Beni babama olmadigim biri gibi göstermekle tehdit ediyor amaci ne malin seni elde edicem diyor napabilir ki

Ondan önce sen git babana böyle biri var baba beni rahatsız ediyor de baban arkanda olunca ne yaparsa yapsın ya da git şikayet et polise bunlar da tehdit sayılır benim de başıma gelmişti şikayet ettim öncesinde de ilk babama söyledim bu şerefsizlerin havası karakoldan çağırılana kadar
😀
Mantikli tşkler
Sende onu tehdit et bunları gördükçe ben sinir oluyorum git şikayet et
anladığım kadarıyla aranızda bir şey geçmedi amacının ne olduğunu zaten sana söylemiş seni elde edecem diyor kısacası senle eğlenip sonrada seni terk edecek bence bu yazışmaları yol yakınken babana göster afedersin argo kullanacağım o şerefsizin önünü baban kessin
ne kadar da salaksınız bunlara prim veriyorsunuz , yalvaracağına tehditten savcılığa şikayette bulanacağım görürsün desen 2. ye yazmaz g. t oğlanı
Cevap
4Cevap
Olmadığın biri gibi göstereceğini mesajda söyledi ise babana gösterirsin.
Bu kişiyi tanıyor musun?
Sen ondan önce davran mesajları göster zaten baban senin arkanda olur her zaman ama ondan önce sen söyle bu durumu babana.
Seviyorsa git abi ne uğraştırıyorsun çocuğu.
Sevmiyorum
Sev o zaman
Sevebilecegim birisi degil
Git babana şikayet et hemen ispikle o zaman ne duruyorsun
Aranizda bişey mi yasandi
seven boyle şeylere kalkışmaz
Olmadigin biri
Mesela ben icki sigara falan icmem babama senin kizin lisede sigara icki iciyor erkeklerle fazla takiliyor gibisinden
Babam güveniyor bana onda sıkıntı yokta ne bileyim aklima takiliyor tsk ederim
Eder tabi
Tabi derken
polise şikayet et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar