Bizi babama söylemekle tehdit ediyor?

Arkadaşlar 4-5 gündür kafam rahattı ilk baslarda iyiydi arayıp sormuyordu dün aradı açmadım ilk ikinci kez aradı bişey konusacam acarmisin dedi açtım güldü nasılsın iyimisin iyi ol ben burdayım başın sıkıştığında birşeye ihtiyacın olduğunda haber et falan gibisinden şeyler söyledi kapattık sabahda bana ben sensiz yapamıyorum olmuyor senide Allah'a havale ediyorum engelliyorum benim yaşadıklarımı sende yaşa dedi ve engelledi bir saat sonra engeli kaldırdı sende nasıl bir kalp var ya dedi babanı arayacam bu akşam herseyimizi a dan Z ye kadar anlatıcam dedi ondan sonra bu şehri terk edicem diyor bu seferde ne yapmalıyım sizce ya bu ararmi babamı kafayı yemek üzereyim hiçbir rahatlık vermiyor bir kaç gün arayıp sormuyor sonra yine başlıyor sizce bişey yapabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün işten eve dönünce yolda onu gördüm arabayla önümden geçti hızlı adımlarla eve doğru gidiyordum yanıma yaklaştı sana zarar vermeyecem korkma gel eve bırakayım seni dedi çokta kötü olmuştu iyice çökmüş yok ben giderim dedim eve geldim aradan bir iki saat sonra beni aradı açmadım mesaj attı yarın babanı arayacam herşeyi anlatacam ben artık böyle yapamıyorum çok kötüyüm ondan sonra da herşeyi yavaş yavaş yapicam diyor aptal babamda burada değil köyde iki hafta oldu gideli
Güncellemeler
+1 yıl
Kafayı yemek üzereyim engelliyorum yine buluyor beni evimi işimi biliyor 😔
Bizi babama söylemekle tehdit ediyor?