Eşimi severek evlendim ama evlendikten sonra çok değişti. Özellikle hamilelik ve doğumdan sonraki aylar psikolojik şiddete maruz kaldım. Lohusayken bana iş yerinde ki kızların ne kadar güzel olduğunu ve ona asılanlar olduğunu da söyledi. Bende çirkin bir kadın değilim, gerçekten güzel, çekici ve herkesin beğendiği birisiyim. Hamileyken 25 kilo aldığımda bile güzeldim hatta yüzüm daha da güzelleşmişti. Bu arada hamilelik ve doğum sonrası iyileşme derken neredeyse 9 ay hiç birlikte olmadık, istemiyordu. Bebeğim daha çok küçükken bir akşam saçma sapan bir tartışma yarattı ve bizi evden kovdu. Ailemin yanına gittim ve kesin boşanacaktım. O dönemde beni senelerdir arzuladığını bildiğim birisi yazdı. Onunla mesajlaştım kafamı dağıtmak için özel konuşmalarda oldu ama çok derin konular değil bir fotoğraf vs. de göndermedim. Sonrasında babam onun onayı olmadan evlendiğim için beni istemedi ve geri dönmek zorunda kaldım. Eşim baya değişti hatasını anlamış gibi bende çok çabalıyorum evliliğimiz için ama o zaman o kişiyle mesajlaşmak beni vicdanen çok rahatsız ediyor kendimi kötü hissediyorum. Ben bir daha dönmeyeceğimi boşanacağımı düşündüğüm için kafamı dağıtmak istemiştim sadece
Ayrıca eşimin iş yerinde bariz ona asılan birisi var. Adını vs. de biliyorum, eşime iş dışında bir konu dışında hiçbir şekilde konuşmayacaksın demiştim tamam diyip yemin etmişti ama sonra bir olay oldu ve ben senin ciddi dediğini sanmamıştım dedi. O kıza soğuk yaptığını muhattap olmadığını söylüyor ama kızın gelip konuşmaya çalıştığı zamanlar oluyor eşimde tek kelimelik cevaplar verdiğini söylüyor. Böylelikle iş konuları dışında ki iletişimi tamamen sıfıra indiremiyor işte yanlış anlaşılırmış bunu da yorumlar mısınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer