Sabah da soru açmıştım (eşim tipimle dalga geçiyor vs diye). Hâlâ içim sogumuyor ne derse desin ikna olmuyorum (şaka yaptım seni begenmesem senle işim olmaz vs diyor ama ikna olamiyorum). Şeytan diyor ki şu sisgoyu yakışıklı biri ile b. oynuzla da görsün gününü. Sizce bunu yapsam mi ( ciddi soruyorum)? İçim nasıl soguyacak ya? O kadar öfkeliyim ki...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesinlikle aldatma. Aldatırsan bu sefer suçlu sen olursun ve o zeytinyağı gibi üste çıkar. Bu durumdan aşırı rahatsız olduğunu ve mutsuz ettiğini söyle. Böyle diyerek değersizleştiriyorsun beni de. Baktın hala devam ediyor sınır çiz belli bir süre aynı yatakta yatmayın. Gerekirse senin gideceğine onu boşayacağına inansın inanması lazım ki kıymete binesin.
211 Yorumla
Soran+1 yılCanım bu öyle bi adam değil. İyice yüzsuzlesti.. işini eline al öyle boşanlim madem çok istiyorsun diyor. Kimseye muhtaç olmanı istemiyorum vs diyor..(kpss kazan atan sonra ne istersen onu yapacağım dedi) baya kan kusturdum bugün çünkü. . Ay bosiycam bosamaya da işte önce bi gururunu kırmak istiyorum
- +1 yıl
Seni manipüle etmeye çalışıyor. İşini eline alsan da boşamaz seni madem öyle düşünüyor o zaman bi iş sahibi olacağım diye gözünü korkut. Elinden geliyorsa gerçekten de meslek sahibi ol
Soran+1 yılAnlatiimda kendin karar ver.. gecen küçük demlik bakiyordum mağazada. Elim tutma yerine sigmadi (küçük demlik malum) serçe parmağım dışarıda kaldı. Bu da dedi ki "Türkün gücünü hesaba katmamislar bunu tasarlarken" yani bunun meali "sen gbi kaba Saba koca elliyi düşünememis adamlar " demek. Bunu böyle diyince diyor ki "hayır senin ellerin küçük ama ağır ya hani ondan dedim diyor (geçen iyi bi tokat atmistim çünkü güya ondan demiş ama ne alaka?)
Ondan önce de tartışma esnasında "koca kafalı" dedi. Sonra da diyor ki 40 kez anlattım anlamadın. Anlamayana koca kafalı derler yoksa fiziksel bi şey değil bu dedi. Ama ikna olamıyorum
Sence kiviriyor mu doğru mu diyor- +1 yıl
Kıvırıyor sen de ona aynısını yap bi kusurunu gördüğün an yüzüne vur örnek veriyorum saçı kötü mü olmuş hemen yüzüne vur saçın da bugün çok kötü olmuş falan de sana laf derse de bana yaptıklarını sana yapıyorum ki hissettiğim duyguları anla diye bir şeyler de. Ama kesinlikle bedel ödetmezsen aynılarını yapmaya devam eder. Bedelden kastım kesin net bi çizgi çizin
- +1 yıl
Tuzlu su diye bir şey var istersen sana bunu özelden anlatabilirim çok işe yarıyor her şeyi ayrıntılı olarak anlatırım istersem
- +1 yıl
İstersen*
Soran+1 yılAnlıyorum canım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim inşallah düzelir
Soran+1 yılTuzlu suyu merak ettim canım ama sana mesaj atamiyorum. Takip İstek attım;) özelden yazıp beni aydinlatirsan sevinirim
- +1 yıl
Tüm takip isteklerini kabul ettim hangisinin sen olduğunu bilmiyorum bana mesaj atarsan anlatırım
- +1 yıl
Anlattım canım özelden bakabilirsin
En İyi Cevaplar
+1 yılAbi hayır ya en korktuğum şey böyle yapmaya devam ederse soğuyacağını belirt ve durumu açıkla konuşman gerekiyor baktın anlamıyorsa ara ver evde konuşma dışarı yönel
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlatiimda kendin karar ver.. gecen küçük demlik bakiyordum mağazada. Elim tutma yerine sigmadi (küçük demlik malum) serçe parmağım dışarıda kaldı. Bu da dedi ki "Türkün gücünü hesaba katmamislar bunu tasarlarken" yani bunun meali "sen gbi kaba Saba koca elliyi düşünememis adamlar " demek. Bunu böyle diyince diyor ki "hayır senin ellerin küçük ama ağır ya hani ondan dedim diyor (geçen iyi bi tokat atmistim çünkü güya ondan demiş ama ne alaka?)
Ondan önce de tartışma esnasında "koca kafalı" dedi. Sonra da diyor ki 40 kez anlattım anlamadın. Anlamayana koca kafalı derler yoksa fiziksel bi şey değil bu dedi. Ama ikna olamıyorum
Sence kiviriyor mu doğru mu diyor
Bu kadarda düşmezsin die umuyorum. Bu anca bahane olur azıcık karakter yahu
16 Yorumla
Soran+1 yıltamam bunu yapmiim da bunu diyen biri begeniyor mudur esini sence?
Anlatiimda kendin karar ver.. gecen küçük demlik bakiyordum mağazada. Elim tutma yerine sigmadi (küçük demlik malum) serçe parmağım dışarıda kaldı. Bu da dedi ki "Türkün gücünü hesaba katmamislar bunu tasarlarken" yani bunun meali "sen gbi kaba Saba koca elliyi düşünememis adamlar " demek. Bunu böyle diyince diyor ki "hayır senin ellerin küçük ama ağır ya hani ondan dedim diyor (geçen iyi bi tokat atmistim çünkü güya ondan demiş ama ne alaka?)
Kıvırmak değil bu eşin evet patavatsız ama seni beğenmediği veya sevmediği için söylemez bunu, samimiyetine inanıp seninle dalga geçip şakalaşmak istiyor. Sende onun özelliklerine dem vurup şaka yapabilirsin ama karşılık olarak aldatmak çok aptalca olur. Kendinden de mi iğrenmeyeceksin. Sende dalga geç takılma herşeye
Soran+1 yılSamimiyetine güvenip demiş demek yani şu mu: "seni gerçekten öyle görüyor ve kirilmayacagini düşünerek sana bunu söyleme cesareti göstermiş" mi yani diyorsun?
- +1 yıl
Öyle değil sen gerçekten alıngan birisin ve hep kötü tarafından bakıyorsun. Samimiyetine güvenmiş derken aranızda şakalar takılmalar olabilir siz bir yatağı paylaşıyorsunuz hep resmi veya sorunsuz olacak değil ilişki. Oda seni sevdiğine inandığın ve onun seni güzel bulduğunu zaten bildiğinden, buna alınmayacağını düşünüyordur muhtemelen
Soran+1 yılHee anladım canım. Çok teşekkür ederim güzel yorum için ya😌 evet bu aralar alınganim çünkü cidden kötü olaylar oldu ve hassas dönemdeyim.. yoksa böyle değildim valla
Tekrardan Teşekkürler 😘💕
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sabah da denk geldik konuştuk. Tamam haklısın ama aldatmak ne ya. O kadar da abartma. Ayrıca burdaki insanlar sırf bana yaz diye fişekler seni. Yapma. Kocanla konuşarak düzelt. Telafisi mümkün olmayan şeyler yapma.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMadem bu kadar kötü ayrıl. Ama çocuğun için dahi aldatmayi aklından geçirme
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
52Cevap
+1 yılEşini aldatmak yerine
seni begenmeyen bir adamla evli kalarak kendine saygısızlık yapma
boşan..
onurunu koru
aldatarak neyi amaçlıyorsun onu anlamadım10 Yorumla
+1 yılSenin hoslandigin birisi var kocani zaten aldatmayi düşünüyorsun onun bu laflarını bahane edip kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun. Böyle bir halt işlediğinde daha cok acı çekip rahatsiz olacaksin kafayi yersin düşünmekten icin sızlar hayatını alt üst etmek istiyorsun bu düşünceni uygularsan
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır oyle bi şey yok kesinlikle. Bn aslında bu durumlar hariç mutluyum
+1 yılHımm bilemem yakışıklı ya da normal biriyle aldatman fark etmez nasılsa bilmeyecek sadece ruhunu rahatlatacaksın
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru aslında:) ama degmesi lazım
- +1 yıl
Anlıyorum haklısın 😀😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yaparsan içinin soğuyacağını sanmam. Oturup konuş bunu tekrarlamasın. Tekrarlarsa ds ayrıl, hödükmüş biraz
25 Yorumla
Soran+1 yılYa bunu söyleyip söylememesi önemli değil içinden öyle düşündukten sonra.. yani beni böyle görüyorsa yapacak bi şey yok. Bn de beni beğenen ile yatayim bari diyorum içten içe
- +1 yıl
Pişman olma ihtimalin daha yüksek. Geri dönüşü olmayan bir şey bu. Çok iyi düşün.
Soran+1 yılYa sana şunu danışmak istiyorum
Anlatiimda kendin karar ver.. gecen küçük demlik bakiyordum mağazada. Elim tutma yerine sigmadi (küçük demlik malum) serçe parmağım dışarıda kaldı. Bu da dedi ki "Türkün gücünü hesaba katmamislar bunu tasarlarken" yani bunun meali "sen gbi kaba Saba koca elliyi düşünememis adamlar " demek. Bunu böyle diyince diyor ki "hayır senin ellerin küçük ama ağır ya hani ondan dedim diyor (geçen iyi bi tokat atmistim çünkü güya ondan demiş ama ne alaka?)
Dhdhsjfj ama iyi kıvırıyo adam hakkını yeme. Çok patavatsız bu arada. Bilemiyorum ne maksatla dedi.
Soran+1 yılBirisini güya şaka ile dedi (el meselesini)
Diğerini de 40 kez anlattığı halde tartışmaya devam ettiğim icin (Kafa meselesini)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki de aldatmak ondan çok sana zarar verecek. Yola getirmek pişman etmek için illa aldatmana gerek yok ki. Biraz farklılıklar yap kendinde. Alışkanlıklarını değiştir. Hafif hafif ez onu. Başta sert çıkmaya çalışacak ama sen üstte kalmayı başarırsan zafer senin 😉
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaksız mıyım
Soran+1 yılÖf maalesef haklısın ama inan sıkıldım artık bu satranç tarzı ilişkilerden.. artık huzur içinde yaşayıp geçmek istiyorum şu hayattan ya.. kendimi geliştirmek ve farklı şeylere enerji harcamak isterken, erkek milleti ille süslü bakımlı vs istiyor.. cidden yani yoruldum bu top şeylerden.. bn evlilik için uygun değil miyim yoksa ya? Ne dersin
Cevap sahibi+1 yılSenin isteklerin gayet normal olanı. Herkes evliliköiçin uygun bi. eştir ama kafa dengi biri ile
Yaş farkı mı var aranızda
Soran+1 yılVar. 12 yaş
Cevap sahibi+1 yılOooo bak biraz da sorunların sebebi bu. Sana eğlenceli gelen ona sıkıcı gelebilir. Kafa dengi olmazsa zor işin
Gizli Üye(36-45)+1 yılsırf bunu dedi diye boyunuzlamak tam kızlar özgü bir şey. eee sonunda rahat edeceğini düşünüyormusun, çocukarının yüzüne nasıl bakacaksın. ya bunu öğrendiğinde sana zarar verirsi kim suçlu.
39 Yorumla
Soran+1 yılBi halt yapamaz o.. Bundan adım gbi eminim
Ayrıca hak etti sonuçta bn onu her türlü çektim ama o iki gün saç makyaj yapamadık diye böyle yapıyor
Cevap sahibi+1 yılpeki şöyle sorayım senin oğlunun kızı böyle bir şey yapmasını istermiydin.
Cevap sahibi+1 yıloğlunun eşi olacaktı.
Soran+1 yılIstemem tabii. Ama kendime gelince yapasim var. İnsanoğlu işte naparsin
Cevap sahibi+1 yılhayat senin hayatın. ama zamanı geri sarılamaz ve kendi kendini yiyecek hep. neyse
Cevap sahibi+1 yılher ailede olan bir şey. sende ona bir şeyler demişsindir mutlaka. zaten evlenmeden seni görmedi mi hiç. sen zaten sorduğun sorunun içerisinde beni sevmiyor bile demiyorsun. yani seni seviyor. misal sana öyle dediğinde bu halimle seni kendime aşık ettim. bu bana yeter de. ya da buna benzer şeyler söyle. herkesin içinde seni rezil etmiyr hoş. ya da madem böyle olduğumu düşünüyordun neden peşime koştun dersin. mecaza kaç biraz. yanlış şeylere düşme.
Soran+1 yılYani cidden vole düşünüyor ki bunları demiş diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılyani seni kızdırmayı seviyordu. insan sevdiğine takılır. bende öyle yapıyorum genellikle. şöyle yapın birde ben olmasam kiminle evlenirdin acaba kesin evde kalırdın de. vs vs vs.
+1 yılAldatma, kendine kötülük edersin. Sonra pişman olabilirsin. Biraz anlasın kıymetini soğuk davran. Yok olmuyor ise boşanırsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılDün gece bi sinirle böyle düşündüm ama su an aklım başıma geldi ya.. Tabii ki kendime kötülük olur ve düşünmüyorum da böyle bi şey ama yoruldugumu da hissediyorum
- +1 yıl
Sakin ol gerekirse bir iki gün ailenin yanına git ama eşine de söyle onunda görüşünü alarak. yani gideceğim de bilgisi olsun. Hem onada düşünme fırsatı olur sanada.
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Bunu yaparsan çok pişman olursun dah iyisi bakım makyaj dışarı ilgi çek her gün biri baksın senin varlığını gorsunn
12 Yorumla
+1 yılBen olsam sana senden daha güzeli olsaydı şu an hayatımdaki kadın o olurdu derdim seninki abartmış biraz
111 Yorumla
Soran+1 yılYa begeniyorum vs diyor ama ikna olmuyorum işte. Çünkü bunlar kivirma taktiği gbi geliyor. başta ne dediyse o doğrusu gbi gelir bna hep
- +1 yıl
Sı.. çtı senin gibi tatlı kadının ağzına şimdide getir sıvazlıyım diyor demi 😄
Soran+1 yılBilmiyorum ama bnce öyle geliyor. Çünkü psikolojiden iyi anlarım. Sezgilerim çok kuvvetlidir.. o yanildigimi söylüyor. Bn inanmiyorum bu pislige
- +1 yıl
Sezgi değil aslında tatlım seninki hormonel birşey shit test yaptın ama geçemedi testi 😄
Açıkçası büyük bir dersi hak etmiş sen ne diyorsun peki
Soran+1 yılYani kiviriyor mu diyorsun?
- +1 yıl
Yani ama onun kıvırması onu haklı çıkarmaz tatlım bu arada kaç yaşındasın
- +1 yıl
Tekrar baktım sana kurmu yapıyor diyorum asla hep kıvırma peşinde seni törpüleme k seni ikinci sınıf insan sınıfında tutmak amacı
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki
- +1 yıl
Biraz konuşa biliriz sana iyi gelecekse mesaj atabilirsin bana
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılAldatinca ne olacak kocana bak beni baskalarida becermek icin siraya girdiler demekki cirkindegilmisimmi diyeceksin
17 Yorumla
Soran+1 yılBilinc dışım ne düşünüyor bilmiyorum ama sanırım kendime ispat etmek bi şeyleri ve onun da canını acitmak gbi bi şey olabilir
Ben onun yüzünden çok şey kaybettim hem de sevmediğim halde. Şimdi bunları yapması o yüzden çok daha fazla agrima gidiyor- +1 yıl
Dene videoya cek kocanla otur izlet bak kactane erkek tatminettim ve hepside yalvaliyordu de ve sonrasini sen dusun
Soran+1 yılÖf tamam ya o kadar da değil ama işte canımı sıkıyor. Napiim hadi sen söyle
- +1 yıl
Sende onunla dalga gec muhakka bir eksigi vardir zayifligi hassasiyet vardir ordan vur
Soran+1 yılÇok var da.. işte o tip şeyleri takmiyor. Allah yaratmış diyip çıkıyor
Soran+1 yılAnlatırım kendin karar ver
Ya her zaman değil ama arada.. gecen küçük demlik bakiyordum mağazada. Elim tutma yerine sigmadi (küçük demlik malum) serçe parmağım dışarıda kaldı. Bu da dedi ki "Türkün gücünü hesaba katmamislar bunu tasarlarken" yani bunun meali "sen gbi kaba Saba koca elliyi düşünememis adamlar " demek. Bunu böyle diyince diyor ki "hayır senin ellerin küçük ama ağır ya hani ondan dedim diyor (geçen iyi bi tokat atmistim çünkü güya ondan demiş ama ne alaka?)
Buna mi takildin boyle lafla soguyacaksen bence bosan gitsin esler arasinda boyle laflar olur normaldir
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz gerçekten evli misiniz ya da çok küçük yaşta mı evlendiniz
23 Yorumla
Soran+1 yılEvliyiz evet. Bn 19 idim o 31 yaşındaydi. Bn çocuktum ama o değil
- +1 yıl
Yan sorun trol gibime geldi
Soran+1 yılAy keşke trol olsa ya
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılAldatma ama çirkin makyaj yap evin içinde öyle gez yeterli buluyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇin işkencesi diyorsun yani😅
- +1 yıl
Aynen senin istediğin gibi kadın oluyorum aşkım dersin
Soran+1 yıl=))
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. sen diyelimki aldattın o bunu bilecekmi? bildi diyelim sonuclarını biliyormusun?
15 Yorumla
Soran+1 yılBi halt yapamaz o
Bir de şunu danışmak istiyorum
Soran+1 yılSon 2 yıldır böyle..
+1 yılAma sen çok güzeksin insan nasılsa çevresini öyle görür demekki sorun kendisinde
12 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten görsen benle dalga geçen adami:) 1.70 boya 95 kilo. Fatmagulun suçu ne dizisindeki abi gbi. Ve onun yüz olarak daha kara ve çirkin versiyonu:) üstelik de 12 yaş büyük benden. Ay yemin ediyorum öyle sinirliyim ki
- +1 yıl
Ya sinirlenme gerek yok kendüni üzmene
Napicaksin ki bak ben nude lastim seni aldattım al bak mi diceksin 🙃🙃
12 Yorumla
Soran+1 yılYa söylemesem bile içim soğur diye düşünüyorum. Ayrıca bi daha dalga geçerse derim ki "sen ister beğen ister beğenme. Beni begenen ile yatıp kalkıyorum ztn" . Sonra kudursun dursun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapsan haklısın şu durumda ama bı sanal yap reel yapma pişman falan olursan
12 Yorumla
Soran+1 yılSanal ne ya
- +1 yıl
Takip at anlatayim
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Olayı bilmiyorum önce anlatabormisin baştan ben bana yaptığının cezasi olarak muadilini yaptim
18 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçiyor işte bi oramla bi buramla
Soran+1 yılYa her zaman değil ama arada.. gecen küçük demlik bakiyordum mağazada. Elim tutma yerine sigmadi (küçük demlik malum) serçe parmağım dışarıda kaldı. Bu da dedi ki "Türkün gücünü hesaba katmamislar bunu tasarlarken" yani bunun meali "sen gbi kaba Saba koca elliyi düşünememis adamlar " demek. Bunu böyle diyince diyor ki "hayır senin ellerin küçük ama ağır ya hani ondan dedim diyor (geçen iyi bi tokat atmistim çünkü güya ondan demiş ama ne alaka?)
Sence kim haklı
Soran+1 yılBn doğru anlamışım di mi yani onunki kivirma
Soran+1 yılO zaman bn de yapar kiviririm
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapsan haklisn ama için yinede sogumaz diyim çünkü bı kalp kırıldı zaman onurun zedelendi zaman ne yaparsan yap düzelmez düzeldi zannedersin sadece
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖfkene yenik düşme. kocana sırf bu yüzden ihanet edersen işte o zaman için de hep bu hatanın pişmanlığı ile yaşarsın. yapma...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç ilişki esnasında başkasını düşünerek zihninde aldattın mı?
18 Yorumla
Soran+1 yılYok ya. Onunla yatarken yapmadım çünkü hayal gücüm o kadar değil. Ama başka birini düşünerek tatmin ettim kendimi. Ama çok çok önceydi.. şimdi öyle şeyleri de çok hoş görmüyorum. Ama ne hikmetse o zamlar çok kıymetli idim. Ne zmn daha aklı başında daha namuslu oldum işte o zaman adan begenmemeye başladı. Gel boynuzla diyor resmen
Cevap sahibi+1 yılevliyim ben de. herkese hak ettiğini vereceksin. namuslu oldukça seni cepte görüyor bence. boynuzla diye tavsiye olmaz ama yazışarak bile başka erkekten ilgi görerek karşılıklı tatmin ol derim ben sana... hak ediyor
Soran+1 yılKesinlikle hak ediyor.. zorla istiyor bunu ztn
Cevap sahibi+1 yılseni cepte gören kocan varsa sen de onu cepte görüp farklı erkeklerden iltifat almayı da ihmal etmeyeceksin. ne kadarlık evlisin
Cevap sahibi+1 yılkıvırımış maşallah dansöz gibi. kadına elin kaba ya da büyük bile denmez. kadına zarif sözler söylenir
Soran+1 yılNapıyım peki sence
Cevap sahibi+1 yılbana yaz desem?
+1 yılBu kadar sacma bir sebep gormedim. Aldatmanin bahanesi olamaz.
14 Yorumla
Yahu mutlu degilsen olmuyorsa ayrilin aldatmak niye
Soran+1 yılSence kiviriyor mu peki
- +1 yıl
Bilmiyorum aranizdaki iliskiyi bilemem
+1 yılkesinlikle aldatma. o işin sonrası da var. çekemez hale geldiysen ayrıl ama namusunla ayrıl.
20 YorumlaÖfkeye yer yok
Sakin ol
Eşinin burnunu iyice sürt10 Yorumla
+1 yılAyrılmanız gerekli, sevmiyorsunuz çünkü. Eşinizin yaptığı da doğru değil, sizi kırması falan.
11 Yorumla- +1 yıl
Kocanız sizi aldatsa ne hissedersiniz bir düşünün.
+1 yılAsla aldatma, ben derim ki, bir gün şöyle güzelleşmek için uğraş (makyajsız) Şaşsın kalsın bak en güzel intikam olacak :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSınav bitsin de eski halime döncem ztn. Ama o zaman da biliyorum yapacağımı bn
- +1 yıl
Dediğim gibi, aldatma bense asla. Yanlış anlama ama kezban damgası yersin kocandan da çevrenden de.
Baya öfkelisn belli sakamındiyor bunun şakasını okur
10 YorumlaNe kadar saçma bı düşünce bu, sen kendine yakistiriyorsan sıkıntı yok☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldirek ilişkini bitirmek istiyorsan bu kadar uğraşmana gerek yok direk ayrıl sonra istediğinle istediğini yap
10 YorumlaBu aklına geldiyse aldatmasanda aldatmişsındir zaten
14 Yorumla
Soran+1 yılAma haketmiyor mu ya Allah için! ?
Soran+1 yılAlırım tabii. Bundan daha kötü olamaz ki.. hem hür olurum o zmn
+1 yılSacmalama yapma iyle bi sey sen de ona laflari saydir yerin dibine sok bak nasil rahatliyon
12 Yorumla
Soran+1 yılYaptım ama maalesef olmuyor.. sogumuyor yaa. Çıldırcam. . Sana büyü yapmışlar diyor bi de. Bu kadar öfke normal değilmiş !! Ay ruh hastası etti beni
- +1 yıl
Nasi ya sen icibdeki kus ona tipiyle dalga gec yerin dibine sonra diger erkeklerle kiyasla bak nasi bozuluo
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmadığın kabahat :D boynuzu tak kendini mutlu et. kimsenin egosunu tatmin etmek zorunda değilsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılCanın başka istiyor bunu bahane ederek onay mi bekliyorsun
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. İçin kalbin bunu kabul edecekse yap
26 Yorumla
Soran+1 yılValla şu an bu sinirle her halti yapacak durumdayim. O kadar yabancılastim ki kendime yani...
Soran+1 yılYani sogudum ya kendi soguttu
Soran+1 yılBak anlatiim de sen karar ver..
gecen küçük demlik bakiyordum mağazada. Elim tutma yerine sigmadi (küçük demlik malum) serçe parmağım dışarıda kaldı. Bu da dedi ki "Türkün gücünü hesaba katmamislar bunu tasarlarken" yani bunun meali "sen gbi kaba Saba koca elliyi düşünememis adamlar " demek. Bunu böyle diyince diyor ki "hayır senin ellerin küçük ama ağır ya hani ondan dedim diyor (geçen iyi bi tokat atmistim çünkü güya ondan demiş ama ne alaka?)
+1 yılSeni beğenmese evlenmezdi şaka yapmış abartma
22 Yorumla
Soran+1 yılSakanin altında yatan gerçekler bunlar bnce
- +1 yıl
Birisi seni beğendiği içinmi birlikte olacak sanıyorsun kullandırma kendini boşan ozaman sonra naparsan yap
+1 yılbu nasıl bi kincilik yengeç burcu musun
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır yay
buz kullan en temizi o hem kanıt ta kalmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Anlayamadım ya:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle soğur için ama sonra yaptığın kişiyle isteyebilirsinki benim başıma geldi
10 Yorumlakendin için çabala çeki düzen ver görsün tipi yanıma yakışmıyorsun dersin
10 Yorumla
+1 yılanlat o anlayışla karşılar büyük bi ihtimalle davranışlarını ona göre şeillendirir
10 Yorumla😂 ver bana boynuzu taksın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bunun cevabını ancak sen bilebilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Bn şu an kendimi tanımıyorum ya..
Soran+1 yılBi nebze olabilir:)
Soran+1 yılAyrılıp başka biri ile çok mutlu olursam içim tam manası ile sogur
Aldat madem
10 Yorumlabende cıddı dıyorum boynuz olurum
10 YorumlaNe yaparsan yap kendine yakışanı yap.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatacağına boşan ya seviyeni mi düşüreceksin
24 Yorumla
Soran+1 yılOnun da canı az yansin bi gururu kırılsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEn büyük acıyı boşayıp birini bulup yaparak verirsin
Soran+1 yılYa aslında bosansam zaten çok mutlu olacağımi hissediyorum.. Birçok teklif aldım ama bu gerizekalıya sadık kalcam diye bi halt yapmadım. Keşke de yapsaydim. Neyse şu sınav bi bitsin biliyorum yapacağımı. Bosayip hayatımı yasiycam. O da kendi yasitlari moruklarla takilsin da görsün hanyayi konyayi
Cevap sahibi+1 yılBoşa gitsin sırf böyleleri yüzünden evlenmeyi düşünmüyorum
+1 yılAynı sını yaşadım kuzenim şahit oldık
15 Yorumla
Soran+1 yılEe sonuç
- +1 yıl
Eşi mum oldu ayaklar kapandı
- +1 yıl
Ayrılmak istiyor dedi kız ınst etti
Soran+1 yılBiz o raddeyi geçtik.. Bu artık tamam bosan ama şimdi karar verme aklın başına gelsin bi atan sonra tamam ne istersen yapcam diyor. Bu şekilde boşanmam dedi
- +1 yıl
Zor iş dediğim gibi aldatma gibi yap yardımcı olabilir im
+1 yılboşa
15 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmiyor ki köpek..
- +1 yıl
kocana köpek deme. maçan yiyorsa boşanırsın
Soran+1 yılAy sana noluyor be
- +1 yıl
kocasına sadık olmayan karı şerefsizdir. beğenmiyorsan boşarsın istediğine verirsin.
Soran+1 yılGururumu kirarsa ben de onunkini Kırarım☺
+1 yılİntikam mi istiyorsun yaz
16 Yorumla- +1 yıl
Yaz bana çok iyi bir taktık verecem
Soran+1 yılYasadigim şehirden birini bulmam lazım. Sanaldan kimseye guvenemem
- +1 yıl
Hayır benle yap demiyorum taktik için yaz
Soran+1 yıltamam yazarım birazdan ama şuna ne diyorsun
Dalga geçmis
- +1 yıl
Yazacan mi
+1 yılsakın yapma çok günah
10 YorumlaBence yapma ama onu uyar
20 Yorumla
+1 yılSanal yap
10 Yorumla
+1 yılBruh bu nasıl bir mantık?
10 Yorumlaaldatma tabi
10 Yorumla
+1 yılİzmirdeysen takılabiliriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılYapmalısın...
10 Yorumla
+1 yılSoğumaz.
10 YorumlaNeden evlendini siz
12 Yorumla
Soran+1 yılO çok seviyordu. Bn de bosluguma denk geldi.. seven biri olsun kafi demiştim o anki boslukta
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğumaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂😂boynuzla
12 Yorumla
Soran+1 yılValla hak etti gbi hissediyorum yaa
Yok dimekk yani 😃😃
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi