Taliplisi çok olan kız gözünüzü korkutur mu daha çok hırslandırır mı?

bir kadın, onun için rekabete girilecek bir ortamın oluşmasına sebep oluyorsa , zaten o kadın en baştan yanlıştır.. ortamda öyle bir atmosfer varsa , hiç uğraşmayın kendinize, sadece sizinle görüşen düzgün bir kız bulun.
Göz korkmasından ziyade bunu bir yarış olarak görmüyorum. Şayet bana ilgisi varsa orada olurum. Bana göz kırpıp başkalarına da kırpıyorsa, bir seçenek olarak görüyorsa zaten öyle birinden uzak dururum.
Cevap
89Cevap
Kimse için rekabet etmedim, etmem de. Aklı ve kalbi bendeyse, çevreye gözü kör olup kendi gelir zaten.
Bıyıklı olmayan her canlı için yaparlar 🤣
Ben sevmem ama seven bir çok erkek var.
Eskiden olsa severdi gadası. Ama artık erkekler pek rekabet etmeyi sevmiyor.
Kadınlarda bunu gördüm
Okula giderken bizzat yaşadım
Diyelim ki bir kadın sizi hedeflediyse
Diğer kızların dikkatini çekiyorsunuz
Işte bu yuzden erkeklerin sevgilisi varken yazılan çok olur
Ama erkeklerde böyle bir şey görmedim
Genellikle uzaklasiriz
Erkeğine göre değişir bu. Ama çoğunlukla bence hiç uğraşmazlar bir kadın için. Çünkü değer bilen bilir, bilmeyen naz yapan kız insanı usandırır..
Hem zaten dünyada kadından bol ne var. Biri gider biri gelir. Dünyanın sonu değil ya. Seven insan fazla naz yapmaz, insanı usandırmaz yoksa kendisi kaybeder ne kadar güzel olursa olsun.
Erkekler farklı, farklıdır.
Beni istediğine inandığım birisi için cesaret gösterir adım atarım.
Benim için rekabet etmek için özel bir şey yapmak gerekli değil. Beğendiğimi hissettirir, net bir geri dönüş beklerim.
Ama klasik anlamda filmlerdeki gibi bir kadın rekabetine girmem.
Aksi bir davranış şekli hem beni hem de olası bir ilişkiyi degersizlestirir.
Kızında bende gönlü varsa, başkalarıyla mücadele edip boş yere başıma belaya sokmamada gerek yok.. bende Gönlü olmayan bir kız için neden mücadele edeyimki. bizi diğer canlılardan ayıran özelliğimiz var, akıl ve zeka.. Bir Kızı 1000 kişi ister bir kişi alır..
açıkçası bu bir yarış değil, rekabete gerek yok. kararsızlığa gelemem birini çekici bulduysam veya ona aşık olduysam veya sadece takılmak istiyosam bunu ona açık açık söylerim. o da benim için aynı şeyleri düşünüyorsa beraber oluruz, düşünmüyosa yoluma bakarım bu bi yarış değil ki biriyle rekabete gireyim. saçma
Bence kadın rekabete izin vermemeli. Biri dikkatini çeker, birine ısınır, ona yakınlaşır. Diğerlerini görmezden gelirse ortada bir rekabet olmaz. Kendine saygısı olan bir erkek göz göre göre ileri adım atmaz zaten.
Keşke her kadın sizin gibi olsa 🙂
Asla gözüm korkmaz ama talibi çok çantada keklik muhabbeti yapıyorsa orada işim olmaz.
Rekabete gerek yok.
Biriyle rekabet ediyosan karşı cins için sadece bir seçeneksindir.
Mesela bir insan ben ve başka birinin arasında kalıyosa beni seçmesin.
Seni seçenek olarak gören birinden bişey bekleme
Ben rekabete girmem, bir kadının gözünde seçenek olduğumu bilmek o defterin benim için ömrü boyunca kapanma sebebidir.
İlişkilerde seçenek olursan , yarın başkası yüzünden terk edilirsin.
Kadın için fark etmez mi kim olduğu? Eğer kadın hiçbirine ilgi göstermiyorsa ilgisini kazanmak için elbet bir rekabet yaşanır. Bu belki davranışlarla, belki giyim-kuşamla, belki bakımıyla, belki de maddiyatla. Günümüzde yaşandığı gibi.
Önemli olan kimin o kadını istediği değil o kadının kimi, nasıl ve ne şekilde istediği. Erkekler her önüne geleni istediği, kadınların ise sadece sevdiği adamı istediği için bu kadınlar için zor bir süreç oluyor maalesef.
Eğer aramızda seçim yapacaksa özelliklerimize göre, aradan çekilirim. Üçüncü kişi olmam. Zaten seviyorsa sevdiğini seçer, onu ister insan. Hangisini seçsem diye düşünürse asla seçmemeli çünkü illaki mutsuz edecek seçtiği kişiyi.
Öyle bir durum içerisinde olmayı kendime yediremem. Fark edersem hemen çıkarım durumdan. Kimse için rekabet edecek kadar küçülmedim üstelik bu duruma seyirci kalan kadının zaten benim hayatımda yer alacak bir karakteri yok demektir.
O kadının kimi seçtiğine bakarım. Hayatımda hiçbir zaman hirslanip bir kızı elde etmeye çalışmadım. Eğer o kadın kalbini bana açıyorsa geri kalan adamlara kapattıysa hiçbir şeyin önemi yoktur.
Zoru sevmem, imkansızdan haz etmem.
Rekabet söz konusu değil, aşk ilişkisi eğlencedir, eğlence zor olduğu için değil, kolay olduğu için eğlencelidir.
Haliyle rekabet bana uzak..
Kimse kimse için kişiliğinden karakterinden ödün vermesin. Tek söyleyeceğim bu
sevmiyorum..
çünkü günümüzde rekabet sebebi olan kadınlar beyni yerine bedeni ile rağbet görmek istiyor..
İstinaslar dışında seven var. Erkek olmanın sürekli bir erkeklik ispatlama haline mahkumiyet olduğu canım ülkem. Ne olursa olsun, kendiniz olun.
Nefes alan tüm varlıklar için rekabet etmeyi severler, hayatım boyunca sevgili yapmadım ve gerçekten kafam aşırı rahat
Rekabeti hep sevmişimdir savaşçı bir ruha sahibim istediğim her ne olursa olsun onun için mücadele ederim.
Etmem rekabet asla karşılıklı tanışma hevesi olucak 2. Bir erkek kararsızlığı varsa ve ona rağmen hala seçeneksem pisliğimi yaparım acımam
Herkesle konuşan bir kız benim ile konuşamaz. Rekabet aşkta olmaz. 1 kazanan olur. Onuda zaten biz belirleyemiyoruz. Kalbimiz kendi seçiyor. Rekabet sadece meta olarak görülen birşeyi kazanmak için olur.
Valla rekabet falan aramam. İsteyip istememle alakalı tamamen.
Sırf rekabet olsun diye dişi için rekabet etmek primat davranışı :D
Rekabet ettirmemeli bence kız tarafı
Bence kendibsecmeli
Siz diyorsunuz bir kızın kalbinde iki adam olmaz diye
vala bende gözü olmayanla uğraşmam, bakarımbi denerim naz niyaz vs olayları varsa ilerlerim 'behlül kaçar'
Hayır basit kadınlar bundan zevk alır. Kendine güvenleri olmadıkları için böyle ego tatmini yaratırlar. Yoksa birbirine düşürmek saçma bir kurgu
Gözümü korkutmaz. Ancak bir kadın için rekabetten öte. Onu hak etmeyi severim.
Pek tabi ki onun beni hak ettiğine inandı isem...
Ben Kadının İsatanbul gibi olanını Severim Fetedilmesi zor Fatihi tek. Kadın İstanbul gibidir de ondan
Eskiden bende böyle salaklıklar yapmıştım. Şimdi asla uğraşmam. Seven kendi gelir sevmeyen biri için uğraşmaya değmez.
Ben birisini seviyorsam elde ederim rekabet olmaz :)
Kimsenin gtunu kaldırmam. Beğenen seven zaten geliyor. Ben yola gelmem yol bana gelsin😂😂😂😂
Kadın bir MAL değildir.. Bu sebeple rekabet gibi bir girişim içinde bulunmam.
Işık varsa rekabet ederim onun dışında birşey yapmam
Ben sevmem. Gerekeni yaparım. Onun da rızası varsa olur olmazsa hiç ugraşamam.
Bana olan ilgisine bakarım bana istekliyse ortada savaşacak bir durum yoktur
Nadiren rekabet edenleri duydum; ama kendim uzak dururum.
Başkasıyla rekabet etmemi gerektiren bir durum oluşmasını dahi sevmem. Zaten ilgi duyduğum kadının bana ilgisi yoksa rahatsızlık verme taraftarı da değilim.. Şu an olduğu gibi... EBB
nope sevmeyiz, yanıma ödül istemiyorum sevebilecegim güvenebilecegim birini istiyorum
Ben sevmem , kadın beni beğenmişse beni seçeçecektir zaten , kararsızlığı varsa uğraşmam
Rekabete değecekse karşılıklı ise evet ama %1 ihtimal için kılımı kıpırdatmam
Çok şükür daha o kadar kendime olan saygımı yitirmedim. Öyle birisiyle olmam, olmak istememde.
Şöyle başkalarının da talep ediyor olmasını umursamam fakat karşımdaki bunu hissettirirse benim için opsiyon olmaktan çıkar. Kısaca rekabet etmeyi sevmem.
Kadın bir ödül değildir. Sevmiyorsa uzak durmak lazım.
Belli bir çaba yaparım. ama en ufak bir karşılık yoksa vazgeçerim. değmez.
zaten Şu an bir cok kadinin etrafinda cok erkek var o yuzden hic engel degil
Şahsen hiçbir kızı şımartmam o kadar. Rekabet etmem seviyorsa kendi gelir, gelmezse kendi bilir.
Ben almak istediğimi alırım kimseyle rekabete girmeme gerek yok
Hicde rekabete görüşmem olduğum gibi beni tanıyıp severse ne ala yoks artistigime gelmesini istemem.
Yarıştırılmayı sevmem. Seçerse seçer, seçmezse beni seç diye takla atamam.
Bu daha çok kadınların sahip olduğu bir özellik. İhtiras, hırs ve öfke doludurlar birbirlerine.
Kimse bir hedef değildir benim için. Rekabet etmem, ilk adımı atarım ve cevabımı alırım. Kimseyle yarışacak kadar küçülmem.
Kedini rekabete sokan her kadın benim gözümde alçalır ve eminim ki rekabet ile bir kızı tavladiginda o erkek için pek de değeri olmaz
Sevdiğim bir kızın talipli si çok ise zoruma gider kaybetmekten korkarım kazanmak için sonuna kadar çabalarım ama olmayacağını anlar isem rekabeti bırakırım.
Yok ya hiç uğraşamam banane. şeyimi sallasam ellisi. elimi 😅
Kılımı bile kıpırdatmam. Sonuçta dünyadaki en son kız o değil. 😏
O kişi kimseyle görünüyorsa, talipleri pek umrumda olmaz. Onun kalbini kazanmak için daima uğraşırım.. ama yok o istemezse saygı duyar yoluma bakarım