Karımın intihar etmesinden korkuyorum. Ne yapmalıyım?

Her zaman çok neşeli güleryüzlü biriydi hala da öyle ama bi şeyler farklı gibi sanki zorla gülüyo zorla konuşuyo. Onu uzun zamandır tanıyorum her zaman sorunlarını kendi kendine içinde halletmeye çalıştı bazen dağıldı farkettim ama toparladı eski haline döndü. İçsel bunalımları her zaman vardı ama bu farklı gibi ikide bir ben ölsem naparsın demeye başladı gülüyo bunu sorarken espri yapmış gibi ama sahte bi gülücük nereden çıktı bu sorular diyince üff cevap ver işte bi filmde gördüm soriyim dedim diyo. Sosyal bi kız hareketli belki bu kadar eve kapanmak yıprattı onu bilmiyorum. Neşesi soldu gibi iştahı azaldı eskiden çok sevdiği şeylere ilgisi azaldı her zaman garib bi enerjik olurdu durduğu yerde zıplar bıcır bıcır bişeyler söylerdi şimdi çok durgun ben sohbet etmedikçe etmiyo. Geceleri erkenden yatmaya gidiyo ışığı kapatıyo ama yatmıyo biliyorum uzanıyo öyle bazı geceler ağladığını düşünüyorum ama üstüne gitmemek için bişey söyleyemiyorum bakamıyorum. 4 yaşında bi kızımız var kızımıza çok düşkündü tüm dersleriyle ilgilenir ne öğrendiğini sorardı şimdi kızım anlatıyo o da dinliyomuş gibi yapıyo ama dalgın kafası başka yerde belli. Çok unutkan tepkisiz uzaktan izlediğimde ruh gibi yanına geliyorum gülmeye başlıyo şaka yapmaya çalışıyo yaklaşık 2 aydır böyle farkedebildiğim kadarıyla. Derin bi bunalım içindeymiş gibi ve intihar etmesinden korkuyorum. Bu konudan emin değilim ama intihar geçmişi var biz nişanlıykendi hastaneye kaldırmışlardı zehirlenmeden dolayı bana tarihi geçmiş ilaç içti dediler ama muhtemelen intihardı çünkü halini gördüm berbattı yüzü sapsarı. Ailesi arkadaşları da kötü haldeydi olaydan sonrada arkadaşları ona karşı çok hassastı o zamanlarda anlamıştım intihar olduğun ama üstelemedim daha kötü olur diye. Şimdi bu olayın tekrarlanmasından korkuyorum o zamanlarda en neşeli en mutlu sandığım dönemiydi ama bi anda olmuştu ya da onu tam olarak tanımıyordum bilmiyorum. Ama kendine bişey yapmasından çok korkuyorum ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar aldatma diyip durmayın kız kötü durumda diyorum arkadaşlarıyla bile nadiren görüşüyomuş işten eve evden işe
Karımın intihar etmesinden korkuyorum. Ne yapmalıyım?