Babam beni tehdit ediyor napmalıyım?

Engelli bir bireyim (fiziksel) Babam işe gidiyor annem ev hanımı ve benim ailem çok baskıcı. Benim engelli maaşımı alıyorlar ben geçen hafta ilk defa izin alıp zar zor engelli aylığını kendime giysi falan alaraktan bitirdim zaten 3 bin 732 lira. Ve annem o günden beridir bana diyorki senin artık bu evde yeme içmeye hakkın yok çünkü sen aylığını yedin bir süre böyle kal diyor. Aç kalmıyorum ama abur cubur alınınca zar zor veriyorlar ya da vermiyorlar. Ve annem bana kötü sözler söyleyince ve bağırınca aradada vuruyor bana ben ona küfür ediyorum sadece. Yemek yapıyor bağırıyor, temizlik yapıyor bağırıyor, benim engelimle hep dalga geçiyor annem ve babam. Kardeşimle aramda bir tartışma olsun (sözel) diyorki o kız engellidir onunla konuşmayın bile Allah zaten yapmış yapıcağını diyor. 1 ablam var ben onunla hatta beraber sözel tartıştık sonra geldi yüzüme tekme attı defalarca kolu u çizdi. bende kendimi korumak amaçlı onun boynunu sıktım ve şuanda sorun bunlar babama söylemişler bizi darp ediyor bu engelli ve küfür ediyor şikayet edelim devlet alsın. Babamda mesaj atmış böyle yaparsan bir daha devlete teslim edicem darp raporu da alıcam diyor. Her konuda Tehdit ediliyorum ve hep polis çağırıyorlar napmalıyım?
Babam beni tehdit ediyor napmalıyım?