Bazı erkeklerin tweet'lerini beğenmis nerdeyse tüm tweetlerini.
Bana demistiki ben depresyondayim düzelince gelirim ama ayrılır ayrılmaz yüzlerce kişiyi takip etti.
Bazı erkeklerin tweet'lerini beğenmis nerdeyse tüm tweetlerini.
Bana demistiki ben depresyondayim düzelince gelirim ama ayrılır ayrılmaz yüzlerce kişiyi takip etti.
Seni çok güzel avcuna almış sana sevgiyi hissettirmiş inandırmış sonra dımdızlar ortada bırakmış ve sen artık bu yaptığından hep onu düşünüyorsun. Kız hedefine ulaşmış belli narsistlerin özelliklerine bak istersen onlardan birisi olabilir. Umursamamak en iyi intikam olacaktır emin ol sakın umursama o yokmuş ve hiç olmamış gibi davran. Kız ekle demiyorum umursamış olursun çünkü ben sana hic umursama diyorum o yokkenki gibi ol
Cevap
9Cevap
Ait olduğu yeri bulmuş işte
Üstüne düşme , Ne kadar üzerine düşersen bir yerlerini kaldırır egosunu tavan yaptirirsin
Sende degersizlestiginle kalırsın oylece
Kusura bakmada bile bile bataklığa sürmüşsün kendini
Anlıyorum seni acın büyük ama bi o kadarda önemsiz takma kafaya
Kardeşim kusura bakma ama kullanılmış olabilirsin, sana dönerse ve olurda hissine yenik düşüp affedersen tekrar ayrılacaktır senden, benden söylemesi
Hesabıda hep sana mı ödetiyordu
hah tamam, evet deseydin sorun sende derim. O kaybetti sen değil
Bende canım gibi aldatıldığımı affetmiştim. Eğer adam akıllı ilişki istiyorsan alfa olacaksın, eğer karşı tarafa şart sunduğunda o kabul etmezse tamam senin dediğin gibi olsun demiceksin, çerçeven olacak. Kabul etmiyorsan güle güle diyebilmen lazım ve en esası sevgilinin karşı cinsten Arkadaşı olamaz aynı şekilde seninde
O an ayrılmam gerekirdi, senden izinsiz gittiği yeri sana demeden nasıl gidebiliyor. Gereken yerde terk etmeyi bilmezsen daha çok aldatılır ve terk edilirsin. Ben bunu böyle yaparsam şunu şöyle yaparsam benden ayrılır deme çünkü zaten ayrılacak. Alfa olacaksın Allah'tan başka kimseye muhtaç olmadığını ve bir şey olursa karşı tarafı terk edebileceğini hissettirmen lazım
Ne depresyondan çıkınca sana gelirimi ya Onla bunla gezecek tozacak tatlarına bakacak eglencek geri sana gelcek cephe görüyor işte seni bırak boş ver gelse bile sakın barışma ben sana diyim yoksa SLK durumuna düşersin hemcinslerimi biliyorum..
Cepte görüyor*
Ohooo yuzsuzluge alışmış o sürekli affettigin için nede olsa gene affeder diye düşünüyor s. et hayatına bak kurtuldun şükret bence o karaktersizden. ikinci şans hatadır unutma ve bundan ders çıkar bidaha böyle affetme kimseyi
İnanma güvenme affetme..
sevmesi bunları yapmasına engel değil sonuçta erkeklerde yapıyor
geneli yapıyor istisnalar kaideyi bozmaz
Ayrılık sonrası insanlar teselliyi başkasında arar kanka
Çağımızda kadınların yüzde sekseni çok eşlidir. Erkekleri tadımlık şeker gibi görüp hepsine yazıyorlar. Kadınların azgınlığından ve sadakatsizliğinden kurtulmanın tek yolu yalnızlıktır.
Oha 3 ay sonra it gibi gelecek bekleme sen yine de onu takıl kafana göre
Ay kusura bakma ya çok güldüm 😅
Ya ne biliyim baksana.. yokluktan çıkmış gibi yemeğe başlamış.. Kafesten çıkan kuş gibi fırlamış 😊
Bunu erkekler yapmıyor muydu genelde
Bırak gitsin olmaz ondan
Kıskandırmaya çalışıyor
300 Spartalı'yı takip ediyordur belki
Ne yaparsa yapsın takip etme bitmiş gitmiş
kızlara güvenmeyin tek söyleyeceğim şey bu
Belli ztn ya bak ben sevgilimden ayrıldım bir yıl oldu takip listem falan hep aynı yani demek ki karakteri olaylarla göre değişiklik gösteriyormus kızın
Böyle kızarlardan uzak durun size de yazık
Hayır gelmez söylemedi deme
ne desem bilemedim…..
iki seçenek var ya sevdi ama bi şeyleri hazmedemedi seni delirtmek için yapıyo ya da gerçekten hiç sevmedi
Bir bardak soğuk su iç!
Bataklı çiftliğin orspsunu ne yapacaksın?
Bir kadın olarak söylüyorum hiç sevmemiş seni
Erkekler içersinde de böyle rol yapanlar oluyor bizzat yaşadım. Hayatına bak boş ver s**tüğü
Ayrılmışsınız, ne yapsın bitmiş gitmiş
seni sevmiyor
Züppe
Yeni seni gibiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?