5 yıllık Evliyim 24 yaşındayım ama eşim çok ilgisiz geceleri hep dışarda geçirir sadece yatakta görüyorum onu desem yeridir ilgi sevgi istiyorum ama yok bende sosyal medyadan biriyle konuşuyorum beni çok mutlu ediyor onun bende bıraktığı boşlugu dolduruyor bu yaptıgım evet YANLIŞ defalarca konuşmaya çaliştim ama benı anlamıyor reelde kimseyle bişey yaşamadım ama burada konuşurken bile kendimi kötü hissetiğim zamanlar oluyor napmaliyim siz ne önerirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet bence bu bile aldatmaya girer çünkü kutsal kitabımız kur'anı kerimde zina yapmak ile ilgili emirler zina yapmayın şeklinde değil zinaya yaklaşmayın şeklinde 👍 Yani ne demek bu? Bırak zina yapmak bir kenara zinaya giden yolda bile yürüme diyor. Evli iken bir başka erkekle konuşmak o yolda yürümek oluyor. Gelelim aldatma ile ilgili düşüncelerime aldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir. Kocan seni aldatsa bile sen aldatma çünkü o karaktersizliğini öyle gösterdi diye onun seviyesine düşmen gerekmez. Ayrılırsın sonra anlaşmalı veya çekişmeli boşanma davası açarsın daha sonra yeni bir sayfa açarsın fakat aklında bulunsun 70 yaşında dedeler bile evlenmek için bakire kız istiyor ona göre 👍 boşanınca her şey güllük gülistanlık olmuyor. Yeni bulduğun erkek 5 sene sonra çok daha kötü olursa ki olabilir o zaman ne yapacaksın? Sürekli sürekli erkek mi değiştireceksin? Burada ahkam kesen boşan keyfine bak diyenleri dinleme 👍 kocan dövmüyorsa, kumar, içki alışkanlıkları yoksa, seni aç ve açıkta bırakmıyorsa tek sıkıntın ilgi eksikliğin ise kendine bir hobi edin çocuk varsa onunla daha çok ilgilen vakit ayır. Çünkü boşanınca ikinci bulduğun erkeğin ne çıkacağı belli değil oysa kocan belli. Hayır mübarek ramazan ayında hakkında hayırlısı olsun.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İçinden çıkılması zor bir durum. Eşinin ilgisizliği ve umursamazlığı seni boşlukta bırakmış. Böyle durumlarda hataya düşmen normal. Biri ile iletişime geçmişsin. O da senin bu durumundan faydalanmış. O kişinin seni gerçekten sevdiğini ben düşünemiyorum. Sanalda olan bir iletişimin sevgi bağı oluşturması çok zor. Yüz yüze bile gelmemişsiniz. Gelseniz, muhtemelen o kişi senden faydalanmaya çalışır. Bunu test edebilirsin. "Karar verdim. Eşimden hemen boşanacağım ve seninle evleneceğim. Ama bir an önce evlenip birbirimize kavuşalım." de. Bakalım ne tepki verecek? Eğer o kişi de sevgi duyuyorsa, sana hemen olumlu yanıt verecektir. Ama başka bir planı varsa, işi yokuşa sürer. Senin bu adamla yüz yüze görüşmemiş olman, bu durumun yanlışlığını gidermez. Ortada birkaç hata var. Eşin de sen de hata yapıyorsunuz. Eşinle ciddi ciddi konuş. Bu durumun sende boşanmayı düşündürdüğünü, eğer bu şekilde devam edecekse bu evliliği yürütmenin bir anlamı olmadığını söyle ona. Sonrasını da cebabından sonra değerlendirirsin.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılMutsuz bir evlilik yaşıyorsan, neden boşanmayı düşünmüyorsun? Sosyal medyayla reel hayatın hiç bir farkı yok, yaptığın şey seni rahatsız ediyor bu zaten belli. İlgi eksikliğini bastırmak için, konuşmayı sen istemişsin sonuç itibariyle. Hiç bir kadın istemeden, erkek ilgisini belli edemez.
00 Yorumla
1 yılEvliliğinin temeli sarsılmışsa boşanma sebebleri yaşanmışsa boşan ve kimle ne yaparsan yap ama bu adam evine bakıp sadık ve iletişim de kalıyorsa onu aldatamazsın. Etik olmaz. Ama dışarda kalan adamın sadık olacağını düşünmüyorum iletişim kurmayan adam sadık olmaz pek bende yaşadım bu ilgisiz saatlerce yalnız kalma olayını ve aldatıldım. Bende de o boşlukta ilgi bekledim birilerinden ama gözüm kocamdan başkasını görmüyordu yapamıyordum vicdanen bile evlilik kurumunu lekeleyemem. Sonuç boşanma oldu sizin de muhtemelen boşanma ile biter bir kadın ilgisiz yapamaz burdan duyurmak istiyorum erkeklere. Siz bizi süs çiçeği gibi bir köşeye koyup Çiçek açmamızı bekleyemezsiniz. Kocana sen evlilik içerisinde sadık kal başkasıyla görüşme boşanırken en azından için rahat olur
81 Yorumla
Soran1 yılÇok tşkler güzel görüşlerin için
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım, öncelikle hissettiğin şeyleri içten bir şekilde paylaştığın için teşekkür ederim 💜 Anlaşılıp sevilmek herkesin hakkı ve bu eksiklik sana zorlayıcı hissettirmiş, bu çok normal. Ancak sosyal medyada başka biriyle konuşmak, sorunları daha karmaşık hale getirebilir. Duygusal olarak karışık hissetmen de bu yüzden.
Bence eşinle iletişim kurmayı bir kez daha denemelisin ama bu kez belki farklı bir yöntemle. İkinizin de sakin olduğu bir anda duygularını kırıcı olmadan, açık ve net şekilde ifade etmen çok önemli. “Sizin dışarıdaki dünya kadar benim de yerim olmalı hayatınızda” diyebilirsin mesela. Ayrıca ilişki terapisi gibi bir seçenek düşünmeyi de önerebilirsin.
Unutma ki senin mutluluğun ve huzurun önemli. Kendine karşı şefkatli ol ama yanlış bir karar alıp kendini daha kötü hissettirecek adımlar atmaktan kaçın. Seni anlayacak ve destekleyecek birine ihtiyacın varsa, buradayım. 💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
115Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılBoşanmak senin için daha iyi olur gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEşini karşına alıp hissettiğin duyguları paylaşmalısın öncelikle. Bunu yaparken sen, şöylesin böylesin demek yerine " Senin gece evde olmayışın ve benim liginden mahrum kalışım beni çok üzüyor ve huzursuz ediyor. Benim bir hatam varsa bunu benimle paylaşabilir misin hayatım " Bunu söyleyip anlaması için fırsat verin ona. Konuştuğunuz kişiyle iletişimi kesin. Eşiniz sizi anlamadıysa o size nasılsa öyle davranın. Üstüne düşmeyin, hatasını anlasın. Baktınız ki iletişim yok, sizi anlamıyor ayrılın. 🌾✨
22 Yorumla- 1 yıl
canım... sana kıyamam😔, ilgisizlik çook kötü bir şey anlıyorum seni 🙂. yani ilgisizliği kısaca özetleme şansım olsa ''İLGİSİZLİK SONSUZA KADAR İNSANLARI BİR BİRİNDEN AYIRIR'' -diye özetlerdim. böyle hastalarım çok olmuştu, ben uzman psikolog fidan canım 😊🤍, eğer konuşmak istersen her zaman buradayım🥰🙂.
21 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılBen eşimin beni aldattığını öğrendiğim zaman dertleşmek için biri ile yazıştım. Sonra muhabbet ilerledi. Belki de eksik yanlarımı doldurdu bilmiyorum ama onu seviyorum. Eşime karşı olan sevgim de var. Saçma bir durum farkındayım. Sana iyi geliyorsa devam et konuşmaya ama ileriye gitmeden. Aldatma sayılır mı tabiki sayılır. Ayrılman gerekir mi tabiki gerekir. Kalbine söz geçirme kısmı çok zor işte.
115 Yorumla
Soran1 yılEvt öyle oluyor napıcağımı bilmiyor haldeyim
Cevap sahibi1 yılÇok zor bir durumdasın. Seni anlayabiliyorum. Bir yanda vicdan azabın diğer yanda ise mutluluk hissin. Dediğim gibi ileriye gitmeden bu süreci atlatmanı dilerim.
Soran1 yılteşekkür ederim hasas düşünceleriniz 🙏için
- 1 yıl
Sen haklısın
1 yılBu durumda önce kendi ilişkinizi netleştirmeniz önemli. Eşinizle sağlıklı bir iletişim kurma şansınız kaldı mı, yoksa artık tamamen kapanmış bir kapı mı? Duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamayan bir evlilikte kendinizi kaybolmuş hissetmeniz anlaşılır ama bu şekilde devam ederseniz vicdani yükünüz de artabilir. Öncelikle, eşinizle son bir kez açık ve net bir konuşma yaparak ilişkinizin gidişatını belirlemeli, gerçekten bir şeyleri düzeltmeye niyeti olup olmadığını görmelisiniz. Eğer hiçbir şey değişmiyorsa, mutsuz bir evlilik içinde kendinizi tüketmek yerine, uzun vadede size neyin iyi geleceğini düşünerek bir karar almanız daha sağlıklı olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılValla yapacak pek bişey görünmüyor. Ne desek sen konuşmaya devam edeceksin. Yaptığın yanlıs ama kocan hakediyor o ayrı. Sana tek tavsiyem konuştuğu kişiye kanma. Evli olman, yasak ilişki olması seni cazip kılıyor ama bu seni aldatmasın beni seviyo düşüncesine girme. Sadece konuşuyosun okey?
14 Yorumla
Soran1 yılDikkate alacağım yazdıklarınızı
- 1 yıl
bi başkasını umutlandırıp dursun yani. bence çok saçma bi durum. böyle devam edeceğine eşinle restleş daha iyi.
Soran1 yılUmutlandırma yok evli olduğumu biliyor karşımdakı kişi
Cevap sahibi1 yılYa gidip kendi yorum yapmazlar baskalsrının yorumlarının altına salça olurlar. Zaten yorumuda yorum değil boş ver
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Peki eşinizle bu durumu konuştunuz mu size ne tepki veriyor özel günlerinizi kutluyor mu ya da sizi her hangi bir yere gezmeye getiriyor mu bunlar olmuyor ise esinizle güzel bir şekilde konuşup bu evliliğin yürümesini istemediğinizi ve ilgisiz olduğunu yüzüne söyleyip en kısa zamanda evliliğinizi bitirmenizi öneriyorum yoksa bu şekilde hem kendinizi hem de etrafinizda ki insanları kandirma girişimi oluşur güzel bir dille anlatarak sorun yaşamadan bitirin derim
10 Yorumla
1 yılEvet aldatmaya giriyor o ilgiyi eşinden istesen belki verirdi
32 Yorumla
Soran1 yılÇok denedim bunu
- 1 yıl
O zaman boşansaydın ya da ona söyleseydin bak Ben artık senden soğudum seni istemiyorum artık başkalarıyla konuşacağım diyebilirdin yani onun da bir haberi olmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılBuraya yazarak av elinde olanların iligisni çekmekten Başka işe yaramaz bu hallerin
Sen ever aldatmış sayılıyorsun eşini aldatmak illa ki yatmak değildir her türlüsü ihanete girer ve sen böyle devam ettikçe alışıp halin hal olmaz artık yine de sen bilirsin ayrıl sonra ne halt yerseniz yiyin10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin yaptığın şey eşinin ilgisiz olmasından daha yanlış bir davranıştır. Senin kendine olan saygıdan dolayı ya eşinden boşanman gerekiyor veye başka biri ile konuşmanı kesip eşinle sorunlarınızı çözmek için konuşmanız gerekiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAkışına bırak sonra zaten eşinden ayrılıp ayrilmayacagini anlarsın. Sevip sevmedigini soğuyup sogumadigini. Kötü hissetme. Sende bir insansın kimsenin meleği değilsin. Sana ilgisi olsaydı eşinin ilgilenirdi bence konusmussundur da zaten sen. Ama evdesin ya arrik onun için butmissin. Bence önüne bak ve duygularını tartmak için akışına bırak asilk mi olucaksin bırak aşık ol. Bu hayat senin hayatın kocamdan sevgi ilgi dilenmek için evlenmedin. Asla değişmezler bu arada sana soyleyim
24 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle defalarca söyledim kendimi yanlız hissediyorum benimle ilgilenmeni istiyorum diye çokta umrunda olmadım tamam dedi ama yine bildiğini yapıyor
Cevap sahibi1 yılBenim eşim 18 yıl aynen böyleydi. Sonunda beni aldatinca anladım kendime yazık etmişim bende şimdi kendi hayatımı yaşıyorum. Eşinden sevgi dilenme cunki onun vereceği bir ilgisi sevgisi olsaydı söylemeden yapardı. Sen azından başında anlamissin ve cesaret edip kendi yoluna bakacak gibisin. Benim gibi olsaydın üzülürdüm sana. Boş ver gitsin çalışsın para getirsin kirayı elektrigi ödesin sende calis paranı tatile giderek harca bak o zamn arkandan korka kırka nasıl gelicek bende öyle oldu ben parami biriktiriyum. Ben anneme gidiyorum diyorum ordan tataile geçerim annemle diyorum baliyor gözüme birşeyde diyemiyor. Tatile cikiyorum. Annemde zaten git yaşa diyor sevgilim var çok mutluyum. . Eşim kira ödesin dursun ben paramı biriktirip tatile cikiyorum. . Baktın olmuyormu zorlama babanın evinde daha rahat olacaksan oraya git yaşa. Çocuk varsa tüm bakimni eşine yik. git tatiline
Soran1 yılTşkler önerilerin için 🙏
- 1 yıl
Senden bana da lazım
1 yılyaptığının yanlış olduğunun farkındasın, bu çok güzel bir şey ama bence sen yapıyorsan eşin de aynı şeyi yapıyordur maalesef ki. bunu ikiniz de değiştiremezsiniz artık bence yollarınızı ayırmak en mantıklısı. belli ki ikinizde mutlu değilsiniz ve birbirinizi aldatıyorsunuz
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kafanı başka şeylerle meşgul et derim o kişiyi engellr
16 Yorumla
Soran1 yılBazen bunuda düşünüyorum
Soran1 yılhaklısınız kesinlikle bunları denıycem
Soran1 yılTşkler 🙏
Evet eşinizin yaptığı da büyük bir hata, ama yine de aldatmaya giren hiçbir eylemde bulunmayın. Eşinizle konuşmayı deneyin..
40 Yorumla
1 yılEvli bir kadına yanaşan erkeğin amacı belli değil mi? Seni sadece ve sadece kullanır. Hedefteki av bir kadın. Av bittiğinde o sevgi aşk anında biter. İleride çok pişman olursun.
20 YorumlaDemek ki bekar hayatindan kurtulamamis. Bekarlarla takiliyor ise bu durum daha da zor. Onunla iyi bir iletisim kurman gerek. Eger hayatin da baska biri yoksa seni anlayacaktir. Disaridan birisi sana guzel sozler soyledigi icin senin hosuna gidiyor halbuki sana ekstra birsey katmiyor. Is bulusmaya kadar giderse kullanilmis olursun. Sadece biranlik ofke ile hareketin seni cikmaza sokabilir.
00 Yorumla
1 yılKocanla otur konuş sorun ne neden bana ilgisiz davranıyorsun başkası mi var hayatında ben böyle mutlu deilim bu şekilde evlilik yürümez böyle devam edecekse 2 yabancı gibi boşalalım de evet yaptığın coj yanlış ama burada senin yanlısın kadar kocanın da yanlışı vae sana ilgi sevgi değer verseydi sen bunları yapmazdın o yüzden son jez kocanla konuş derim ve dertlesmek istersen de konuşuruz istersen
11 Yorumla- 1 yıl
Bu arada çocuk yok mu
Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Yani aslında yanlış bu fakat evliliğini kurtarmak için birşeylere cabaliyorsun gibi düşünüyorum. Ayrıca bencil olarakta bakmak gerek hayat kısa mutlu olduğun yerde olmalisin
10 Yorumla
1 yılAldatıyorsun. Eşin çok büyük hata yapıyor sen de hataya hata ile karşılık veriyorsun. Senin durumun da kolay değil. Daha gençsin. Hem ruhen hem fiziken doyuma ihtiyacın var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılRuhen aldatıyorsun... Aldatma sadece fiziken olmaz. Kocanın sana olan ilgisizliği de kötü tabii ki, boşluğu doldurmak istiyorsun ama bu nereye kadar gidecek sence?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBoşanamıyorsanız bu şekilde devam edersin, aldatmış olunmaz ki, senin onunla duygularını paylaşıyorsunuz. yaşamak senin de hakkın, akşama kadar evde bekle gece eşin gelsin senle yatsın.
Sen orada ne oluyorsun robot mu? Bence insan rahat olmak için içindekilerini başkalarına anlatmak ihtiyacı hissediyor, ileride ne olur o bilinmez tabi.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Yaşın çok genç bunları yaşaman da hiç iyi değil. Erken evlilik ve ilgisiz bir hayat seni buna sevk etmiş. Konuşmalar arkadaş düzeyinde mi yoksa daha mı fazlası mesela ona bakmak lazım? Ne konuşuyorsunuz
05 Yorumla
Soran1 yılArkadasçaydı başlarda tabi zamanla ilgi görünce sevgiye dönüşüyor bu duygu
Soran1 yılYani mutlu oluyorum ama bazende keşke ondan görseydım bunları diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılo adamın sevgisinin ilgisinin yalan olduğunu bilmiyormusun? onun sevgisi ilgisi seni yatağa atana kadar. olmuyorsa boşan kocandan
12 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öylemi yani neden sevmesin beni çirkin deilm ki
- 1 yıl
sizin için sevgi zaten güzellik çirkinlik. evlisin kocan var. senle ne amacı ne geleceği olabilir? siz boşlukta olunca size 2 sevgi masalı anlatan yakışıklı adamlara kanıyorsunuz hemen.
1 yılArtık kendine bir çeki düzen vermesi gerektiğin, ikinizinde yetişkin insanlar olduklarını ve sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini yoksa bu işin yürümeyeceğini söyle. Bunu ciddiyetini sonuna kadar ortaya koyarak yap.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 💫💫
1 yılİlişki denmez sizinkine ee haliyle başkasıyla konuşursun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCanin sklıyor benimde cok sklyor yapicak hicbir sey yok o yüzden bu siteye giriyorum ama konusman dogru degil bence bi hal cagresi bul en kötü kiz arkadas edin
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAh be canım boşan ozaman diyeceğim ama.. biliyorum zor ama böyle bir adamla ömür mü geçireceksin gerçekten?
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılEvliyken eşinle yapacagin şeyleri başkasıyla yaparsan aldatma oluyor. Konusmadin mi eşinle. İsteklerini söylemedin mi? Birde evlenirken nasıl karar verdin.
10 Yorumla
1 yılSeni yargılamıyorum maalesef bende aynı durumdayım eşimi birtek yatağa girince görüyorum inanılmaz derecede pugb bağımlısı pugb çıkıyor youtubeden videolarını izliyor bu durumdan bende çok muzdaribim ama ben kimseyle konuşmuyorum konuşmaya fırsatım olmuyor ya da küçük çocuklarım var diye hep onlarla ilgilenmek zorundayım bilmiyorum zor bir durum
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Nasıl bi adam karısının kıymetini bilmiyor sonra çok arar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYapmasan daha iyi 3lbette ama onu da ileriye taşıma 3n azindan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSAÇMALIK-
Aldatmanıza bir kılıf bulmaya çalışmayın lütfen madem eşiniz ilgisiz bunu konuşurşunuz 3 4 kez hâlâ mı aynı o zaman boşanmak istediğini söylersin boşanırsınız ve o zaman işte yeni biriyle tanışırsınız. Kınamıyorum ama yaptığınız hiç doğru değil boşanma aşamasında olduğun bir evlilikte bile başka birinin varlığını doğru bulmuyorum. Madem ilgisiz neden bolanmıyorsunuz?40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİçinde bulunduğun yanlıştan bir an önce dönmelisin.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Kendinin nasıl mutlu olacağını belirle. Mutsuzum diyorsun başka biri ile konuşuyorum olmuyor böyle diyorsun. Ilgiyi istiyorsun gerçekten mutlu olmayı , kendini onemsiyor musun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aldatmış oluyorsun. Aldatan birisine ne tavsiye verelim? Aman daha az aldat mı diyelim. Boşan desek , zaten onu yapmıyor aldatıyorsun. Eşine yazık. Sana yazık. Varsa çocuğuna yazık. Allah ıslah etsin
00 Yorumla
1 yılEvet aldatmış oluyorsun tamam senin bu yaptığın yanlış sende söylüyorsun ama eşin de suçlu yanlış yapıyor çocuk yoksa boşanın çözüm bulamıyorsanız yani
00 YorumlaGeçmiş olsun hiç konuştun mu isteklerin hakkında eşinle
Yaşlar kaç görücü usulü ile mi evlendin
04 Yorumla
Soran1 yılSürekli konuşuyorum ama saçmala alakası yok falan ile geçiştıyor bni ya da kavga çıkarıyorr
Boşanmayı iyi gözden geçir eşinle konuş ama evliyken sakin ha bir yanlış yapma ömür boyu bu ızdırap tan kurtulamassın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılEsinle durumu düzelt ve boşluğunu tekrar esinle doldur, yoksa buraları hep tehlike
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. aldatıyor muyum evet
bitirmeli miyim evet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYorum yapanlar hanginiz doğrusunuz acaba içinizde herkes kadına suç bulmuş sanarsın kendileri tertemiz sinir oluyorum böyle çok namuslu görünen namussuzlara
20 YorumlaBoşluğu doldurmaya çalışıyorsun
Doğru değil ama çok yanlışta sayılmaz
İlgisi bırakılmasan zaten bunu yapmazsın00 Yorumla
1 yılBoşanmalısın bu kisiden. Sosyal medya da konuştuğun kişiye de güvenme zaafını kullanıyor olabilir. Boşanmak sonra hayatına devam etmek en doğrusu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılYapacak bir şey yok kocan sana sahip çıkmıyor ilgilenmiyor umursamıyorsa emin ol seninle ilgilenen birileri çıkar :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Yani aldatma sayılıyor tabi yine konuşun olmuyorsa gerekeni yapın daha gençsin hayatın baharını yaşıyorsun
00 Yorumlaaldatmış oluyorsun evet. kenara çek konuş eğer böyle yapmaya devam ederse ayrıl yoluna bak istediğinle konuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılYapabilir isen eşinle paylas değişim olmaz ise ayrılip kendi hayatini yasa derim bence. İlgiyi her beden ruh ister
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılerkeklerin maalesef evındekı kisiyi görememesi bence cok gereksiz evindekını bos bırakma baksası doldurur derler
00 Yorumla Kelin ilacı olsa kendi başına sürermis desem anlarsin bence 🙂
04 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum sendemi aynı dertten muzdaripsin
Soran1 yılAnladım umarım her şey iyi olur
1 yılO yazıştığın kişiyle muhabbet durumunuz ne durumlarda?
05 Yorumla
Soran1 yılDuygusal anlamda konuşuyoruz normal olrak
- 1 yıl
Duygusal anlamda birşeyler hissetmeye başladınız mı birbirinize?
Soran1 yılBu dogru değil ama evet ona karşı hislerim var oda bana boş değil eşim de yabancı gibi geliyor bu günlerde ama o kadar ilgisizki bunu görmüyor belkide oda bana karşı bişey hissetmiyor sadece çocuk için aynı evde gibiyiz
- 1 yıl
Bir örnek verecem de kendimle alakalı, linç yerim diye yazamıyorum buradan 😀😀😀
Soran1 yılEvet insanlar sadece linçlemek için var gizlenebilirsin
1 yılAyrıl çünkü aldatmış oluyorsun şimdi sosyal medyada başlar ilerde gerçeğe döner senin için daha kötü olur. kesinlikle boşan
30 Yorumlaevlilikte ilgi yoksa o ilişkide yoktur biri ile evleniyosan sende karsi tarafta ilgi göstermek zorunda olmuyorsa boşan bence yaptıgında yanlis ama herkes ilgi ister ve sende anlasilan yalnız hissettiğin için bunu yapıyorsun
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılEşinden ayrılmayı neden düşünmüyorsun sende biliyorsun ki hatalar başka hataları tetikler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılAldatma. Eşinle konuş. Düzelmiyorsa ayrıl gitsin. Kimse senden daha değerli değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yıleşinle konuşmanı halen devam ederse kendi doğru bildiğini yapmanı. herkesin sevgiye ilgiye ihtiyacı var onu evde bulamazsa dışarıda arar insan
10 Yorumla Senin içinde zaten aldatmak varmış zaten ilgisiz davranması bir nebze bahane olmuş diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılEvet aldatmış oluyorsun... Madem mutsuzsun boşan. Hazır gençsiniz boşa yılları harcamayın.
10 YorumlaTabiki aldatmış oluyorsun başka biriyle sohbet ediyorsun sevgili gibi ama kocan ne yapıyor oda belli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnce eşinle tekrar konuş bu konuyu istersen boşanmaya kadar gider de bu süreç bakalım ne dicek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlisin ve eşin seninle bile uyumuyorsa emin ol o geceleri nerelerde kalıyordur. Ohoooo bence boşan, sonra git yeni birisiyle tanış
20 Yorumla- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem