Sevgilim olsa;
Kadın dediğin, iyi sevişecek arkadaş, koyun gib yatmayacak, kımıl kımıl olacak yatakta. Aklını başından alacak ama, aklını sadece bununla yormayacak. Delireceksin ama, delirmen hastalıktan olmayacak. Uzanıverdi mi yanına boylu boyunca, göksünde atan kalbinin yerine koyacaksın kendini. Ruhunu, herşeyini. Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin. Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin. Çıtır çerez niyetine yemediğin, bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük. Yıllara rehaveti değil, huzuru taşıyacak. En seksilğinde olmayı da bilecek, hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de. Yılık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek, kadın dediğin ayıp nedir bilecek. Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek. Seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna. İki lafın başı, her tartışmada, ayrılalım tehdidi savurmayacak. Seni sadece sen olduğun için sevecek. Koynuna alıp şehvetle sevişecek. Kadın olmasını da bilecek, ana olmasını da.
Bu şiri okudukça sen aklıma geliyorsun sevgilim, derim... ))))10 Yorumla
+1 yılyıllardır sevgılım yok bu yonde bır girişimim de olmadı açıkcası geleni de red ettim fakat bayanları anlamada onların ruhunu oksamada fena degılım kimi arkadaşımın konustugu kıza mesajı bile ben gönderirdim :)
toy ve depresyonda olan bayanlar ancak sözlere kanır onun haricinde bir bayanı söz ile dğeil yaptıklarınızla etkileyebilirsiniz =) ona güzel olduğunu değerli oldugunu hissettirmeli ama asla kılıbık olmamalı otoritesini ön plana çıkarmalı, bayanlar ürkek bir kuş gibidir kendini ne kladar çok güvende hisseder ise ona o kadar bağlanır onlar korunmak sahiplenilmek isterler :) bir bayan bir devleti dahi idare ediyor ise sevdiğinin çocukla oynar gibi uğraşır gibi oynamasını uğraşmasını tatlılıklar yapmasını ister =)110 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
sizce biraz anlamış mıyım bayanları :)
- +1 yıl
ben kadınları anladım da kadınlare bir türlü benm istediğim giib olamadı. hep kibir fenalık ego üstünlük derdindeler
- +1 yıl
asıl üzücü olan onların durumu değil mi sizcedfe? Kbir ego insanı ancak uçurumaö sürükler,
- +1 yıl
:) pardon toplumda şu an sevgılı yeme içme gibi bir ihtiyaç olarka kabul gordugu ıcın o da bnde olmadıgı için benim adıma uzuldnz sandım :)
sor yüreğime nedir bu sensiz ve sessiz gece. vur yüreğime sensiz ve sessiz geçirdiğim her gece. aşk haram olmuş sensiz geçen her güne. vur yüreğim vur kendini taşlara sensiz kaldığım her günde. seni seviyorum :)
02 Yorumla
- 02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSen O Musun
Başka yağmurlu bir sabah
İnsanlar koşuşturuyorlar
Kafam hala bulutlarda
Gözlerim açık hayal kuruyorum
Birdenbire hiç ortada yokken
O hayatıma geldi
Sanki birbirimizi tanıyormuşuz gibi
Kısa bir süreliğine
Sessizliğin sesinde
Zaman olduğu gibi duruyor
Aramızda bir çeşit bağ var
Bu bana soğukluk veriyor
Gerçekten merak ediyormusun
Gökyüzünü yakabileceğimizi
Bu binlerce yıl önce yazıldı
Hayatın kitabına
Sen bana tanrının yaptığımısın
Sen hep rüyalarımda olanmısın
Devam edemiyeceğim zaman bile yapmamı sağlayan
Beklediğim
Uzun zamandır
Birden bire hiç ortada yokken
Hayatıma geldi
Sen bana tanrının yaptığımısın
Sen hep rüyalarımda olanmısın
Sen tanrının bana yaptığımısın
Sonsuza kadar benim olan mısın?
Üzgünce yorgun olduğum zaman hayal kurmamı sağlayansın,
Hayatima anlam veren
Ölünceye kadar
O musun bu sözlere hıç bı kız dayanamaz erkeklerın kurtarıcısı scorpions'a teşekkürediyorum :))00 Yorumla
+1 yılO süslü kelime önceden tasarlanmazki. Eğer değer veriyosan o anda ona bir bakarsın içinden gerçekten geçenleri söylersin zaten mevzu kopar. O an söylediğini sonradan düşünsen belkide okadar etkileyici bile değildir. Yani sonuç : gerçek değer varsa geriisi teferruattır :)
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- 25 Yorumla
+1 yılKadın en çok hatırlanmaktan ve ilgiden hoşlanır. Bazı sabahlar işe gitmeden ufak bir sandiviç hazırlayıp üzerine kalplı bir renkli kağıt... senin için hayatım yazarsan kadın olduğunu hatırlar.
Evlilikte onu kimseye karşı ezdirmessen ama hatsından dolayıda kızarsan kadının olduğunu anlar...
Yılda iki kez bir yaşgünü birde evlilk yıldönümünde kırmızı gülleri koyarsan masasına ya da akşem eve gitiğinde kapıda... kadın olduğunu hatırlar00 YorumlaBir kadın bir erkeğe erkek olduğunu hissettirmek için ne yaparsa erkekte bir kadına kadın olduğunu hissettirmek için onu yapar. Çünkü, erkek kadınını taklit eder. Onun kendisine olan davranışlarını örnek alır. Onu memnun etmek için onun gibi yapar.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorum l*n seni" derim.
oradaki l*n mizacımla ve sesimle birleştiğinde tutkulu ve kendinden emin bir hal alır.
ben de kızı alır giderim.02 Yorumla- +1 yıl
güncellemene de cuk oturmuş.
tarzım böyle napim
Martılara attığım simit, önüne süt bıraktığım yavru kediler, Ve sana verdiğim değer, Hayvan severlik bu olsa gerek.! demiş chinaski...
00 Yorumla
+1 yılCok var da karsimdaki bayanin bendeki bu kwlime ustaligi hissini uyandirmasi gerekiyor. İcimden gelmediten sonra manasi yok yani.
00 YorumlaHatunum gibi klişe olmuş herkez tarafından kullanılmış kelimeler yerine kendim doğaçlama yaparak ona özel farklı şeyler türetirim.
02 Yorumla
+1 yılAç papatya gibisin dinle. Egon tavan yapar :D söyleyen söylemiş. Bize laf düşmez
01 YorumlaHenuz oyle bir kelimenin icad edildigini sanmiyorum
05 Yorumlaerkek simartabilir kadini, ama kadinin kadin oldugunu hissetmesi kendisine baglidir, bunun icin birilerin sozcuklerine bagli olmamali.
01 YorumlaBunlar hep benim kelimelerim :-) bence kadinligiyla daha iyi hisseder :-)
02 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onu sevdiğimi söyler belki de kaç şiir okurum.
Benim gözümde güzel oldunu söylerim00 Yorumla
+1 yılBana sadece bir 10 dakika versin, ölene kadar bensiz ve aşksız yaşayamaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Yaşın 25-29 sa gerçekten buradan olacağını biliyor olmalıydın. Yüzyüze olmalı...
- +1 yıl
Karşımdaki kadını kibarca karşılar. Tüm sohbeti sıcakkanlı ve samimi havada yaptıktan sonra gözümle gözlerini okşar. Elini tutup avuç içine bir cümle yazardım, parmak işaretiyle harflerden ibaret. Ayrılırken yüz, boyun, kulağın birleştiği yere tek tane öpücükle uğurlardım.
+1 yılben hem mesleğim gerekcesiyle hemde yazdığım şiirlerden esinlenerek kadına sadece onun özel olduğunu hissettiririm ne bilim ona süprizler yaparım mutlu ederim...
00 Yorumla
+1 yılgözlerinin içine bakarak... bir erkeğine başına gelebilecek en güzel şey sensin, benim başıma geldiğin için teşekkür ederim... seni seviyorum... derdim mesela :)
00 YorumlaKalbime çok kiraci girdi çıktı. Kalici sahibi olmak istermiydin?
18 Yorumla- +1 yıl
:) adına şarkılar yazmısdım ben senin. Aradim bulamadım seni, Söyle hangi yaban ellerdeydin, çok bekledi bu yürek seni, Buldugum an gitme tut ellerimden beni hiç terk etme, Birgün ya helalim olup beyaz gelinliginle koluma gireceksin, ya da bizsizligi seçip karanlıkta ölmeyi beklicez Söyle şimdi beyazlar içerisinde gelinim olurmusun
beyaz kanatlı kelebeğim..
beyaz kanatlı meleğim...
kır çiçeğim...
gonca gülüm...
sabahları doğan güneşim...
gecelerimi aydınlatan yıldızım...027 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q762341-dunya-nin-en-iyi-sairleri-edebiyatcilari-neden
rus kızlarının güzelliği ilham veriyor...
kadın aşktır erkek şair erkeğin ruhuna ilham veren şey kadının güzelliği...
rus kızlarını gören mecnun çöllere düşüyor ferhat dağları deliyor... - +1 yıl
rus kızlarının güzelliği insanı büyülüyor:)
rus kızları kainat güzeli uzaylılar sırf rus kızlarını görmek için başka gezegenden dünyamızı ziyarete geliyor:)
rusya da ufo görülüyor türkiye de neden ufo görülmüyor:)?
rus kızları bir melek büyüleyici bir melek:)
şu güzelliğe bakar mısın insanın nefesi kesiliyor:)
i199.photobucket.com/.../...sian-girl-portrait.jpg - +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q744490-rus-kizlari-evde-kalmiyor-turk-kizlari-neden-evde
rus kızları evde kalmıyor:)
+1 yılbu sorunun tek bir cevabı var maalesef soru biçimin yanlış.
00 Yorumla
+1 yılEğer seviyosan fazla şatafata gerek yok zaten zamanla gönlünü efendiliğin dürüstlüğünle kazanıyosun. Denendi %100 Çalışıyor :)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 541 cevap paylaştı. + Çok güzel gülüyorsun demek bazen sana deliler gibi aşığım demekmiş biliyor musun? Çok güzel gülüyorsun
00 Yorumla
+1 yılfunda ararın aşkın bana değdi değeli şarkısını söylerim (^.^)
02 Yorumla- +1 yıl
ne diyeyim.. aşk tesadüfleri severmiş (^.^)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 376 cevap paylaştı. kadına kadın olduğu en güzel pompalamayla hissettirilir mutlu etmek istiyosak kadını haftada 5 defa çakmak lazım.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılafedersin sevişerek. abla tuhaf zevklerin peşinde koşmayın, boşverin.
00 Yorumla
+1 yıltabiki de söylerim :) hediyeler alarak beklemediği anda sürprizler yaparak :)
00 YorumlaSüslu kelimeler yapmacik gelir bana. Duruşumla bakişimla zaten anlatirim özel hissetirecek şeyleri
00 Yorumlakadınlar anlaşılmak için değil sevmek için yaratılmıştır... Çünkü sevmek adama yakışır kadın zaten AŞKtır...
00 YorumlaAnlatılmaz yaşatırım burdan ifşa etmeye gerek yok. ;-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilimi apartmanın girişinde kucagıma alıp seni seviyorum diyerek evine kadar çıkartmıştım. Seni seviyorum'u birde böyle deneyin :D
00 Yorumla"Farkındasin diymi sen kadınsın ben erkek" denir sjskh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılorana bal döküp yalarım be güzelim. Ben çikolata dökeyim sen yala.
00 Yorumlaonu insanlar belirli aşamaları geçmek için kullanıyor su zamanda hayat boyu devam etmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO güzel kelimecikleri duyduktan sonra gönlümün süsü olabilecek biriyse evet
Ama süs bitkisi gibi durmayı seçecekse hayır00 Yorumlakendine gel senin memelerin var derdim
24 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet süslü kelimelerimle onları kandırıp elde ettikten sonra peçete gibi çöpe atarım
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 16,3b cevap paylaştı. Erkek gibi davranarak.
00 YorumlaAllah çarpaın sen kadınsın
02 YorumlaHer istediğini yaparak :)))
01 Yorumlakucağıma alıp sevişerek
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılsöylerim niye söylemiyim?
05 Yorumla- +1 yıl
Özlenen ne kadar özlenildiğini bilse kendinden utanır~
- +1 yıl
müzikle daha etklili ya
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 798 cevap paylaştı. Dikisirken seni sviyorum demek
01 Yorumla
+1 yılBu kelimeler kadından kadına degisir
00 YorumlaYani köprüyü geçene kadar (:
00 Yorumla
+1 yılmeme
02 Yorumla- +1 yıl
kadın olduğunu hissetmeye çalışan abaza hatun olarak sana da?
Zayıflamışsın. :))
01 Yorumla
+1 yılKadınıımmm diyerekkk
00 Yorumla
+1 yılçılgın kelebeğim...
06 Yorumla- +1 yıl
kısrağım?
- +1 yıl
hımmm,,,
amsya elmamın diğer yarısı? - +1 yıl
sulu şeftalim:D
sevgi sevgi sevgi