Sevgilim ayrıldıktan bir hafta sonra bir sürü kızı takip etti zoruma gidiyor ne yapmam lazım?

Sevgilimle iki yıl ilişkimiz vardı fakat kurban Bayramı’nın ilk gününde bitirdi bakıp sıkıldığını vs söyledi tabi ben çok seviyorum ve kaldıramadım bu duruma alışamadım sekiz gün oldu ve çok zoruma giden şeyler var ona o kadar emek sarf etmişken o kadar peşinde koşup değer vermişken şimdi Instagram‘dan beni her yerden engelleyip bir sürü kadın kız eklemesi çok zoruma gitti aşırı kötü hissediyorum ve bana bir sürü hakaretlerde bulundu o çocuğu haysiyetsiz köpek defol git gibisinden sözler yaptı ve aşırı derece aşağıladığı güzel olduğunu sanma benim gibisini pazarda bulursun güzel bir kız değilsin falan gibisine o kadar aşağılıkça konuşmalar yaptı fakat yalnız kaldığımda aklıma gelen şeyler oluyor çok üzülüyorum durumu aşmam çok zor. Olmaz umarım çünkü aynı spor salonuna gidiyoruz ve beni gördüğü zaman öcü görmüş gibi kaçıyor bugün Starbucks’a karşılaştık direkmen kaçıyor çok tuhaf hareketler sergiliyor mesela kafasında bitirmiş bir insan görse dahi dönüp bakmaz ama orada işi varsa halleder fakat o işi olsa dahi orayı direk terk ediyor çok zoruma gidiyor aşırı derecede kötü hissediyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Hemen kadın kız eklemez çok zoruma gitti Videolar vs çekiyor altına yorum yaptırıyor insanlara ve sanırım bir çoğuyla da iletişim kurdu

Sevgilim ayrıldıktan bir hafta sonra bir sürü kızı takip etti zoruma gidiyor ne yapmam lazım?