5 buçuk yıllık evliyim ben 23 eşim 37 yaşında elimden geldiğince iyi bir anne ve eş olmaya çalışıyorum eşim için çorbasın'dan tatlısına yaparım her gün. Ama eşim yemeğini yer çay içtikten sonra direk yatar biraz otur dediğim zaman çok yorgunum diyor isim çok stresli dinlenmek istiyorum. Hafta sonu pek bir yere gitmek istemez market hariç çıkalım dediğimde arabayı ve kart veriyo çocuğu da al gez gel diye ben beraber çıkalım istiyorum ihtiyacım dışında alışveriş yapmam zaten sevmiyorum cafe insanı değilim o tür ortamları seven biri değilim. hafta sonu termosu doldurup uzak sakin bir yerlere gitmek istiyorum insanların olmadığı bir yer biraz ilgi istiyorum çok mu şey istiyorum böyle düşünce bu seferde kendimi kötü hissediyorum o beni okutuyor kendime sen nankörlük yapıyorsun annenin yapmadığını o yapıyor diye ne yapacağımı bilmiyorum artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır sonuna kadar haklısın.
Tamam yoruluyordur, sonuçta tüm gün işte ama bu sana ilgi gösteremez anlamınada gelmiyor.
İlgi istemek böyle vıcık vıcık bir şey değil ana göre.
Bir bardak çayı sohbet ederek içmekte bana göre ilgidir.
Konuşurken gözlerinin içine bakmakta ilgidir.
Dışarı çıkmak bir şeyleri beraber almakta ilgidir.
Bunları veremeyen birininde en kolayı yorgunum bahanesinin arkasına saklanmaktır.
Onlar için yaşamak sadece nefes almaktan ibaret.
Böyle insanları değiştirmek nerdeyse imkansız.
Umarım her şey gönlünce olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Haksız degilsin tabikiEşin ile aynı düşünmüyorsunuz Yoruluyor olabilir tabi ama sizinde ona ihtiyacınız var beraber vakit geçirmek en normal hakkınız. İletişim bozukluğu var aranızda. Ne istediğini neden istediğini konuşmalısın biraz düşündüğünde size hak verecek. Hiç bir şekilde değişmiyor sizin istekleriniz ona fazla geliyorsa hiç üzerine gitmeyin bunun bir faydası olmaz. Söyleyeceklerini söyle değişik bir davranış yoksa sessiz kal en iyisi sessiz kalmak.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, son derece haklısınız. Böyle insanların maalesef ruhu tembel yani her şey yattığı yerden olsun isterler ve maalesef bu insanlar hiçbir zaman değişmez. Böyle gelmiş, böyle gider derler ya aynen öyle yani. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun yani boşansanız dert, boşanmasanız dert ama ben olsam bu evliliği sürdüremezdim yani ne bileyilm. Allah kimsenin başına vermesin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Çok zor bir durum. Bizdede aynı herşeyiyle ama bizde sevgi olmadığı için birliktelik berebrlik yok.
0321 Yorumla
Soran+1 yılOnu da anlamaya çalıyorum ben zaten sürekli çıkalım demiyorum alışveriş falan sevmiyorum termosu doldurup sakin insanların olmadığı yere gitmek istiyorum
Soran+1 yılBizde genel durum bu sizde gelişen bir şey yok mu?
Soran+1 yılEşiniz de sizin düşünüyor meslek farkı da olabilir
Soran+1 yılÖyle demeyin lütfen evlilik kolay kurulmuyor ama kolay bozuluyor hele de ortada çocuk daha önce flört döneminiz oldu mu veya görücü usulü falan mı bu gün yazınız hep aklımdaydı çocuk hassas noktam
Soran+1 yılO süre zarfında illaki birbirinizi az da olsa tanımış olmalısınız
Soran+1 yılBilmiyorum bu gün hep aklımdaydı yazınız sonra dedim belki troldur diye sanal ortam sonuçta
Soran+1 yılMeraklı gibi görünmek istemem ama sorunu tetikleyen birşeyler olmalı çocuğunuz için üzülüyorum hiç bir çocuk anne babadan ayrı kalmayı hak etmiyor yarım büyümek zor kendimden biliyorum
Soran+1 yılKarınızın size karşı tavrı nasıl
Soran+1 yılO vakitlerde güzel zaman geçirmeye çalışın mesleğiniz ve gelir seviyeniz ne bilmiyorum ama küçük bir tatil yapabilirsiniz balayı tarzı gibi
Soran+1 yılÖyle düşünmeyin çocuğunuz çok küçük değilse annenize o annesine versin 2 günlük Özel vakit geçirin başbaşa
Soran+1 yılKolay değil öyle düşünmüyorum evliliğiniz için kimse kimsenin hayatını bilmiyor
Soran+1 yılSizin mesleğiniz ne merak ettim doğrusu?
Soran+1 yılNe memuru?
Soran+1 yılİyice meraklı teyze moduna bağladım
Soran+1 yılBu yazılar siliniyor mu
Soran+1 yılBu hesap nasıl kapatılır kapanıyor mu ki
Soran+1 yılBen burayı kapaticam sevgili eşim gidip uyudu bile rüyada görmüştür belki bir başıma kaldım yine artık daha fazla ezber yaparım vakit geçer belki
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılSiz de uyudunuz galiba size iyi geceler.
Soran+1 yılDünya kadar ezberim var nerden başlayacağımı bilmiyorum
Soran+1 yılSure hadis ayet arapça
Soran+1 yılSağolun.
Soran+1 yılBirazdan kapaticam hesabı
Soran+1 yılNeden bilmiyorum ama vicdanen kendimi kötü hissediyorum sanki çok kötü bir şey yapıyorum
Soran+1 yılBilmiyorum ilk defa tanımadığım biriyle konuşuyorum yanlış bir yazışma yok ama
Soran+1 yılİsmizdek rakam plakaysa eğer arada çok mesafe var
Soran+1 yılDoğunun bir ili
Soran+1 yılSize bir şey diyim mi çok yoruldum ve yıprandım eşim beni sevsin diye elimden geleni yaptım o istedi diye inat edip istediği kiloyla indim ondan geri kalmiyim diye dünya kadar kitap okudum kendimi geliştirdim onun için çok fedakarlık yaptım beni sevdiğini söylüyor ama ilgi Yok dışardan insanlar 5 yıllık olduğuma inanmıyor kendime öz güvenim Yok artık
Soran+1 yılSize de dert yandım kusura bakmayın
Soran+1 yılSizinle konuşmak iyi geldi ilk defa tanımadığım biriyle konuşuyorum
Soran+1 yılSiz başkaları ile de konuşuyor musunuz?
Soran+1 yılBen sosyal medya kullanıyorum ama ilk defa böyle bir yere girdim bu acayip burası
Soran+1 yılSiz daha önce kullanıyor'muydunuz
Soran+1 yılKusura bakmayın sizin yanlış bir kelimenizi görmedim ama ben kendimi kötü hissediyorum
Soran+1 yılSizin yetiştirlme tarzınız farklı olabilir yaşadığınız ile göre diyorum görüşler farklı olabilir
Soran+1 yılBen farklı ortamda büyüdüm babam Yok abim yok 4 kız kardeş o yüzden bazı konularda kendimi asamiyorum
Soran+1 yılNe bileyim annem bizi çok korumacı büyüttü erkek sanki yaratık gibi izole bir hayatım oldu
Soran+1 yılBenimle aynı sınıfta olan arkadaşım vardı annem ona para verip okulda ne yaptığımı sorarmis kiminle konustugum falan
Soran+1 yılSosyal medya kullanıyor musunuz
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılİyi bir dinleyicisiniz size iyi geceler
Soran+1 yılHakkınizda hayırlı olur. umarım
Soran+1 yılBen şimdi kapatıyorum burayı bence sizde uyuyun yarın ise gideceksiniz galiba
Soran+1 yıl☺️ siz kapatacak mısınız
Soran+1 yılEşiniz size bişey demez mi
Soran+1 yılSonuçta başkasıyla konuşuyorsun
Soran+1 yılHııı😳
Soran+1 yılHiç mi tepki vermez
Soran+1 yılSiz onu hiç mi sevmiyorsunuz gerçekçi olun lütfen
Soran+1 yılAynı evde nasıl yaşıyorsunuz
Soran+1 yılTrol değilsin dimi
Soran+1 yılKandirilmak istemiyorum
Soran+1 yılYalan'dan ve söyleyen den nefret ederim
Soran+1 yıl
Ben okuyorum ama düzgün mesleği olan biri neden burada olsun ki
Soran+1 yılBurası saçma konuşan insanlara dolu ilk defa ismini 3 gün önce duydum birinden çoğu bel altı konuşuyor
Soran+1 yılKadın da öyle
Soran+1 yılYazıları okudukça hayrete düşüyorum
Soran+1 yılHayır nedir bilmem
Soran+1 yılSayenizde uyumadım yoksa sahura kalkamazdim
Soran+1 yılSahur yapıp yaticam yorgunum yarın çok isim var
Soran+1 yılUmarım
Soran+1 yılEv çiye
Soran+1 yılHey Kürtçe biliyor musun?
Soran+1 yılNeee siz uyumadininiz mi ve ne yazdığımı nerden biliyorsununuz
Soran+1 yılHelal olsun size
Soran+1 yılSaat kaç
Soran+1 yılYarın iş yokmu sizin
Soran+1 yılNe yazdığımı nerden biliyorsununuz madem kurteciniz yoky
Soran+1 yılKa ez hej çı bibinim🤭
Soran+1 yılBen daha ne gorucem demek doğuya tayininin çıkarsa lazım olur öğren şimdiden
Soran+1 yılÖğren şimdiden Kürtçe nin değişik telaffuzu var ve çok zor
Soran+1 yılBen 1. Sınıfa gidene kadar Türkçe bilmiyordum
Soran+1 yılHiç mi uykunuz gelmiyor
Soran+1 yılGit karına sarıl uyu
Soran+1 yılNe diyim
Soran+1 yılSu içmeye kalktım burada bir rüzgar ses evin içine vermiş sanki insan uğulduyor
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılBen yaticam
Soran+1 yılSizede sizde yatin uykusuzluk erken yaşlılık yapar
Soran+1 yılHiç mi
Soran+1 yılSize bir şey sorucam
Soran+1 yılEşinizi aldattiniz mi hiç istemezseniz cevap vermek zorunda değilsiniz
Soran+1 yılNe fark var
Soran+1 yılKimseyi yargılamak bana düşmez yanlış anlamayın lütfen kimseyi kınamam ben çok şey gördüğüme inaniyorum kınadığını ve yargılandığını yaşamadan ölmez insan
Soran+1 yılSizi yargiladigimi dusunmenizi istemem
Soran+1 yılSen değil siz
Soran+1 yılKötü bir şey yazmadiniz ama yine siz lütfen
Soran+1 yılKitap okumaktan hoşlanır mısınız
Soran+1 yılŞu zamana hiç kitap okumadınız mı
Soran+1 yılEn son okuduğunuz yeydi. Ben okumayı çok severim kendime ait Bir kütüphanem var her çeşit kitabım vardır
Soran+1 yılYanlış anlamam her insanın farklı bir düşüncesi vardır olabilir
Soran+1 yılAnlamadım burçtan anlamam inanmam da saçma geliyor bana
Soran+1 yılSizinle konuşunca saat geç oldu ezanı bekliyim dedim kalkamzdim yoksa
Soran+1 yılAnladım ben gideyim en iyisi benden size ekmek çıkmaz
Soran+1 yılBen niye bileyim ki
Soran+1 yılİyi akşamlar sizi de rahatsız ediyorum ama sorum olacak. arkadaşım internet üzerinden alışveriş yapmış ve dolandirilmiş tüketici mahkemesine başvurucak polisle gidip şikayetçi olması gerekiyor mu özelden yazicaktim mesaj gitmedi buraya yazdım umarım görürsünüz
Soran+1 yılHoşbuldum merhaba
Soran+1 yılEFT yapmış fatura falan kesmemisler ücretini alabilir mi
Soran+1 yılOrtada ürün Yok eft yaptıktan sonra engellmeisler çok aramış ama muhatap yok
Soran+1 yılGitti yani sonuç cikmaz
Soran+1 yılYazık baya da birşeyler istemiş
Soran+1 yılAynen bende oradan alışveriş yapacaktım iyi yapmamisim
Soran+1 yılEvimdas. com
Soran+1 yılKonuşuyorum ama bana vuran vurmuş zaten 1 kilo altın ve döviz dolandirilildim çünkü hepsi benim takımların'dı eşime ait 1 lira yoktu içinde hepsini babam yoktu ama ondan çok sev kaldı bize hepsini yeğenine verdi
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılSiz niye o mesajı gondermissiniz sabah uykulu okudum ama bişey anlamadım
Soran+1 yılÖzel hayatınızdan bahs ettiğiniz
Soran+1 yılAnlamadığım şey niye bana anlatıyorsunuz
Soran+1 yılEvliyim her şeyin. Farkındayım trol değilim neden bana söylüyorsun onu anlamadım
Soran+1 yılVallahi anlamadım
Soran+1 yılAçım ondandir 🙃
Soran+1 yılDiyetteyim olmaz
Soran+1 yılAslında boyum 1.67 kilom 65 ti şu an 63 üm istediğim 58 bayramda istediğim kıyafetin içinde güzel görünmek istyorum
Soran+1 yılKendime
Soran+1 yılEşim beni her halimle beğeniyor ama önemli olan kendimi mutlu hissetmem
Soran+1 yılSadece beğeniyor o kadar. güzel sözü de şudur sen çok güzelsin nasıl oldu da benimle evlendin
Soran+1 yıl🤷
Soran+1 yılSaçımı kurutman lazım
Soran+1 yılKuruttum bile eşim evde değil çocuğu yatırdım film açicam kendime
Soran+1 yılFilm açtım ama gözüm kapanıyor yaticam galiba size iyi geceler
Soran+1 yılKoltukta uyuya kalmışım
Soran+1 yılUyudun galiba neyse ben yazıyım yinede... Ez nizamın tu kiyi insaneki çawani hema xberi baş dibeji caran. ez te nasnakim belki başi yanji başnihi xude zani. Ez gel havalixe vaha reheti xber nadim. di ruje ez te nasdikim belki yabanciyi hema xberdana tu yabancı nine şew baş...
Soran+1 yılGenelde yazamadığım bazı şeyleri kendi dilmde yazmayı tercih ediyorum
Soran+1 yılTu zehmet nine tü nizani
Soran+1 yılBu ne çeviriyi anlamadım
Soran+1 yılGoogl'dan çeviri yapıyorsun
Soran+1 yılNe bileyim belki bir gecede Allah vergisi Kürtçe ogrenmişsindir
Soran+1 yılYazdıklarımı cevirdiniz mi
Soran+1 yılBakmayın siz buraya yazıyorum ama normalde kimseyle fazla konuşan biri değilim güvensizlik problemim var her kese karşı
Soran+1 yılAynen. siz nelerden hoşlanırsınız kendinizden bahs etmiyor'sunuz
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılBiraz sert yapınız Var sanki
Soran+1 yılBirz'dan fazla sanki
Soran+1 yılşu an okuduğum bir kitap var ona bakarak sizi biraz anlamaya çalıştım. Sinirli bir yapınız var kendinize öncelik tanırsınız anladığım kadarıyla dediğim dedik birisiniz..
Soran+1 yılSizi anlamaya çalıştım az da olsa yüz analizi yapabiliyorum. Doğrumu söylediklerim
Soran+1 yılYüzünü görmedim ama konusmana baktım
Soran+1 yılSenin anlın dar mı
Soran+1 yılGeniş alnın var yoksa dar
Soran+1 yılSabrın yok alnın dar galiba
Soran+1 yılHmmm yapamadim. dün gece burçtan bahs ettin ya aslında anlıyorum 🤭 cevabını bildiğim için bilmiyorum dedim
Soran+1 yılÖyle işte 🙈
Soran+1 yılEvet hepsi doğru biraz inat da var
Soran+1 yılBeni yanlış anlama okuduğum kadarıyla yazıyorum
Soran+1 yılBen teraziym mantık daha ağır basıyor bende Duygu 2. Plan da benim için
Soran+1 yılAşka inanmam aşk yok Duygu var merak onun yanında olma isteği bunlar elde edilince aşk bitiyor
Soran+1 yılBende kesinlikle senin gibi düşünüyorum
Soran+1 yılHerkesin yatak odası kendisine özeldir bişey diyemem kimi çok sever kimi için olmasa da olur
Soran+1 yılO durumda Orta yol bulunmalı kuranda ne diyor kadın eşinin isteğini yerine getirse cennet kapıları onun için açılır erkek de eşine karşı görevini yerine getirmeli. Nisa suresiydi galiba hanımlarınız sizin tarlanızdır isteğiniz isteğinizi yapabilirsiniz (helal şekilde)
Soran+1 yılCinselliğe çok önem veriyorsun örneğin bir sahabe Ramazan'da orucunu eşiyle birlikte olarak açmış. Eşin istemiyorsa bunları anlat evlikte cinsellik yemek yemek kadar doğal. küçük gormemeli. Melekler sabaha kadar nalet eder eşe. Birliktelik olursa bu sefer melekler sabaha kadar dua ederler. Umarım işinize yarayacak bilgiler vermisimdir. görüşürüz
Soran+1 yılİy geceler mi sabah oldu burada. ben buraya bir kaç gün girmiycem kendine iyi bak..
Soran+1 yılEşimin iş yemeğin'deyim
Soran+1 yılBitti şükür hazırlanıyoruz çıkarız birazdan çok sıkıcıydı ya
Soran+1 yılEve az önce geldik üstümü değiştirdim ev gibisi var mı ya o tür ortamlar bana göre değil
Soran+1 yılAynen evim evim canım evim
Soran+1 yılSiz gece yatmiyorsunuz ama sizin mesleğinizden komşum vardı Sabah çok erken kalkardı
Soran+1 yılKaç zamandır ailenizi özlüyor musunuz?
Soran+1 yılAilenizi hiç göremeyeceksiniz 6 ay boyunca
Soran+1 yılİyi düşünün belki bu ayrılık size ve eşinize iyi gelir birbirinizi özlersiniz
Soran+1 yılSiz ciddi misiniz ya eşiniz o da sizin gibi mi
Soran+1 yılDüşüncenize saygı duyuyorum. hayatınızı ve yaşantınızı bilmediğim için siz daha iyi bilirsiniz.
Soran+1 yılburada çok aktifsiniz sıkılmıyor musunuz
Soran+1 yılZeynep
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
Ya tabiki de insan eşiyle zamn geçirmek ister bu senin hakkın ama eşinin işi ney? Belki adam bedenen çalışıyor ve haşatı çıkıyor. Hareket bile edesi gelmiyordur. Ama hani cumartesini de kendisine ayırsın dicem. En kötü pazar günü seninle geçirebilmesi lazım 🤔
00 Yorumlaİlgi beklemen çok doğal bence maddi ihtiyaçlar dışında duygusal ihtiyaçları da var her insanın. Evli olunca bunların görmemezlikten gelinmemesi gerekiyor, birbirine de zaman ayırmalı insan. Eşinin içinde bu heves yoksa bir şey diyemem o yoğunluk olmadığında da değişmeyebilir🤷♀️
00 Yorumlahmm instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen yardm edyo sana da yardımcı olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Malûm türkiye şartları. Insanı işçi emekçi olarak görmüyorlar, köle gibi çalıştırıyorlar! Sinir, stres yorgunluk yapıyor ise bi psikiyatriye görünmenizde fayda var. Çünkü bu durum fiziksel yorgunluktan çok ruhsal yorgunluğa benziyor gibi...
00 Yorumlaİste cokmu çalışıyor, aşırı yoruluyor olabilirmi? değerleri sağlık durumu normalse sana haksızlık tabiki.
00 Yorumla
+1 yılçokk haklısın ya zor bir durum sakince konuşsan işe yarar belki
01 Yorumla
Soran+1 yılEn fazla memlekete gideriz ona da gezme diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kanın kaynıyor o ise artık orta yaş sendromunda yaş farkı çok olduğu için böyle durumlar oluyor
00 Yorumla Sadece maddi şeylerle bazı şeylerin yurutulecegine inanıyor gerçekten seviyor mu o bile tartışılır ilgi istiyorsun belli... Çok dlteferruatli bir konu çok ama çok detaylı konuşmak lazım
00 Yorumla
+1 yılBaban yaşındaki adamla evlenirseniz öyle olması gayet normal bi şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyleri onsuz yap çok üstüne düşme al çocuğunu çık uzun vakitler geçir merak etsin🤷🏻♀️
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Yaş farkı çok olduğun dan
Burdan 28 yaş altı çocuk kızlarımıza sesleniyorum kendi yaşıtınız ile evlenin00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılişin zor. sana göre taşlı, enerji düşük.. yatakta memnunmusun?
03 Yorumla
Soran+1 yılSanane terbiyene takin
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️ kötü bişii sormadımki..
Cevap sahibi+1 yılyakında o işle ilgilide yakınırsın merak etme.. hışımla cevap verdiğine göre, esas o bölüm eksik ve yetersiz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılCevap sorunun içinde bebeğim o 37 yaşında sana ayak uydurması çok çok daha da zorlasicak emin ol...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdamin varlığı yokluğu belli dehil maalesef zor çocuk olmasa hiç durma derdim
00 Yorumla
+1 yılBunun cozumu sende rutini bozmak icin cesitli seyler yap etkile onu guler yuzle sakayla onu ikna edersin eminim kadin isterse yapar
00 Yorumla
+1 yılSiz görücü usulü mü evlendiniz peki ve esinizle çok yaş farkı yokmu
01 Yorumla- +1 yıl
Şiddet ve aldatma oldumu hiç
+1 yılnie o yaşta evlendin? Zengin diye mi
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumumuz şükür gayet iyi evet ama ben evlmeden öncede maddi durumu iyi bir ailede büyüdüm eşim merhametli, vicdanlı biri tek sorunu bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğun kaç yaşında peki ve hic gezmeye götürmüyor mu hep evdemi yatıyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 buçuk yaşında çocuğum var market hariç pek çikmaz ben söylenirsem çıkarız
Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. 17 yaşında mı evlendin?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSenin seviyene düşemem çok alçaktasin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşu an 23 mu çok erken ve de yas farkı çok
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay sonra 6 yıl olacak belki de içimdeki baba boşluğunu doldurmaya çalıştım
Cevap sahibi+1 yılKizlarin en büyük hatalarından birisi de bu kendinden çok büyük belki evli belki dul erkeklerle birlikte olması sonuç ta böyle işte
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Haklısın ilgili olması gerekmektedir
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı olunca bunlar yaşanıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılZaman zaman zaman.
00 Yorumla
+1 yılCoxuk yasta evlendiigin icin oluyo bu
00 Yorumla
+1 yılGaliba
00 Yorumla
+1 yılÖyle evlilikmi olur ya
00 YorumlaHaksızsın
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz