz soy ismini bile almamışsınız ne kadar zmn geçmiş dedi habire sordu anladı çünkü bugün gelin yarına gün bile veririm bekletme amacınız ne yani dedi teyzesi şakadan çocuk konusu açıp evlenmeden çocuk olmaz o yüzden yapmıyorum falan dedi yüzüme gülereksonra kaynanam sen çık dedi adama ne anlattı ne uydurdu bilmiyorum sonra sürekli oğluma benim oğlum üstüme alcam falan diyo sonra oğlum için soy isim davası açalım falan (oğlum benim soy ismimde) annemde sakın verme falan kendi üstüne akıp seni atmicakları ne malum dedi eşim daha askere gitmedi herkes askere gittikten sonra gör gerçek yüzlerini diyo kaynanam için yani bilmiyorum oğlum 2 yaşında ve yıl dönümümüz geldi nerdeyse hala kıymamaları çok tuhaf bende eşimle konuştum dedim yeter yarın gidelim dedi ama tabi caymazsa ailesinden cekiniyo biraz neyse annesi gene çirkeflik yaparsa ne yapmam lazım bide o yalan uydurduğu adama ne söylediklerini sormak istiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Eşimi seviyorum parası için değil annesi boşanırsak nafaka su bu olur diye korkuyo ya gidersemmiş gidersem boşanma şeyi su bu kim uğraşcakmıs böyle saçmalıkmı var
Benmi haksızım?