Kızlar Bir Adım Öne Erkekler bir kadın için rekabet etmeyi sever mi? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 423 Yapay Zekaya Sor Erkekler bir kadın için rekabet etmeyi sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
Olliee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Ben sevmem kadın için rekabet edip kazanmak ne kadın kimi istiyorsa onu secer zaten rekabet etsinler benim için diyen kadından hayır gelmez 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu resim nerden bir yarışma mı merak ettim dkfhkdfhk 0 1 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Labor of love" show dizi tarzı bir şey Yorumla
Esmermehmet_89 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 412 cevap paylaştı. Ortada rekabet edilecek karekterde bir kadın olsa yapilir 1 0 Yorumla
Yaralıbiradam Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Karşıdaki kadına bağlı. Zayen sevse rekabete gerek kalmaz. Sevmiyorsada rekabete gerek kalmaz 1 0 Yorumla
Meleyyyy_19 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Erkeklerin çoğu bunu yapmayı sevmezler 4 0 Yorumla
Brt34 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Böyle birşeye asla girmem bi kadın başkasını bana rakip görüyosa kendibi rekabet ortamında bulur, bişey ya vardır ya yok ya senindir ya değildir. Bazı şeylerin ortası olmaz 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sanmıyorum rekabet sevilmez bu mevzularda 3 0 Yorumla
Birsarıpapatya Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Tabiki. Çoğu buna bayılıyor. Şeytan azapta gerek 1 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadın iki kişiye ışık yakıyor ise uğraşmam 1 0 Yorumla
Suatsarıbaş Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 466 cevap paylaştı. Benim gözüm Korkmaz da tiksinirim 😏 1 0 Yorumla
Bhfjjgnmbn Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Dusunsene bu adamlarin hepsi kadini grup yapsa kadin ne hale gelir 🤣 0 0 Yorumla
KibritKolik Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl niye kendinizi ÖDÜL olarak görüyorsunuz :) 1 2 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır dediler bize hep😄 Yorumla KibritKolik +1 yıl bilmiyoruım feministler hep '' kadın kadındır çiçek babandır '' deyip çığırıyorlar da ondan şey yaptım. Yorumla
Kemal1790 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yarış işi bana gelmez, hersey karşılıklı 1 0 Yorumla
Profilozof Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Cinayetler bile işleniyor 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı. Rekabet herkesde vardır erkek kadın farketmeksizin 0 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cengiz Atay gruba katıldı 0 0 Yorumla
striger Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. oyle bir duruma sokan hatun sogutur direkt 1 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,9b cevap paylaştı. Elde edene kadardır 1 1 Yorumla Hissiz4334 +1 yıl Rekabete gerek kalmaz ki be evlendikten sonra Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
ponçikkızzzzx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bende sever 1 2 Yorumla ponçikkızzzzx +1 yıl Bence* Yorumla justapo +1 yıl yok sevmeyiz emin ol :D Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 18,3b cevap paylaştı. Severse gidebilir 1 0 Yorumla
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genelleme yapmak zor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Ben sevmem kadın için rekabet edip kazanmak ne kadın kimi istiyorsa onu secer zaten rekabet etsinler benim için diyen kadından hayır gelmez
Bu resim nerden bir yarışma mı merak ettim dkfhkdfhk
Labor of love" show dizi tarzı bir şey
Ortada rekabet edilecek karekterde bir kadın olsa yapilir
Karşıdaki kadına bağlı. Zayen sevse rekabete gerek kalmaz. Sevmiyorsada rekabete gerek kalmaz
Erkeklerin çoğu bunu yapmayı sevmezler
Böyle birşeye asla girmem bi kadın başkasını bana rakip görüyosa kendibi rekabet ortamında bulur, bişey ya vardır ya yok ya senindir ya değildir. Bazı şeylerin ortası olmaz
Sanmıyorum rekabet sevilmez bu mevzularda
Tabiki. Çoğu buna bayılıyor. Şeytan azapta gerek
🙄🙄🙄farkli olan fark edilir bence
Ben etmem. Ya benimdir YA DEGİLDİR.
Kadın iki kişiye ışık yakıyor ise uğraşmam
hayır tabiki niye yapalım ki
Ben sevmem
Benim gözüm Korkmaz da tiksinirim 😏
Dusunsene bu adamlarin hepsi kadini grup yapsa kadin ne hale gelir 🤣
niye kendinizi ÖDÜL olarak görüyorsunuz :)
Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır dediler bize hep😄
bilmiyoruım feministler hep '' kadın kadındır çiçek babandır '' deyip çığırıyorlar da ondan şey yaptım.
Erkekler kızlar için kılını bile kıpırdatmaz.
Yarış işi bana gelmez, hersey karşılıklı
Evet severler. Bunada * salaklık denir
Cinayetler bile işleniyor
Rekabet herkesde vardır erkek kadın farketmeksizin
Cengiz Atay gruba katıldı
seçenek olmayı sevmeyiz
oyle bir duruma sokan hatun sogutur direkt
Elde edene kadardır
Rekabete gerek kalmaz ki be evlendikten sonra
Evet değere biner
Hayır
Hiç kimse için böyle birşeyi asla yapmam.
Sanmam.
etmem
Hak eden bir kadınsa neden olmasın
Bence hayır.
Bende sever
Bence*
yok sevmeyiz emin ol :D
Ben sevmem
Sever evt
Severse gidebilir
umrumda olmaz, ucuz malın alıcısı çok olur
Hiç sevmem