Sürekli beni 2. plana atıyordu ve tanımadığı kızlarla takipleşiyordu rahatsı oluyordum artık çok dolmuştum beni yine ekip arkadaşlarının yanına gitti hakaret ettim ikimizde gurur yaptık ben ona daha sonra görüşelim dedim istemedi sonra o bana dedi ben istemedim ilk çağırışında gidemezdim hep 2. plandım zaten bana ne yeminler etmişti ne olursa olsun gitmeyecekti şimdi whatsapp durumlarımada bakmıyor önüne gelen kızları takip edip fotolarını beğeniyor amacı ne? Pişman olur mu? 24 yaşındayım 2 yıl sürdü ilişkimiz ilk sevgilim neredeyse her şeyi yaşadım kendine çok inandırmıştı...
Güncellemeler
+1 yıl
Takip ettiği kızların çoğu onu takip etmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herşey bukadar ortadayken ayan beyan açıkken hala soruyor musun senin ona verdigin degeri sevgiyi o sana vermemis demekki hayatina devam ediyo sense oturup onu dusunuyosun sence hakediyor mu bunu
Boyleleri insallah yasattigini yasar. Zor olsada zamanla alisirsin kendinle ilgilen hayatina bak bosver
Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını çok isterim sence ne zaman pişman olur annesinin bile göstermediği sevgiyi ben göstermiştim
Baskalarini takip edip begeniyorsa birini bulmaya calisiyor belli ki
Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını çok isterim sence ne zaman pişman olur annesinin bile göstermediği sevgiyi ben göstermiştim
Yalniz kalinca senden goremedigi sevgiyi baskasindan goremeyince cok pisman olur ama ne kadar zaman alir bilemem hemen olmayacagi kesin
Çıldırmış demek seni değil herkesi istiyormuş boşver unutmaya yoluna bak
Sen de yakışıklı erkekleri takip etsene
Kimsenin inadına öyle bir şey yapmam ben o karakterde değilim Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını çok isterim sence ne zaman pişman olur annesinin bile göstermediği sevgiyi ben göstermiştim
Sen gerçekten onsuz çok mutlu olduğunda pişman olur
Whatsapp hikayelerime bile bakmıyor mutlu olduğumu nasıl görecek ama instagramdan annemi takip ediyor
Belki okundu bilgisini kapatıp bakıyor ve baktıktan sonra okundu bilgisini açıyor. Böylece baksa bile sen onun bakıp bakmadığını bilemezsin. Ne yapmaya çalıştığını fark et. Seni umursamıyormuş gibi yapmaya çalışıyor. Ortak arkadaşınız varsa çok iyi olur, laf yetiştirir ona hemen
Doğru diyorsun instagramdan beni kız kuzeni takip ediyor o ayrıldığımızı biliyor mu bilmiyorum beni hala takip ediyor kız o söyler mi?
Söyler
Acaba umursamıyor gibi mi görünmeye çalışıyor yoksa gerçekten umursamıyor mu? Normalde geri takip bile yapmadığı kızları bile takip etti kafayı yemiş gibi her yere saldırıyor arkadaşı olmayan ortak arkadaşı olan kızları bile takip ediyor kızlar hep doktor mühendis mimar vs
Seni unutmaya çalışıyor bence 😁
Senin gibi birini bulamicani anladigi gün 👌
Anlar yani değil mi
Tabiki
Yeni birine bakıyor
Senden gördüğü ilgiyi sevgiyi başkasında göremeyince pişman olur
Birde sen baskasiyla mutlu olunca
Hayatı boyunca yaşar mı bu pişmanlığı? Ailelerimiz herkes biliyordu atanmadığım için nişanı bile erteledi
Yaşadıkça pişman olur evet. Adam seni mesleğin için istiyor ozaman bunu anlamadın mi. Oyle biriyle hayat mı yasanir
sevmemis bence seni