Bu durumda eşim beni aldatır mi?

Eşine güvenmiyorsan niye evlendin demeyin. Ben eşime güveniyorum ama %100 hiç kimseye güvenmem ben hep uyanık olmak lazım. Melek bile olsa birisine %100 güvenen kusura bakmayın ama a*ptaldir.

Neyse konuya gelelim urfa-antep araplarını bilen bilir. Hepsi erkek derdinde her birinin kocasi 2-3 taneyle evli kadınların umurlarında bile değil. Eşim de o bölgede geceleyin çalışıyor. Makineleri var. Makinenin başında duruyor geceleyin de konteynırda kalıyor. Bir de o urfa arapları o bölgede salça falan yapıyorlar. Geceleyin ya bir tanesi esimin yanına giderse diye korkuyorum. Ben kafamda şöyle canlandirdim kocam konteynırdayken bir kız onun yanına gelse büyük ihtimal küfür eder ve kovar ben taniyorum kocami %99 bu şekilde olur. Geriye %1 ihtimal kalıyor ve ben o %1 ihtimalden korkuyorum ya. Anneme babama bile güvenmem ben. O arapları bilen bilir adamın peşine yapıştılar mi bırakmazlar. Eşimi de övmek için söylemiyorum ama 26 yaşında yakışıklı ve milyoner. Değil o urfa arabi normal 17-18 lik kızlar bile bırakmıyorlar onun peşini. Komşumuzun kızı yapismisti ona 18 yaşında eşim yüz vermedi. Ama yine de güvenemiyorum ya. Siz ne diyorsunuz?

Bu durumda eşim beni aldatır mi?