- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir insani gerçek bir insan yapan iradesidir. İradesi olmayanlar senin gibi oluyor.
Kalbine söz geçir istemeye istemeye uzaklasicaksin kadından ayrıl zaten düzgün bir kadın olsa evli olduğunu bile bile sana tekrar gelmezdi. Tamam sende namussuzsunda o sende daha namussuz şimdi senin yapacağın bunu anlaman yok eşinin hakkına girmissin zaten kul hakkı birde o kadın ah ederse varya sen o kızla bir saniyen bile mutlu geçmez yerle yeksan olur hayatın öyle gider Haklı insanın ahından kacicaksin yoksa o bir ülkeyi bitirir. Karar senin hayatını mahvetmek istiyorsan aynen devam et.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak karına aynen bunu söyle. Aşık olduğum kişi başkasıyla sevgili oldu diye sinirlenip beni seven seninle evlendim yıllar sonra aşık olduğum kadın bana dönmek istedi ve şu an seni onunla aldatıyorum. Bu şekilde söyle karına. Sen nasıl bir kardeşimsin empati yap diyorsun bu empati yapılacak bir şey değil nasıl miden kaldırıyor böyle birşeyi bir de napıcam diye soruyor musun? Zaten şu an karını aldattığın kadın bu durumla seni kabul ediyorsa birbirini tam olarak bulmuşsunuz o kadına da yazıklar olsun kendi hemcinsini böyle bir olay yaşattığı için. Git aynen sana söylediğim gibi söyle zaten normal bir insan olarak karın ayrılmak isteyecektir. Bir de çocuk durumundan şüpheleniyormuşsunuz. Cidden iğrenç bir insansın nasıl utanmadan yüzün kızarmadan karının yüzüne bakıyorsun. Karın olacak kadına bile saygın yok eğer olsaydı o kadını böyle bir durum içine düşürmezdin. Rezil bir insansın.01 Yorumla- +1 yıl
O güncellediğin kısımda sen nasıl kendini haklı buluyorsun acaba tabi ki ayıplanacaksın yaptığın normal birşey olduğunu mu sanıyorsun akıl ver demişsin git bunu karına söyle boşan. Zaten karına da sevgiline de saygın yok senin. Ben karına üzülüyorum sen ve sevgilinin nasıl midesi kaldırıyor anlamıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl karşına düzgünce konuş sakin bir şekilde insansa eğer seni dinler ama ondan empati veya saygı duymasını bekleme bir kadının gururu incinirse geri dönüşü olmaz. Öylede yanacaksın böyle bu durumda böyle de yanacaksın. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Kendine saygın olsun biraz.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun reis işin çok zor. Ben hep denenmişin denemesi olmaz diye düşünürüm. Geçmişte bana yanlış yapan beni yüz üstü bırakan birine gebersemde aşkından 2. bir şans vermem. Bence sana geçmişte yaşattığı acıları düşün ve yeni acılar yaşatmasına müsade etme. Yuvana sahip çık, herşey bir gün unutulur.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Durumun zor görünüyor seni yargılamayacağım aynı şeyleri bende yaşadım ama karım kazandı şunu düşündüm evli biriyle ilişki yaşayan bir kadın ileride aynısını sanada yapabilir çünkü bu bir hastalık erkekler nasıl aldatıyorsa bazı bekar kadınlarda evli erkeklere sempati besliyor karım hamile diyorsun demekki eşinle henüz bitmiş bir durum yok ve inan bana aşığım diyorsun ya bir iki ay içinde bitiyor şu an durum sıcak bu yüzden kafandan atamıyorsun benim tavsiyem sevgilini bırak eşine ve yuvana sahip çık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyümeden, duugularinizi kontrol etmeyi bilmeden evlenmeyin Allah aşkına ya. Ne aşkı ne sevgisi ya. Aşkı sevgiyi de kirlettiniz yerin dibine soktunuz.. böyle aşk sevgi olmaz olsun. Zina yapıyorsunuz zina. Adına aşk diyorsunuz. Karıni üzmekten sevgilini bırakmaktan korktuğun kadar Allah'tan korkmuyorsun? Topraktan geldik toprağa gideceğiz uyanın artık bu ne hal ya.. Allah'tan Müslüman bir ülkeyiz. Hergun değişik değişik muhabbetler. Ne yargisindan bahsettiğini de anlamadım baştan sona yanlışsın sen ayrıl o kadından da onu bari kendinle kirletme.. yok aşıkmış yok sevgiymis.. karısı hamile olabilirmiş falan... saçmalıksiniz keşke geberseniz
31 Yorumla
+1 yılSevgiline çok aşıksın, canından çok seviyorsun, onsuz yaşayamazsın, ölürsün, kahrolursun bla bla bla. Ama öbür yandan da bambaşka bir kadınla evlenip çocuk yapmayı ihmal etmemişsin. Sen bu söylediklerine inanıyor musun sahi? Sırf öfkenden, inadından yapmışsın, yersen. Evlilik bir süreçtir. Sen sözüydü, nişanıydı, buluşmasıydı, görüşmesiydi derken hiç mi öfken dinmedi, duyguların değişmedi? Hiç mi ulan ben ne yapıyorum böyle demedin?
Elde edemediğiniz insanları gözünüzde büyütüp adına sevgi/aşk demeyin. Gerçekten sevseydin başkasıyla evlenip en mahrem şeyleri yaşayıp çocuk yapamazdın. Bulmuşsun bu yanda da seni seven değer veren kadını, elde edemediğinin kölesi olmuşsun. Sana rahat batmış, sadece kaşınıyorsun. Hepsi bu.31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Empati yaptım ama yine de seni haklı göremiyorum. Karakterin olsaydı ya o kadını affetmezdin ya da karın olacak kızcağızla kendi aptal öfkeni kontrol edemediğin için evlenmezdin. Sen karaktersiz bir insansın alınabilirsin, alınmalısın
31 YorumlaO zaman niye seni sevenin duygularıyla oynuyorsun? Sizin gibi insanlar yüzünden insanlar aşktan iğreniyor iğrendiriyosunuz!
73 Yorumla
Soran+1 yılBi an onu sevebilirim sandim sevecektimde karsima o cikmasaydi
- +1 yıl
@Invection çok haklısın👍 bunun gibi sadakat yoksunu insanlar malesef ki hiç bitmeyecek
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle karından ayrıl sen onun gibi birisini haketmiyosun. Senin layığın senin gibi yasak ilişki yaşayan o empati yoksunu kadın. O da sevgilin oluyor zaten git onunla evlen layık layığa yaşarsınız. Umarım günyüzü görmez o kadına yaptıklarınızın bedelini ödersiniz.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibileri yemin ederim tokat manyağı yapmak lazım hak ettiğiniz o çünkü. Davar başkasını seviyorsan niye evleniyosun insanları niye kullanıyorsunuz inat için vicdan yoksunlari? S. git kendi acını icinde yasa başkasıni ne yara bandı yapıyosun. Evlendin madem şerefli ol da yuvana sahip cik onu da beceremez senin gibiler karından boşan o zaman senin gibiyle bir saniyle evli kalmak istemezdim duysa karın da istemez emin ol. Hamile olması da boşanmaya engel değil ayrica
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOkudukça sinir basıyor akıl verin yazmış bide mal değneği bosanmaktan başka çaren var mı? Yargılama yazmış bide napak alkış mu tutalım karaktersiz. Kadina yazık günah git açıkla her şeyi de bosanin o kadına günah senin gibi salağı kocası diye adamdan sayıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDurumun ve iç dünyan ele alındığında görünüyor ki; sana en uygun yaşam biçimi, paralel hayat. İlişkilerini ayır, biriyle beraberken diğerini unut, bir çokeşli erkek gibi mutlu olmaya ve mutlu etmeye bak.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa seni terkedip baskasina giden kadın bosta kalmis ki sana donmüs bir hayat kadinindan farksiz birisi icin yuva yikmaya karıni aldatmaya değermi
43 Yorumla- +1 yıl
@Need4Read yazık çok yazık o evdeki kadına
- +1 yıl
@Alaçatı_mavisi hem de nasıl yazık.. Bir de demezler mi yargısız infaz yapıyorsunuz diye.. Ya ne yapacaktık? Saçmasapan işler..
+1 yılEşin seni seviyor sonuçta cocuğunuz olcak herhalde bence aldatma sonuçta sevgilin terketmiş seni ve başkasıyla sevgili olmuş 1 kere yapan yine yapar unutma bunu ve eşin sana böyle bişey yapsa tepkin ne olurdu onu düşün ona göre karar ver ya gerceği söyle kurtul sevgilinle ol ya da kapat bu konuyu eşine sadık ol benim önerim bu
20 YorumlaSu durum da en mantiklisi karindan ayrilmak, senin onu aldattığını ögrense zaten ayrilir senden, ama cok incinmiş gururu kirilmis olur. En iyisi guzel guzel boşan, hamile bile olsa. Çocuğu sahip çıkarsın ama evli olmassin sadece.
00 Yorumla
+1 yılBence sevgilin seni bosandirip sonra seni ortada bırakacak... karından da olacaksın... başkasıyla sevgili olmuş seninle sevgili olmuş belki kaç tane daha vardır... bide karinin başka sevgilisi olsa ne yapardın onu düşün daha kolay karar verirsin
00 YorumlaGardaş sen bi kardeşimsin
Adam olsan
Zaten seni postalayan kadina dönmezdin
Adam olsan Eşini bile bile aldatmazdın
Adam olsan bir inat ugruna masum bir kadinin duygulariyla oynamazdin
Sen adam degilsin
Daha hirsimi alamadim ancak yeter10 Yorumla
+1 yılSadakatsiz Volkan bu mk
Bir de ayıplamayın demişsin ne yapalım alkış mi tutalım bir de sana40 Yorumla
+1 yılValla birader adam değilsin bide empati kur diyorsun sen kendi adını şerefini kirletiyorsun ha kalbine söz geçiremiyorsan bir parça delikanlıysan sık kafana ama karını aldatmaya hakkın yok öbür dünyada nasıl hesap verecen içinde adamlık varsa kendini öldür ama bunu yapma
00 Yorumla
+1 yılsevgiline de karına da ilerde doğabilecek olan olası çocuğuna da sana da yazık kardeşim. Eğer karını hiç sevmiyorsan direkt boşan çünkü çocuk olursa da mutsuz bir eve gelmek istemez. ya da biraz fedakarlık yapıp sevgilinden ayrılmalısın. başka çıkış yolu yok
01 Yorumla- +1 yıl
İleti sahibi yavsaga yazık bile değil tek yazık olan karısı o kadar. Adam olsa zaten başka bir kadının duugusuyla oynayıp evlenmezdi
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bide şöyle düşün aynısını esin sana yapsa... sizin gibiler evlenmesin ya mümkünse insan kirliliğisiniz...
10 Yorumla
+1 yılKaraktersiz!!! Madem aşıktın Nden evlendin ozmn şimdi evlisin sevgilinle konuşmayı kes bence başına büyük bir dert olabilir sonra..
11 YorumlaÇok geçmeden söyle, hamile olsada aldırır. Belliki dengisiz birisin iki kadınında hayatını mahvedeceksin
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin seni tekrar baska biri icin bırakmayacaği ne malum aklınız baskasindaysa evlenmeyin yazik günah.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAciz insansın yok o olmasaydı sevebilirmişim falan Allah sizi bildiği gibi yapsın boşan eşinden kendini o kadar düşük duruma düşürme i sevgilinde kaşarın teki... iyi söz söyleyemiyorum sizin gibilere
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Karaerol3 evet
Cevap sahibi+1 yıl@Karaerol3 hayır
+1 yılEşine anlat bu durumu daha nereye kadar saklıcaksın. Senin olay ne biliyomusun ne yardan vazgeçiyosun ne kârdan..
00 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrılmak zorundasın. Bir de karakter nakli lazım ikinize de.
06 Yorumla- +1 yıl
Aynısını o zaman da derdim. Ne farkı var?
Soran+1 yılBen kendimi yok ederim ama onsuz yapamam belki karaktersizim ama kalbime soz gecmiyo yapamiyorum anlayin beni
- +1 yıl
Yav arkadaş o zaman karından ayrıl. Ona yazık değil mi?
- +1 yıl
@Lyisnna kesinlikle
Bide bunu normal bir şeymiş gibi anlatma pişkinliğiniz yok mu beni benden alıyor.
10 Yorumla
+1 yılYa sen empati yap asıl yıllar önce sana yapılanı sen sana yapan kişiyle şu an karına yapıyorsun!! Valla pes yani ne diyim karını sevmiyorsan boşan da eski sevgiline dönme kesinlikle seni aldatmış birisi o farkında mısın?
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatmadi benden ayrilip baskasina gitmisti oda bana sinirine yapti zaten ben de cok sinirlenip bu isin icine girdim cok pismanim ama artik cok gec. Sevgilimi canimdan bile cok seviyorum elimde degil her seyi soyleyin ama ayril demeyin bana
- +1 yıl
Karından ayrıl ozmn çünkü beraber olduğun her saniye karına saygısızlık gerçekten sağlıklı bir evlilik olmaz karın senden daha çok acı çeker yol yakınken karından ayrıl ozmn
+1 yılAmaan koy göte gitsin kankö hareminu çoğaltmaya bak sen :&
00 Yorumla
+1 yılNe diyelim ki şimdi sana. Sevgilinden uzak durmaya çalış. Eşin öğrenirse daha kötü olur her şey.
00 Yorumla
+1 yılBirisinin duyguları ile ne hakla oynuyorsun? Sadakatsiz ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi şerefffsizler yuzune bu dunya nin hali boyle beter ol ibbne
40 YorumlaSenin exine dönmen baştan büyük hata bosqn karından hamile olsa bile çocuğunuzu böyle bir ortamda buyutemezsiniz ztn boşandıktan sonra da gorcem ama seni sevgilin tekrar gidebilir bu ihtimali de unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli olmadan her naneyi yiyenler , evli olanları linçliyor. Kimse demiyorki karın gitse üzülürmüsün. başta bunu düşün.
00 Yorumla
+1 yılAz beynin varsa hayatını karına adarsın o kadın oyuncak değil üstelik karnında bebeğini taşıyor asıl senin ona karşı empati yapman lazım bizim sana değil
10 Yorumla
+1 yılKadını resmen yara bandı gibi kullanmışın şimdide burda dert yanıyosun karının yerinde olsam tekmeyi basardım senin gibi birine yazıklar olsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılKarım bilmiyo asla belli etmedim etmemde onada cok uzuluyorum
Hangisi gerçekten huzur veriyor bunu bir düşün yanlış yapmışsın üstüne bir yanlış bir yanlış derken çığ olup üstüne düşmüş, bence bir hata yapmadan önce tekrar iyice düşün
00 Yorumla
+1 yılaşık oldugun kisi zaten seninle degil baskasiyla sevgili olmus neden hala ona şans veriyorsun ki? kendi hayatina ve eşine odaklanmalisin eskisiyle butun iletisimini kesmen lazim
00 YorumlaÜçüncüyü bul bence ama eğer illa seçim yapmak istersen ben karınla birlikte kalmanı öneririm. Sonuçta ortada bir söz var.
00 Yorumla
+1 yılkarının hamile olup olmadığından emin olabilirsiniz testlerle eğer hamile değilse ayrılıp sevgilinle bir yuva kurarsın
00 Yorumlakarın hamileyse eski sevgiline tekmeyi bas karın hamile değilse karından boşan
00 Yorumla
+1 yılKarının hamile olup olmadığına emin olunca tekrar gel
00 Yorumla
+1 yılUmarım sevgilin sana 5 metreden gözüken boynuz takar
00 Yorumla
+1 yılGizli yedigin hurmalar...😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılNiye boşanamazsın bi önce onu açıkla
02 Yorumla
Soran+1 yılHamile olabilir, seviyor ayrica beni. Uzmek istemiyorum
- +1 yıl
Ha böyle mutlu ediosun yani öylemi? Sevgilinin seni sevmesi yetmiomu? Bi seçim yapıp diğerine kalbini tamamen kapatmalısın.
+1 yılNaneleri yerken bana mı sordun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. negzel lan ikisi ile e mutluysan böyle devam et
00 Yorumla
+1 yılKanka Şerefsizin tekisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah seni bildiği gibi yapsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Senin gibilerden nefret ediyoruz
10 YorumlaSana şeref alacam çünkü kardeşimsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarının adresini ver ben ikna edrim panpa
00 Yorumla
+1 yılVolki tolki seni
20 Yorumla
+1 yılYa trol mk
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ne trolu bi seyide ciddiye alin ya burda acimi paylasiyorum saygi duyun biraz
+1 yılRezil
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim sende asik olursun ne diyebilirim o zaman anlarsin beni
+1 yılBarney stinson
10 YorumlaBu şey değil mi ya Sadakatsiz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ikiside seviyorum ahjsjsjs
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İkiside idare et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılRezalett..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İşin zor :d
00 Yorumla
+1 yılYasak aşk yaşayın
00 Yorumla
+1 yılBelanı bulmussun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seçim yapman gerek
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri