Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hikaye bana o kadar tanıdık geliyor ki :) hiçbir şey yapamaz çünkü yapınca eline bir şey geçmiyceğini biliyor. Ayrıca sana o kadar aşıksa zarar verecek bir davranışta bulunmaz. Bende de vardı böyle biri. Bir gün iyi davranıp bir gün kötü davranıyordu. Bir gün yaptıkları için özür dileyip bir gün daha sert konuşurdu. "şu tarihte şuraya gel konuşmamız lazım yoksa evine gelirim" gibi şeyler söylüyordu. Bilerek gitmiyordum çünkü emir verilmesinden hiç hoşlanmam. Gitmediğim halde bir şey yapamıyordu. Yakınlarım sürekli polise git demesine rağmen hiç gitmedim. Çünkü polise gidersem ve o bunu anlarsa her şey daha kötü olabilirdi.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZamanla bunun sadece vakit kaybı olduğunu anlayıp kendisi bıraktı. Çünkü zarar verecek cesareti yoktu. Beni üzecek bir şey yapamıyordu. Bırakmaktan başka çaresi yoktu. Arada yazıp halimi hatrımı sorar ama eskisi kadar rahatsız etmiyor 😊 Seni sadece korkutmaya çalıştığını düşünüyorum. Madem babana her şeyi anlatmak istiyordu o zaman anlatsaydı. Seni bununla tehdit etmesi bana saçma geliyor. Bence seni yola getirmeye çalışıyor. Sırf babanı aramasın diye dediklerini yapma sakın. Bunun arkası gelmez çünkü. Onun gözünde savunmasız görünme
- +1 yıl
Seven yapmaz seviyor ki arıyor konuşuyor gibi şeyler çok saçma. Masumiyet dizisinde de anlatılan gibi. Seviyor diye kandığınız yapıyor herşeyi. Bunlar sadece dizilerde de değil. O diziden kötüleri de var. Ama sözde seviyormuş. Kafa da git gelli bir iyi bir kötü diyor. O zaman hiç belli olmaz ne yapacağı
Cevap sahibi+1 yıl@mervee9833 ben seven yapmaz dediğimi hatırlamıyorum ama sen bilirsin 😂 dikkatli okursan zaten ben yüz vermediğim için bırakmak zorunda kaldı çünkü bunun "vakit kaybı" olduğunu düşündü. Seviyor diye kandığımı nerden çıkardın? Bak en sonda da demişim ki (tehdit ediyor diye dediklerini yapma, onun gözünde savunmasız görünme) Ben kıza yaşadıklarımdan yola çıkarak tavsiye verdim, nasıl başedileceğini anlattım. Çünkü ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum. Seni seviyorsa yapmaz falan demedim...
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer babani aramasini istemiyorsan Numarası sende var zaten babanin telefonuna kaydet heryerden engelle. Sosyal medya kullanıyorsa oralardan da engelle. Aranızdaki konuya hakim değilim ama kabullenememis bu duruma ve dün nabzını ölçmuse benziyor. Sabaha kadarda kendince vesveseye gelip böyle bir eyleme girmiş kendi canı yandigi için seninde canını yakmayi düşünüyor kendince. Sana tavsiyem uzak durman çünkü şu anda böyle bir ayrılıkta bunları yapan kendi canı acıdı diye intikam almaya uğraşan birisiyle hayat paylaşılmaz. En ufak tartışmada canını çok yakar şiddetli geçimsizlige kadar gider. Birde genel olarak şunu söylemek istiyorum bu kadın cinayetlerinde de bu var Allah aşkına Bütün kızlar ya da erkekler farketmez sizi istemeyen terkeden karşı cinsleriniz için ne üzülmeye değer ne de geri dönmesi için yalvarmaya. Sizi seven olduğunuz halinizle sevmeli yakisikliliginizi güzelliğinizi değil karakterinize aşık olmalı. Ve giden için de gururlu olunda gidemezsin kalmak zorundasın gibi saçma sapan kabullenememe sendromuna girmeyin sizi istemiyor bu kadar net gururunuzla oynattirmayin gidene eyvallah deyin ki karakterinize diz coksunler👍
14 Yorumla- +1 yıl
bu kızın daha önceki paylaşımlarını da gördüm çocuk zaten madde kullanıyor bunu bilmiyor sonradan öğreniyor iş işten geciyor.. İnsanların ne olduğunu gösteren bir icat olsa keşke.
İnsanlarda genelde kabullenememe durumu var zaten bu toplumsal genel bir davranış olup kalıplaşmış. bu zamana kadar el sıkışıp sarılarak ayrılan insan cok nadir gördüm. Sana katıldığım diğer bir konu bir ''İnsanın karakterini ve oldugu haline aşık olması'' huzu ve mutluluk daha fazla olacaktır. - +1 yıl
Ahh bu toplum sorunlari ve hayat ironileri 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Madde bağımlısı biriyse narkotige şikayette bulunabilirsin orda sana yardımcı olabilirler çünkü madde kullanmak suçtur. Bunu bildirmelisin...
+1 yılBence burada şerefsizlik devreye girmiş.
Takıntılı ve her iğrençliği yapabilecek biri var karşında.
Mesaj atabiliyorsan mesaj at tehtid ve şantajlarına gelemeyeceğim şimdi polise gidiyorum şikayet için umarım doğru yola getirirler seni de.
Bence sana tavsiyem babana o söylemeden önce durumu bildir.
Hem senin için hem baban için en iyisi olur.
Baba benim daha önceden bir ilişkim var ayrıldık ama beni rahat bırakmıyor.
Senle korkutuyor babana söylerim şöyle böyle diye iğrençlik yapıyor de.
Sonrasında zaten korkun şüphen kalmaz.
Gerekirse baban çocuğu arasın ya da dediğim gibi şikayet et şantaj yapıyor diye.
Polis bir aradımı anlar neyin ne olduğunu.
Asla korkunu ya da şüpheni belirtme çünkü bu ondan beslenir daha ileriye gider.
Bitmiş bir ilişkiyi böyle hazmedemeyenlerin igrençliğiyle ugraş bide.
Sonradan daha da tiksiniyorsun böyle insanlardan haliyle.
Olgunluk her zaman önemlidir.
Nerden buldun bu iğrenç yaratığı.10 Yorumla
Doğrusunu söylemek gerekiyorsa bu seni seviyor mu gömüyor mu belli değil. İnsan sevdiğiyle yaşadığı şeyleri sevdiğinin babasına söylemekle sevdiğini tehdit eder mi ya. Tekerleme gibi oldu ama durum onu gösteriyor. Bana kalırsa bu ilişki sağlıklı yürümez ilerde senin başını bela belaya sokar, daha da açık konuşmak gerekirse sana zarar verebilir. Tercih senin, karar senin, yaşam senin Buket Hanım :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle iletişim kurabilecek tüm mecralardan kendisini engellemelisin.. Çünkü sana ulaşabildiği düşüncesiyle sen her cevap verdiğinde, sana karşı hep bir beklentisi olacak ve sen her yüz vermediğinde kudurup saçmalayacak.. Numaranı değiştir ve kendisini düşünmemeye çalış. Blöflerine maruz kalma.
51 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten bizim mahalledeki fırında çalışıyor orada yatıp kalkıyor abisinin fırını benim evimi işimi herşeyimi biliyor bu sefer engellesem her yerden ulaşabilir bişey yapmasa bile yapar diye korkup engelleyemiyorum canım çok yanıyor sürekli tehdit ediyor barışalım diyor ama asla taviz vermiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Davet için tsk
Babanın telefonundan onu engelle
Babamla konuş
Herşeyi anlatmak zorunda değilsin
Yeteri kadar anlat
İki gözyaşı dök
Ararsan ara lan de
S. ktir git hayatımdan de
Engelle
Kapat konuyu bitsin
Ne anlatabilir ki
Şantaja boyun mu egeceksin89 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılKorkma blöf yapiyor arayamaz cesaret edemez rahatol sen normal hicbirsey olmamış gibi yaşamaya devam et. farzedelim ki aradi senin baban eminol tlfnun arkasina sığınıp laf konusan iftira atan insana inanacak degil.öz kızına güvenip inanır. Cesareti olsa tlfdan ararim demez babanin yanina gidip yüzyüze anlatacam diye soylerdi. onuda yapsa bile baban inanıp hadi git demez guzelce bir ağız burun dağıtır kolundan tutup senin yanina getirir. sende beni sıkıştırıp illaki sevgilim olacaksın diyor bende kabul etmedim iftara atıyor dediginde tekrar dayak yer gider.🤕🤕. sen rahat davran tedirgin olup dikkat çekme ailene karşı sakin ol. gül eylen
31 Yorumla- +1 yıl
bugün mesela akşam arayacam babanı dedi ama aramadı eve giderken yolda karşılaştık çok kötü olmuş arabayla hava almaya çıkmış gel eve bırakayım seni dedi hayır dedim hızla adımlarla eve geldim aramadı mesela babamı sana zarar vermem korkma dedi eve geldim bu sefer aradı tehditler ediyor yarın arayacam babanı ve daha sonra yavaş yavaş herşeyi yapicam diyor
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. O kişi biraz daha sıkıntı çıkaracak gibi sanki. Babanın telefonundan engelle. Sonrada babanla bu yazdığın diyalogları konuş. Anlatılmayacak bir şey yapmadıysan için rahat olsun. Zaten olayları başından itibaren babanla paylaşırsan beraber daha iyi çözümler bulursunuz
12 Yorumla- +1 yıl
bugün mesela akşam arayacam babanı dedi ama aramadı eve giderken yolda karşılaştık çok kötü olmuş arabayla hava almaya çıkmış dışarı aramadı mesela babamı sana zarar vermem korkma dedi eve geldim bu sefer aradı tehditler ediyor yarın arayacam babanı ve daha sonra yavaş yavaş herşeyi yapicam diyor. Babamda köyde şuanda 1.5 hafta oldu gideli adamin zaten aklı burada bide öyle bişey duysa kalpten gider Allah korusun hergun her saat arar bizi korkuyorum ya bişey olacak diye
- +1 yıl
Anlıyorum. Çok zor bir durum. Durumları öğrenince ayrılmakla çok iyi yapmışsın. Kararlılığını bozma. Taviz verme. Eninde sonunda vaz geçicektir. Ama baban dönünce anlatman lazım. Çünkü başka bir yerden duyarsa daha kötü olur. Mecburen babanın köyden dönmesini bekliceksin. Kız çocuk sahibi olan her babanın başına gelebilecek şeyler bunlar. Babanla beraber konuşarak ve işbirliği yaparak çözüm üretmeniz lazım
+1 yılBöyle takıntılı tipler havlar ama ısırmaz merak etme. Tek risk uyuşturucu etkisi altında arayabilir ama onda da konuşamaz, herhangi bir şey söyleyemez kolay kolay. Kafaya takma diyeceğim ama bu durum seni sürekli rahatsız edecek sen ne kadar düşünmek istemesen de.
13 Yorumla- +1 yıl
Kafayı yemek üzereyim inanın ki şu an uyuşturucu kullanmıyor zaten ama beni çok tehdit etmeye başladı tekrardan 3 gün kafam rahattı aramayıp sormuyordu şimdi yine başlamış canımı sıkıyor yok babanı arayacam yok şunu yapicam ama bazen iyi oluyor sana asla zarar vermeyecem korkma diyor sonra aradan bir kaç saat geçiyor yapamıyor bensiz yapamıyorum sensiz kötüyüm falan filan diyor ağlıyor napicam ben yaa nasıl unutacak bu beni bilmiyorum
- +1 yıl
Acilen başka bir kadına tutulmaya ihtiyacı var senin kurtulman için.
Hiç muhattap olma, bir şey konuşucam diyince izin vermemeliydin. Tamamen her yerden engelle. İstediği kadar farklı numaralardan yazsın arasın onları da engelle. Numarayı aramalardan da engelle, facebook instagram ne kullanıyosan hepsinden tamamen engelle.
11 Yorumla- +1 yıl
Heryerden engellerden bu sefer evini işimi her yeri biliyor mahallemizdeki fırında çalışıyor zaten orada yatıp kalkıyor korkuyorum inada biner diye ama engelledim cesaretimi toplayıp bugün mesela akşam arayacam babanı dedi ama aramadı eve giderken yolda karşılaştık çok kötü olmuş arabayla hava almaya çıkmış dışarı aramadı mesela babamı sana zarar vermem korkma dedi eve geldim bu sefer aradı tehditler ediyor yarın arayacam babanı ve daha sonra yavaş yavaş herşeyi yapicam diyor. Babamda köyde şuanda 1.5 hafta oldu gideli adamin zaten aklı burada bide öyle bişey duysa kalpten gider Allah korusun hergun her saat arar bizi korkuyorum ya bişey olacak diye
+1 yılŞerefsiz yaa.
Patronuna tekrardan söyle olmadı bu sefer gerçekten suç duyurusunda bulun.
Durmicak belli.
Kötü bir şey yapmadıysan yanlış anlama lütfen ve Baban anlayışlı biriyse onunla konuş böyle böyle biri var kurtulamıyorum bilmiyordum böyle olacağını de.
Açık açık konuş.
Söyliyemezsen de patronuna söyle ve artık Babası mı önlem alır şerefsizin yoksa polis mi bir şey yapar ona kalmış.
Ama ben polise gidip seni rahatsız ettiğini hatta tehdit ettiğini söylerdim13 Yorumla- +1 yıl
Canım annene söylemen en doğrusu.
Polise gitmen en doğru gerçekten - +1 yıl
Onu yapicam gibi gözüküyor artık bugün mesela akşam arayacam babanı dedi ama aramadı eve giderken yolda karşılaştık çok kötü olmuş arabayla hava almaya çıkmış dışarı aramadı mesela babamı sana zarar vermem korkma dedi eve geldim bu sefer aradı tehditler ediyor yarın arayacam babanı ve daha sonra yavaş yavaş herşeyi yapicam diyor
- +1 yıl
Seni tehdit ettiği için rahatsız ettiği için şikayette bulun çünkü durmicak belli
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. hani seviyordun de, alttan alır gibi. babanla konuşunca ne değişecekmiş, ona mı döneceksin. ne eline geçecekmiş diye tatlı tatlı sor. sonra da sadece senin zor duruma düşeceğini söyle. benim zor duruma düşmem seni mutlu mu edecek diye devama et.
eğer evet derse de demek ki sevmiyormuşsun, insan sevdiğini zor duruma sokmak istemez diyip bir şansımız vardıysa da artık yok de. kendini suçlu hissettir. şu an bir şekilde seni suçlu görüyor, ters psikoloji yapmak lazım. Böyle böyle ikna çabaları lazım21 Yorumla- +1 yıl
bu yaramazsa konuyu önce senin sizinkilere açıp, ufak şeyler söyleyip beni tehdit ediyor olmayan şeyler söyleyip zor duruma sokmaya çalışacakmış. sizden gizlemek istemedim de. onun dedikleri boşa çıksın. hatta bu durumda baban sinirle arayabilir de, o durumda bir şey de söyleyemez gerzek.
en makulü bu gibi, önce ikna dene olmuyorsa bu.
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa gidiyorsun, şu şu numaralı telefondan şu kişi beni rahatsız ediyor, tehdit ediyor.
Özel hayatı deşifre etmek
Huzur ve sukuneti bozmaktan
Tehdit etmekten (ispat istenir)
Yanılmıyorsam daha önceden sabıkası vardı. İçeriye girer ve kendisine ders olur.
Hatta tehditten dolayı 6284 sk ya göre uzaklaştırma kararı da çıkarttırabilirsin.
Bunları ben sana daha önce de söylemiştim. Abi lafı dinlesen nolur.40 Yorumla
+1 yılRuh hastası yav bi halt yapamaz babama ben anlatıcam de emin bi şekilde karşısında eğilip bükülme korktuğunu belli etme polise şikayet edeceğini söyle gerekiyorsa da şikayet et babana da anlat bunun gibi itlerle uğraşmaktan bin kat iyidir babandan isiteceğin iki laf.
20 YorumlaBabanla konuşman yeterli. Hiç bir baba evladını yüz üstü bırakmaz. Hele hele kız evladı çok değerlidir. Sonuçta ağaç kovugundan çıkmadık hiçbirimiz.
Elemanda takıntılı biri. Ne zaman yeni birisini bulur o zaman senden vazgeçer. Ancak zorlandığı ve mutlu olamadığı her ilişkiden sonra tekrardan sana gelmesi çok yüksek ihtimal. Bu yüzden babanla konuşman herşeyi çözer.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senden ayrilmakla ne kadar doğru bi karar almışım de
Ne yaparsan da yap de git anlat babama herseyi babam da senin ne mal. oldugunu anlayıp, bana nasıl bir malsin ki böyle tiplerle olmuşsun diye kızacak...
Ciddiyim yanlis anlama sakın, bu dediklerin ona koyacak güven bana...
Mutlu kal...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ruh hastası. Aklınca her yolu dememiş. Sen boyun eğersen, sana yaptıracaklarını sen tahmin et. Bırak söylesin. Bir kere ölürsün. Diğer türlü her gün ölürsün.
22 Yorumla- +1 yıl
bugün mesela akşam arayacam babanı dedi ama aramadı eve giderken yolda karşılaştık çok kötü olmuş arabayla hava almaya çıkmış gel eve bırakayım seni dedi hayır dedim hızla adımlarla eve geldim aramadı mesela babamı sana zarar vermem korkma dedi eve geldim bu sefer aradı tehditler ediyor yarın arayacam babanı ve daha sonra yavaş yavaş herşeyi yapicam diyor. Birde birgün ölürsün derken?
Sana naçizane tavsiyem ona korktuğunu asla belli etme bundan güç ararlar ne yaparsan yapabilirsin istediğini ara umrumda değil de ztn buyum ihtimalle g*tu yemez dön diye yapıyor ama korktuğunu beli etme onu hiç bir yerden engelleme engellersin daha çok hırs yapar arasın ama açma sen bu iradeyle devam et mesajlara görüldü bile atma aramasına dönme zmnla vazgececektir ha bu arada Bi süre sonra seni çok kötüyüm hastanedeyim vs mesajlarla tahrik edebilir %85 yalan oluyor ona da itimat edip geri dönüş yapma...
30 Yorumla
+1 yılKafan rahat olsun hiç bişe yapamaz ancak yazarlar ararlar rahatsız ederler ama icraata gelince hiç Bi b*k yapamazlar merak etme. Babanıda aramaz çünkü başına bela almak istemez.
12 Yorumla- +1 yıl
bugün mesela akşam arayacam babanı dedi ama aramadı eve giderken yolda karşılaştık çok kötü olmuş arabayla hava almaya çıkmış dışarı aramadı mesela babamı sana zarar vermem korkma dedi eve geldim bu sefer aradı tehditler ediyor yarın arayacam babanı ve daha sonra yavaş yavaş herşeyi yapicam diyor. Babamda köyde şuanda 1.5 hafta oldu gideli adamin zaten aklı burada bide öyle bişey duysa kalpten gider Allah korusun hergun her saat arar bizi korkuyorum ya bişey olacak diye
- +1 yıl
Olmaz rahat ol sen ancak böyle konuşurlar
Babana söylerse bir şey değişmez bence. Biraz da bahsettiğiniz kişinin ayarı kaçmış olabilir. Hem güzel tavır hem de kötü. Hiçbir şey söylememelisin bence. Konuşursanız sizi daha da bozabilir.
12 Yorumla
+1 yılBabana ne anlatacakmış kizinla yatımi diyecek kizin bakire degilmi diyecek? Babanin numarasına numarasıni kayıt et sonra whatshuptan ve babanin telefonundan engele gitsin
12 Yorumla- +1 yıl
Isiran it diş göstermez diger yerdende yazdim görmedin galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu engelle ve babana durumunu anlat. Böyle pskopat birisi gelip sana zarar vermeye de kalkabilir. En azından ailene durumunu anlat ki onlar da bilip önlem alsın
22 Yorumla- +1 yıl
engellersem bile bana ulaşabilir çünkü mahallemdeki fırında yatıp kalkıyor çalışıyor evimi işimi biliyor bu sefer engellersem daha çok sinirlenip kötü bişey yapar diye korkuyorum bugün mesela akşam arayacam babanı dedi ama aramadı eve giderken yolda karşılaştık çok kötü olmuş arabayla hava almaya çıkmış dışarı aramadı mesela babamı sana zarar vermem korkma dedi eve geldim bu sefer aradı tehditler ediyor yarın arayacam babanı ve daha sonra yavaş yavaş herşeyi yapicam diyor
- +1 yıl
O zaman polise bildir onu uzaklaştırırlar. Bu şekilde korkuyla yaşama
Gariban blöf yapıyor. Kendi de korkar anlatmaya emin ol. Sen sakin ol muhatap olma...
33 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarı ile bu çocuğun hiç birşey yapmaya cesareti yok. Engelleyip aynı acıyı çek demesi ile bir saat sonra engeli kaldırması çok çelişkili. Cesur ol!
Ona hadi bakalım tüm kozlar sende mi zannediyorsun? Bana attığın mesajlar, tehditler, arama kayıtları hepsinin delil olduğunu ve nöbetçi savcılığa suç duyurusunda bulunacağını şöyle ki yapadabilirsin. Emin ol bir şey yapamaz.10 Yorumla
+1 yılİlk önce annene anlat.
Annen babana güzel bir şekilde anlatır.
Birkere boyun egersen bunun önünü alamazsın.
Söylemedin farzedelim baban bı yerde sizi görse veya duysa çok büyük sıkıntı ortaya çıkar.
Sen ilk önce annene söyle sonra annen babana söyleyecektir.
Aile nedir? Dayanışma ve birliktir.
Sen ailene danışmazsan ve sonradan duyarlarsa çok kötü bir tepki alırsın.
Onlar senin kötülüğünü istemez.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılBlöf yapıyor canım bana göre sen daha iyi tanıyorsun onu eğer gerçekten yapacağına inanıyorsan o söylemeden sen anlat babana durum böyle böyle bir bir anlat çekiniyorsan aylendeki başaka birinden yardım iste ama en doğrusu baban sana biraz kıza bilir bırak kızsın sana ne kadar kızsada o adam kadar değildir bana emin olabilirsin 😊
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılBen yıllarca yaşadım bunu inan hiç bir şey yapamaz sakın korkma
25 Yorumla- +1 yıl
O aramadı ama ben her ihtimale karşı söyledim aileme 5 yıl sürdü
- +1 yıl
Bırakmadı hala hattım kendi üzerime değil sosyal medya kullanmıyorum ailem arkamda her zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılKorkulacak bir durum yok. Dengesiz birinin ailenize ulaşması veya birşeyler anlatması aile içinde sizi biraz sıkacak ama geçici bir durum olacaktır. Zaten amacı sizi korkutmak ve istediği noktaya çekebilmek. Aşağıdaki benceyi dikkatlice okuyun derim.
Korkakların Sahte Silahı “Tehdit”!00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEe neden açtın telini madem kaç gün aramadı yani ben senin bu konularından sana bin defa laf anlatmaktan yoruldum. Babamı arayamaz korkutuyo seni arrasada baba kısa süre tansitik baktım bana uymadi görüşmedim dersin. Onu suçlu göster akıllı ol taktik uygula
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama hoş bir durum değil tabii ki.
Elinde seni zora sokucak yazı resim vs var mı?
Direk savcılığa veriyorum numaranı diye korkut. Ses kayıtları ve yazılarla beraber beni tehdit ettiğini belgeleyip sagcılığa vereceğim de..
bence cesaret edemez..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Arasın sanki ne dicek babana biz sevgili olduk anlaşamadıkmı dicek yani en fazla baban sana kızım böyle değersiz insanları neden hayatına alıyosun die kızar kalkıpta cinsel bişe geçmediyse aranızda büyütülcek bişe yok kaç yaşına gelmişin sevgilinin olması ayrılman ya da aileler tanışsın vs gibi düşünmen hepsi doğal şeyler
00 YorumlaAranizdaki iliski ne tür bir iliski, neden ayrildin, neden istemiyorsun?
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. narsist bozukluğu gibi. peki istediği nedir niye arıyomuş babanınızı guya? tehditlere kanmayın bişey yapamaz ama korktuğunuzu görünce manipuleye devam eder. kurtulmak istiyorsanız siz engelleyin size ulaşmamasını sağlayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Nereden buluyorsunuz bu psikopatları acaba merak ediyorum.. Attigin tehdit mesajlarını cimler e yolladim gerekeni onlar yapacak de engelle aklın var ise.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah sabır versin. Yapamaz kendi kendine kudurur insallah ama hiçbir şekilde iletişime girme. Sen girdikçe korkugunu durdurduğunu düşünür ve daha çok rahatsız eder.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Benim çektiğimi çek ne ya bir de bu laf moda oldu. Aklı sıra seni korkutuyor. Babana ya durumu izah edeceksin ya da engelleyeceksin. Aynısı benim başımda da var babama bile saçmaladı babam sallamadı bir de edebiyat yapıyorlar çektiğimi çek diye
10 YorumlaBaşka bir şehire taşınsan bile babam seni bulamaz mı sanıyorsun de bence 😅 onun her yerde bağlantıları var kendi mezarini kazmis olursun, yaşamak istiyorsan bunu tavsiye etmem gibi 🤷🏻♀️Tehdite tehdit, olmuyorsa polise şikayet et
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Korkma hiç bişey yapamaz. Eğer babanı da ararsa şizofren dersin ne yaptığını bilmiyor de geçiştir
20 Yorumlaüç ihtimal var,
ilki blöf yapıyor bana bir şey anlatmayacak
ikincisi anlatabilir, bu durumda sen de artık izah edersin,
Üçüncüsü de yine anlatır ama sen sonuna kadar inkar edip onu iftira atmakla suçlarsın.00 YorumlaŞöyle bir laf vardır havlayan köpek ısırmaz diye ama cinsi de önemli tabi köpeğin onun yaptığı şey senin ona dönmeni bekliyor bence ama konuştuklarınizi babana söyler mi bilmem büyük ihtimal söylemez blöf yapıyordur yani büyük İHTİMAL sen takma cevap verme çünkü her konuştuğunda daha çok isteği artıyor
02 Yorumla- +1 yıl
engellersem bile bana ulaşabilir çünkü mahallemdeki fırında yatıp kalkıyor çalışıyor evimi işimi biliyor bu sefer engellersem daha çok sinirlenip kötü bişey yapar diye korkuyorum bugün mesela akşam arayacam babanı dedi ama aramadı eve giderken yolda karşılaştık çok kötü olmuş arabayla hava almaya çıkmış dışarı aramadı mesela babamı sana zarar vermem korkma dedi eve geldim bu sefer aradı tehditler ediyor yarın arayacam babanı ve daha sonra yavaş yavaş herşeyi yapicam diyor
Birincisi aradaginda senin telefonunu açman yanlıştı. tekrar yüz buldu. Bak bu tipler salça olur. Sakız gibidir. Ayağının altına yapışan sünen sakız misali. Bence ailen anlayisli biri ise konuyu onlara aç
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olacağınızı adamlar adam gibi seçmezseniz bunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız. Meseleye gelirsek elinden geleni ardına koymadı meydan oku çünkü bir boku yapabilecek bir adam olduğunu zannetmiyorum yapacak olsaydı şimdiye çoktan yapardı
00 Yorumla
+1 yılSen bununla zaten ayrılmışsin belli nasıl bir karakterde olduğu. İlişkin bitmiş bırak gitsin canım ne askıntı oluyorsun. Taviz verdikçe seni kullanmaya çalışır. Aranızda ne geçti bilemem ama dik dur ve dediğini yapma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe hasta ruhlu adammış ya uzulme babsna bir şey soylerse sende bana teklif etti kabul etmedim şimdi camur atıyor diye soyle sakın korkma onun jantajlarından
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onu engelle. Tüm ilişkilerini geri dönülmez şekilde kes. Ondan dost da arkadaş da sevgili de el de olmaz. Ne yaparsa yapsın. Salıver ipini giysin. 🌸😎
10 YorumlaEn yakın Polis karakoluna gidip şahıs hakkında gerekli yasal işlemleri başlatıyorsun. Savcılık ve diğer kurumlara gerekli açıklamayı yap ve şahıs hakkında şikayetçi ol. Sonra bırak bakalım ne yapacak.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence sen babana söyle ona da söyleyeceksen söyle ama hem söyleyip hemde kaçacaksan sen benimle ilgili ciddi düşünmüyorsun o yüzden seninle işim olmaz derdim ben olsam..
10 Yorumla
+1 yılEmin ol aramaz sadece olayları hazmedemiyor o kadar
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aramaz. Sadece hazmetmesi gerekiyor
+1 yılniye zaten babandan saklıyorsun ki ama söylese onunda başı derde girer g*tü yemez yani engelle her yerden
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılArasın, anlatsın, bu dengesizin sana yaşatacaklarındansa, babanın sana kırgınlığı evladır. Ki babadır kızsa da geçer. Bu tarz çocukça korkular ile ailenden sakın uzaklaşma.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılBabana git böyle böyle biriyle konuşuyordum ayrıldık taciz ediyor sürekli arıyor de sonra onada aramazsan adam değilsin de kapat suratına izle curcunayı
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum bence babana ya da annene falan söyle sevgiliydik sonra ayrılmak istediğim ayrılmak istemediği için böyle yapıyor falan de o zaman anlarlar yoksa uğraşamazsın böyle
00 Yorumla18 bişiler yapmadıysan bişi olmaz neden tırsıyorsun arasın babanı
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Yaptığın tehditleri cimere yolladim de elinden geleni ardına koyma de babanıda aradıysa tanımıyorum de yavsağın teki de gitsin
10 YorumlaSalak olma sana yem atmış buna düşersen herşeyi yaptırır kurtulamazsın babana ne söyleyecekki bu kadar korkuyorsun ve iftira dersin olur biter
10 Yorumla
+1 yılKizim delimisin ne boksun tanimadigin guvenmedigin insanla askne fisne yapma babanda soyler ebenede akilinizi basiniza alin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Allah kurtarsın
00 Yorumla
+1 yılBen zaten anlattım de yalandan bir kaç detay ver, inandır kendine. Seni tehdit edecek bir şeyi kalmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini unutmasini bu kadar bir insana baglanmanin hastalik oldugunu soyle, bu durumlari atlatamiyorsa bir psikologa yonlendir, bundan sonra kendini rahatsiz etmemesini, telefonlarin dinlendigini, konusmalarina dikkat ettigini falan soyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu stresi sürekli yaşamaktansa annen aracılığı ile durumu açıklaman doğru olur yoksa ileride dönüşü olmayan psikolojik sorunların olabilir
00 YorumlaHiçmi tanımadın bu insanı seni kaybettiği ne şekilde saldıracağını bilmiyor. Normal olmayan insanların yapacağı şeyler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bir halt yapamaz.
Zaten beyninin yerinde başka bir şey var.
Bu insana dikkat et ve uzak dur.
.00 Yorumla
+1 yılbir şey yapacağınız sanmıyorum.
sen de ona de ki
seni polise şikayet edeceğim. tehdit ediliyorum diyeceğim. hapislerde süründüreceğim seni de.00 Yorumla
+1 yılArkadaşım siz erkek arkadaş seçerken hicmi dikatt etmiyorsunuz kişiliğine, biraz tanıyın önce böyle dengesizlerle sevgili olmayin
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat