Aşk İlişkileri Ayrıldıktan 2 hafta sonra her yerden takipten çıkaran eski sevgilinin amacı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilimin ayrıldıktan 2 hafta sonra tek tek her yerden çıkarması ne demek oluyo?Ben umursamıyor gibi takıldığım için hiçbir şey yapmamıştım Ayrıldıktan 2 hafta sonra her yerden takipten çıkaran eski sevgilinin amacı nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayrılmış işte nesi zor anlamanın, sen ulaşma yazma diye seni de çıkarmış çok normal bişey bittiğini anla diye çıkarmışHani insanlar ayrılınca onu siler de çıkarır da bence biraz otur düşün kısa Bi mantık nesi zor 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitiren insan çıkarır doğru olan bu zatenSenin ne bitince konuşmak mıAklı olan mantıklı olan o tabiki çıkarmış. Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Senin yapman gerekirdi. Ayağınla tekme atan sen olmalıydın o değil. 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sizi kökten silmek ve sonsuza dek hayatından çıkarmaya çalışıyor 🙃 0 0 Yorumla
Kizsalsey Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Ayrılmıssınız gormek ıstemedı ıcın olabılır , sevgılı yaptıgı ıcın olabılır , unutmustur 0 0 Yorumla
niikoooytt Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boyle dusunmen ıcın kendını sorgulaman ıcın yapmıs. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seni görmek istemiyordur, unutmak ve yeni aşklara yelken açmak istiyordur vs.. 0 0 Yorumla
polyn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl konuşup etmiyosanız normal, 2 hafta bekleme süresi kararı sonradan almıştır seninle temas haline geçmek istemiyodur 0 0 Yorumla
ddarlingg Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yeni liman arıyor ve sana da merak uyandırmak istiyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beni spotifydan bile çıkarınca yeni liman mı bulcak Yorumla ddarlingg +1 yıl Senden uzaklaşmak istiyor hiç bir yerden görmeni istemiyor. Yorumla
Rengarenkdüşlerim Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bu gayet normal yani bir ayrılık varsa neden takipte kalayım ki 0 0 Yorumla
Xcparzeh Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Senin boş olduğunu anladı ve görmek istemedigi için 0 0 Yorumla
azrayenilmez72 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yani ne bekliyosun hatıra olarak saklıyacak değil ya seni çıkarıcak tabiki ben olsam bende çıkarırım 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Bunu bekliyormuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni görmek istemiyordur artık 0 0 Yorumla
İchBinBerfin Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeni sevgili yapmış olabilir bence 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çünkü ayrılmış bu kadar basit. 0 0 Yorumla
ikarima Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Hayatından tamamen silmiş 0 0 Yorumla
İçimdekisesdiyorkii Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Yeni sevgili yapmıştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 haftada mı Yorumla İçimdekisesdiyorkii +1 yıl Bazı erkekler için 2 hafta uzun bir süre 3 günde bile yapan var 😀 Yorumla
DaddyShark Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Doğrusunu yapıyor bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 hafta niye bekliyo Yorumla DaddyShark +1 yıl Olayı kabullenmesi zaman almıştır. Ve çıkarması da doğru bişey. Ben şahsen yeni sevgilimde eski sevgilisi ekli kalsın istemem. Geçeceksin arkadaş ayaklarını 🙂😅 Yorumla
yunot Takip Et Xper 3 Yaş: 51 +1 yıl Adam bitirmiş senin amacın ne dost hayatımı 0 2 Yorumla Deryaadenizz11 +1 yıl İşte doğru yorum Yorumla yunot +1 yıl Bedava sikterecen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ayrılmış işte nesi zor anlamanın, sen ulaşma yazma diye seni de çıkarmış çok normal bişey bittiğini anla diye çıkarmış
Hani insanlar ayrılınca onu siler de çıkarır da bence biraz otur düşün kısa Bi mantık nesi zor
Bitiren insan çıkarır doğru olan bu zaten
Senin ne bitince konuşmak mı
Aklı olan mantıklı olan o tabiki çıkarmış.
Senin yapman gerekirdi. Ayağınla tekme atan sen olmalıydın o değil.
Sizi kökten silmek ve sonsuza dek hayatından çıkarmaya çalışıyor 🙃
Ayrılmıssınız gormek ıstemedı ıcın olabılır , sevgılı yaptıgı ıcın olabılır , unutmustur
Boyle dusunmen ıcın kendını sorgulaman ıcın yapmıs.
Seni görmek istemiyordur, unutmak ve yeni aşklara yelken açmak istiyordur vs..
konuşup etmiyosanız normal, 2 hafta bekleme süresi kararı sonradan almıştır seninle temas haline geçmek istemiyodur
Yeni liman arıyor ve sana da merak uyandırmak istiyor.
Beni spotifydan bile çıkarınca yeni liman mı bulcak
Senden uzaklaşmak istiyor hiç bir yerden görmeni istemiyor.
Bu gayet normal yani bir ayrılık varsa neden takipte kalayım ki
Senin boş olduğunu anladı ve görmek istemedigi için
Yani ne bekliyosun hatıra olarak saklıyacak değil ya seni çıkarıcak tabiki ben olsam bende çıkarırım
Bunu bekliyormuş
Neyi
Adam kafasında bitirmiş o yüzden
umursamamaya devam eett
Seni görmek istemiyordur artık
Yeni sevgili yapmış olabilir bence
Çünkü ayrılmış bu kadar basit.
Hayatından tamamen silmiş
üzücüc durum senden bıkmiş demk
Yeni sevgili yapmıştır
2 haftada mı
Bazı erkekler için 2 hafta uzun bir süre 3 günde bile yapan var 😀
Doğrusunu yapıyor bence
2 hafta niye bekliyo
Olayı kabullenmesi zaman almıştır. Ve çıkarması da doğru bişey. Ben şahsen yeni sevgilimde eski sevgilisi ekli kalsın istemem. Geçeceksin arkadaş ayaklarını 🙂😅
Adam bitirmiş senin amacın ne dost hayatımı
İşte doğru yorum
Bedava sikterecen
Nispet
Amaçsız
Yeni manita bulmak