ben birinden cok hoşlanıyordum bunu öğrenmiş bi şekilde benle konuştu “benim kalbim çok yara aldı inan bana gönül işlerinden yana hiç isteğim yok hayatıma da kimseyi almak istemiyorum” falan dedi. ben beni reddetmek için böyle konuştuğunu düşündüm ama sonra arkadaşıyla arkadas olmuştuk (tesadüfi tanıştık) ondan öğrenmiştim hayatında iki üç kişiyle mi ne ilişkisi olmuş ve neden bilmem aptal aptal insanlara denk gelmiş.
işin kısası gerçekten bir insan aşka küsebiliyor mu? bir insan aşkla nasıl barışır? bu mümkün mü? sağ olun beybiler
işin kısası gerçekten bir insan aşka küsebiliyor mu? bir insan aşkla nasıl barışır? bu mümkün mü? sağ olun beybiler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet gerçek. Ben şu an onu yaşıyorum. Soruları alayım.
hiç mi bişe hissetmiyosunuz? iyi niyetli bayanlar da karşınıza çıksa yine şans vermez misiniz?
Vermem. İstisna kızların varlığına inanıyorum ama onların benim "gerçek aşk" algımı anlayabileceğine inanmıyorum.
Sonuçta iyi niyetim geçmişte defalarca kez suistimal edildi ve boşuna fedakarlıklar yaptım. İster inan ister inanma ama hepsi de bana ilk adımı atan kızlardı bir de sorsan. İlk adımı atsan dert. Sana ilk adım atılsa ve değer vermeye başlasan ayrı bir dert. Kıymet bilmeyen insanlara daha fazla yüz vermek istemiyorum.
haklısın... umarım (yani istersen tabi) karşına gerçekten güzel bir insan çıkar
İstemiyorum teşekkürler. :P
Duygularımı ütopik bir mutluluğa zaten odaklamış durumdayım. Bir daha boşluk hissi çekeceğimi hiç sanmıyorum. Bu illet yüzünden ben az daha dostlarımı kaybediyordum. Yaşadığım acıyı bilemezsin. Boş ver. Hiç bir kız benim iyi niyetimi kaldıramaz. Çünkü benim "gerçek aşk" algım inanılmaz ütopik ve masalsı. Ben bu şartları yerine getirsem de karşı tarafın getiremeyeceğine %100 eminim. O nedenle hem kendim hem de toplumun iyiliği için yalnızlığı seçiyorum. :P
Kültürlü ve kendini geliştirmiş birisi olmasına hiç şaşırmadım bu arada. Bu tarz iyi niyetli ve entelektüel kişiler zaten böyle şeylerden arınmış oluyor. Adam da umarım benim gibi duygularını ütopik bir mutluluğa odaklayıp rahata ermiştir. Benim açımdan doğru olanı yapıyor ki ben de aynı şeyi uyguluyorum zaten. Dostlarım ve ailem gibi gördüğüm herkesle mutluyum. Eminim o da öyledir. :P
Valla küsülüyo bacımsu. Benimde öyle oldu tüm erkekler kardeşim gibi
senin biraz ugrasman lazim
ne gibi mesela? Bahsettiğim bey çok kültürlü biri, kendini epey gelistirmis dört dil biliyo. tipi de orta yani, karizma ama. kendine bakiyor. yani bu tarz biri icin ben de kültürlü gibi mi gözükmeliyim ne yapayims seçmen
sence?** :)
Aska küsersin ama sonra yine ask istersin
yaaani onun istediğini pek sanmıyorum isteyeceğini de pek sanmıyorum 😅 çok güç şeyler yaşamış dinlerken ben bile cok üzülmüştüm
Realitesi yok
neden ama?
Biri gelir ummadık anda tka der