Kavga sırasında beni çok kırdı. Ben de ona çok kötü bir şey söyledim." Sen bir kendine bak, bir de bana bak. Normal şartlarda seninle görüşmezdim, sırf yalnız olduğum için seninle görüştüm" dedim ona ama gerçek düşüncelerim bu değil, öfkeyle öyle söyledim. Çok pişman oldum. Şu anda ona ulaşamıyorum, her yerden engelledi beni. Sadece bir kez kaldırdı engeli, o zaman da böyle konuştu. Sonra tekrar engelledi. Peşinden koştum ama dinlemiyor. Çok pişmanım, 4 aydır ağlıyorum. Ne yapacağım? Nasıl affettirebilirim kendimi?Yeşil mesajlar bana, beyaz mesajlar ona ait..
Sevdiğim adama söylediklerim için çok pişmanım, kendimi nasıl affettirebilirim?
Biri seni hayatında istiyorsa bunun için her şeyi yapar. Eğer istemiyorsa hiçbir şey onun davranışını da fikrini de değiştirmez. Kimseye seni istemesi için yalvarma. Sen bundan çok daha değerlisin. Olan olmuş, üstünden aylar geçmiş. Kendini yok yere üzme.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ama ben çok pişmanım ve hatamı telafi etmem gerek
Cevap sahibi
+1 yıl
Ama o telafi etmene bile izin vermiyor. Kendini yıpratma bunun için.
Soran
+1 yıl
Çünkü intikam alıyor benden. Ve haklı maalesef.
Cevap sahibi
+1 yıl
Seven, değer veren biri intikam peşine de düşmez. Görmek istediğin gibi bakma konuya, lütfen. Kabullenmek zordur, ama bir an önce kabullen ve kendine güzel bir yol çiz 🌺
Soran
+1 yıl
Bilip bilmeden konuşmasanız keşke.. ben de defalarca kez aşık olduğum insandan intlkam almak istedim canım yandığı için. Ve onun da böyle düşündüğüne eminim. Sırf moral bozmaya uğraşmak için efor sarf etmeseniz keşke.
Cevap sahibi
+1 yıl
Sevgi o değil yalnız... İntikam içinde sevgiyi barındırmaz. Moral bozmaya yönelik bir yorumum yok. Aksine daha fazla üzülme diye diyorum, ama sen bilirsin elbette.
Soran
+1 yıl
Aksine intikam sevgi sonucunda da ortaya çıkabilir. Benim neler hissettiğimi benden daha iyi bilemezsiniz.
Bak güzel kardeşim ikide bir bu sayfada bu soruyu soruyorsun. Yani yaptığın hatanın boyutunu anlaman için görüşlere bakmak bile yeterli. Yeryüzünde aklıyla mantığıyla hareket eden hiç kimse böyle bir laftan sonra bunu kendisine söyleyen kişiyle birlikte olmaz! Herkesin bir gururu var. Sen bırak söylendiği zaman kavga çıkaracak bir cümle kurmayı, asla yanyana gelmemesi gereken kelimeleri aynı cümlede kullanmışsın. Hatalısın ve maalesef bu hatanın telafisi yok. İçinde bir damla gurur taşıyan bir erkek iki cihan bir araya gelse; bu laftan sonra o kişiyle tekrar birlikte olmaz, bunu anla artık ve önüne bak.. Bu da sana hayatının dersi olmuştur eminim..
Yok maalesef, hayat elektronik bir cihaz değil ki kapat-aç yaptığın zaman her şey sıfırlansın. Ne zaman geçmişi silecek bir teknoloji icat edilir o zaman senin sorununa çare olur..
"gerçek düşüncelerim bu değil, öfkeyle öyle söyledim" . Bu cümlenin arkasına sığınmaktan vazgeçin artık. Bir insanın öfke anında sarfettiği her kelime içinde biriktirdiği gerçek düşünceleridir. Hiç kimse çıkıpta öfke anında söylenmen sözler gerçek düşüncelerimdi demesin. Öfke anında ki her söz insanın bastırdığı gerçek duyguları ve de sözleridir karşısıdna ki insan içinç Seninse yapacak bir şeyin yok. yoluna devam et ve birine sinirlendiğinde karşısında bir şey söylemekten sakın ve de uzaklaş. Şu insanoğlu sinirli anında çenesini tutmayı bir öğrenemedi gitti.
Bak sen istediğin kadar bu değil de. Sakinleşince normal haline ve de normal düşüncelerine geri dönersin. Sinirlenince içinde biriktirdiğin herşeyi kusarsin ve söylediğin hiçbir şey umurunda olmaz. Çünkü içinde söylemek isteyipte söyleyemediğin tüm sözleri o kişinin yüzüne haykırırsın. Şu an ki haline onlar gerçek düşüncelerin olmadığını düşünüyorsun. Aynanın karşısına geç ve kendini sorgula ve kendine şunu sor; Ben neden ve nasıl oldu o sözleri söyledim. Yanlış analama ama insanlar "gerçek düşüncelerim bu değil, öfkeyle öyle söyledim" cümlesinin arkasına her zaman sığınır ve sonrasında da pişman olup onlar gerçek sözlerim değildi diyerek pişmanlık duymaya başlar. Sende pişmansın ve içinde ki pişmanlık duygusu seni o düşüncye yönlendiriyor. Seni kınamıyorum ama önemli bir nokta var seni o noktaya getieecek durum neydi. karşı tarafı da sorgulamak gerek.
İste keşke sen sinirlerine hakim olup o noktaya gelmeseydin... bu noktadan sonra hayatına devam et. Sal gitsin. O sözleri o unutmaz sende unutmazsın. Tekrar barışsanız bile bu sözler hep hatırlanacak var bir yerde karşına çıkacaktır. O yüzden yoluna devam et ve sinirlendiğinde istemediğin olayların yaşanmaması için o noktadan uzaklaş..
Açık konuşayım toprağını öpse içi soğumaz boşuna kendini harap etme sen Kendi açından bakıyorsun sevdiğimi kaybettim falan diye o ise yıkılan öz güvenine gururuna bıraktığın tahribatın farkına asla varamayacaksın buda belli en iyisi kendine başka bir yol çizmen...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben onu çok seviyorum. Hatamı telafi etmem lazım.
Şunu anlaman lazım senin onun sevgisini değil onurunu gururunu kırdın canım cicimle seni seviyorum demekle geçecek şeyler değil bunlar o sana bunları söylese affedermiydin?
Zorla güzellik olmaz nedir ya? Bu ne çirkin bir itham. Zorla bir şey yapmaya çalışmıyorum, yaptığım hatayı telafi etmeye çalışıyorum. Kelimelerinizi dikkatli seçin biraz, lütfen.
Belli ki kalbini ve gururunu paramparça etmişsin karşı tarafın ve bir kalemde silmiş seni.. Ben senin yerinde olsam biraz susar ara verirdim.. Üzerine çok düşmemeni öneririm.. Olayın üzerinden biraz zaman geçmesi gerekiyor bazen.. İkinizde sakinleşene kadar kendine de ona da biraz zaman tanımalısın.. Aradan biraz süre geçince bakarsın duruma.. Umarım herşey yoluna girer..
İnsanlar öfke anında karşısındaki insana bastırılmış olan duygularını söylermiş. Senin kide öyle olmuş maalesef. İnsan birine düşünmediği bir şeyi söyleyemez. Bu hatanın telafiside yoktur. Yaptığın hatayı kabullenip, bedelini ödemelisin. Gururu olan hiç bir kimse bu sözleri affedemez.
haklı çocuk çok yanlış bir şey demişsin sen ona her ne kadar sinirle oldu ciddi düşüncelerim değildi desen de o sürekli bu dediklerini hatıralayackatır unutamayacaktır içinde ya da aklında olmasaydı böyle bir şeyi bana söylemezdi diye düşünür normal olarak eskiye dönebilir mi bilmiyorum ama ara özür dile halasıyla da konuşmuşsun dediğine göre halasıyla bi konuş ciddi olmadığını sinirle dediğini bu düşüncede olacak biri olmadığını söyle ama gerçekten kaldırması çok güç bir şey demişsin
Araya 4 ay girdiyse olamaz artık gururunu kırmışsın artık soğmuştur senden bir araya gelseniz bile hiç birşey eskisi gibi olmaz vaz geç artık sen pişmanlığını dile getirmişsin zaten o da anlamıştır pişman olduğunu ame dediğim gibi soğmuş artık istesede olmaz yine bir şekilde koparsınız.
Doğrusu bir erkeği can evinden vurmanın yolunu biliyorsun:) Değersizlik algısına sokmak isterken ters tepmiş. Yapma bunu işte öfkelensen bile hep kendin ol. Kırıldığını yüzüne yüzüne vur, hatan varsa onu kabul et. Anlamıyorsa da bir süre uzak dur. Bu adam senden uzak mı?
Bu adama bir mektup yaz uzun uzun, yok değerim azalır, yok benden soğur... demeyeceksin. Soğuyacaksa soğusun, değersiz görecekse de görsün. Senin değerini belirleyen hep hayat anlayışın ve erdemlerin olur. Bir adam değil. Sen yaz uzun uzun mantıklı bir şeyler ve gönder kendisine, ha unutma öfkeden onu kızdırmak adına söylediğini de ilet. Benim gerçeğim bu diyeceksin
Kral adammış helal olsun. Verdiği tepkide kesinlikle haklı ve umarım geri dönmez. Sinirlenince kendinizi bir halt sanacak dengesizce konuşmalara bayılıyorsunuz zaten, unutmayın ki kimse vazgeçilmez değildir ve herkesin dolan bir kotası vardır.
Kullandığın cümleler fazlasıyla yaratıcı, bir insan en fazla bu kadar kendisini küçük düşürebilirdi zaten, gerçekten tebrik ederim seni. Umarım bu sana iyi bir ders olmuştur.
O senin için bu kadar çabalamadı mi? Haksızda okşan özür dilemeyeceksin aslında hak ettiği yerde bırakacaksın çok var yöntemi kendine bile döndürebilirsin ama yine aynı şeyleri yaşayacaksınız belki değer mi blmiyorim
Haksız olunca neden özür dilemeyecekmiş? Sırf "kadın" olduğu için mi? İki tarafta haksız, ikisi de özür dilemeli. Siz kadınların öyle egoistçe düşünüp, erkekleri de kendileri gibi insan yerine koymaması saçma ve ayıp.
Karşındaki insan seni umursamıyor Hiç umurumda değilsin sen hep çabalıyorsn seni kırıyor kırıklarını sen topluyorsn isteemden sen kırıyorsn özür diliyorsn ama zaten sana değer vermiyor özür dilemenin de mantığı yoktur ancak bu küçük düşürür gözünde
Seven sevdiğini kırmaz senin damarına başmış o hayırlısı buymuş bellilere hakkında o kişi hayırlı birisi değildi rabbim uzaklaştırdı bide böyle düşün sınır anında ağzımızdan çıkanlar aslında gerçek hayatta söyleyemedigimiz doğrular
Geç bu çok pişmanım ayaklarını. Kendini üstün görmeye kalkarsan böylede mal gibi ortada kalırsın işte. Insanlarla nasıl konuşulması gerekiyor öğrenmişsindir heralde artık.
4 ay boyunca peşinden koşup özür dilediysen ve hala aynıysa önüne bakmalısın arkadaşlarınla buluş hayatını yaşa sonuçta hayat akıp gidiyo ellerinden ve ona bağlı kalarak kendini mahvedersin o ise hayatını yaşar sana inat zaten yapıcağını yapmışsın çocuk da haklı o tarz lafları kimse kaldıramaz boşver önüne bak illa karşına başkaları çıkar ve geçen zamana üzülürsün ;)
Vazgeçersin zaten o lafları söylerken vazgeçmişsinde sinirliyken söylenen sözler normalde söyleyemediklerimizdir ayrıca evli değilsin 5 tane çocuğun yok ondan daha gençsin karşına neler neler çıkcak
Kızım seviyorsan niye kelimelerine dikkat etmedin bende erkek arkadaşımla kavga ediyorum ve onu çok seviyorum oda beni çok kırıyo ama kavgalıyken bile dikkat ederim kelimelerime senin ki sevgi değil çocuk seni hadi ordan ettiği için onu tekrar elde etmen gerektiğini düşünüyosun senin ki takıntı bi psikoloğa görün bence
Madem söylediğin laftan ötürü bu kadar pişmansın yazmadan önce 2 kere düşüncektin çocuk seni 4 aydır affetmiyosa daha da affetmez sen anca onun için oyuncak olursun erkekler metro gibidir biri gider biri gelir unutma
şu an bende ağlıyorum merak etme geri dönüşü yok sessizliğe bırak kendini dönmek isterse dönecektir sevmeye devam et ve sadece hissettir hiç cevap yazmasa bile
Öfke anında söylenen sözler aslında gerçek düşüncelerdir bana göre, 'böyle düşünmüyorum' diyerek en fazla kendini kandırırsın. Bir de hadi barıştınız diyelim, sen bunu ileride de yaparsın, kendimden biliyorum, başıma çok geldi.
Rahat bırak ne ya? Ben onu rahatsız etmiyorum, çünkü o benden rahatsız olmuyor. Hatamı telafi etmem gerekiyor sadece. Ben onu hâlâ çok seviyorum. Lütfen kelimelerinizi dikkatli seçin, saygısızlık etmeyin.
Bunun neyi saygisizlik sen saygisizlik görmemissin Kirmssn cocugu bidaha nah geri döner Agzin sivri senin Cocugu gram haketmiyosun Bundan sonrada avucunu yalarsin Oh oluyos sana kudur simdi
Hep aynı muhabbetler çocuğun yerinde kendimi gördüm ya. Madem böyle yalvaracaksınız insanlık dışı hareketler yapmayın ha yaptınız af dilediniz olmadı sülük gibi de yapışmayın istemiyorum diyor taciz bu yaptığınız bir erkek yapsa gündem olur bırakın bu işleri ya.
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Taciz mi? O benden rahatsız olmaz sen onu hiç dert etme kendine. Ayrıca senin ne haddine bir insanı bu kadar büyük bir ithamla suçlamak? Ben düştüğüm durum yüzünden az daha kendi canıma kıyacaktım. Neyse kime laf anlatıyorsam.. yazık kafana.
Yarı çıplak olmak taciz etmekse sen denize falan da gitme herkes taciz eder mazallah dizi mizi de izleme :D. Kendiniz bikinili gezip fotograflar atarken iyi değil mi. Taciz oluyor evet çocuk istemiyor ısrar ediyosun.
Ben sana niye iftira atayım tanımıyorum etmiyorum gizlisin istemeyen birini ilişkiye zorlamak taciz oluyor iftira attığım falan da yok olayı bilmiyorsun diyosun anlatmışsın egon tavan yapmış bide gelmiş bana laf anlatıyor burda senin gibileri iyi bilirim merak etme hiçbir zaman mutlu falan olamazsınız egonuzda bogulursunuz umarım o çocuk seni affetmez kendine yazık eder.
Senden hiçbir şey olmaz, şu yorum yapan adama bile neler demişsin barışsanız bile sevgilinin en ufak bir şeyinde yerin dibine gömersin çocuğu. ve evet, yaptığın taciz, hatta psikolojik şiddet
@sadsickworId kimseye böyle büyük bir ithamda bulunamazsınız. Olayı bilmeden yorum yapmaya kalkışma yarım aklınla. Ben daha 19 yaşındayım, sevdiğim adam 29 yaşında. Ve ben ona her şeyimi verdim. Kalbimi bile. Bu tür yorumlarda bulunmadan önce biraz daha dikkatli davranın. Kimseyi tacizle suçlamak hoş bir şey değil
Unutursun merak etme biz de geçtik o yollardan boş boş 27 yaşına gelmedim. Bize de çok dediler unutursun unutursun diye, abi nasıl unutacağım benimki çok farklı acayip seviyorum onsuz düşünemiyorum bile bizimki çok farklı filan derken bir de bakmışım ki onun gibi 2-3 kişi daha geçti.. herkes kendininkini farklı düşünür de hepsi silinir merak etme.. gerçi yaşadıkça göreceksin biz de dinlemiyorduk zaman gösteriyor ne salakmışım diyorsun gülüyorsun filan eski haline 😂
Derdini anladım ama olmadıkça vazgeçmeye başlayacaksın zamanla da istemeden silinmeye başlayacak zaten biz de unutmak isteyerek unutmadık karşı taraf istemeyince iletişim ve görüşme tamamen bitince zamanla umudun ve inancın sıfırlanıyor ve istemeden kendiliğinden unutuyorsun belli süre sonra başkasına ilgi bile duyuyorsun. Sonra bir bakmışsın aklına geliyor ama bir şey hissetmiyorsun hatta artık başkasına o hisleri beslemeye başlamışsın. bu hayatın doğasında var. Herkes yaşadı bunları emin ol.
Benim başıma gelmişti böyle bir şey ve defalarca aradım açmadı hakketmediğim şeyleri yazdı bende sadece” bırakma beni” yazdım ona istesende o kadar sinirli olmasına rağmen o lafımla geri dönmüştü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ooo onlar isteyince öyle bir yazıyorlar ki, şimdi boşuna ağlama, aylarını verme inan değmiyor, onlar isterlerse sen ister kötü bir şey demiş ol ister iyi bişey demiş ol.
İmkansız gibi ya öfkeli sınırlı olduğu onu sinirlendirmek için söylediğini söyleye bilirsin ya da affetmese onun göre bileceği yere çok kendini öldüreceğini söyle gerçekten öldürme gözünü korkutt ciddi olduğunu göster
bunun diğer anlamı ben senin suratına bile sıçmam demek oluyor. bence erkek baya sakin kalıp efendi gibi gereğini yapmış. ben olsam senin ağzına sıçardım açık ve net
Bana büyüklerim hep şöyle derdi bir ağızdan çıkan söze iki ölüme çare olmazmış bu dünyada. Ben bununla büyüdüm. Umarım adam değildir de döner sana adamsa dönmez çünkü.
lan ne saldırıcam canavar sensin benim kim olduğumu biliyomusunda kendine melek diyosun senmisin melek sen meleksen ben neyim lan dhdjdn defol git şurdan be canım şizofren kafayı yemişsin sen
yani biz görüp de konuşuyoruz şu gördüğüm yazıda öyle geldi ondan dedim. he intikan istiyosa ver. intikamını almasını sağla. rahatladıktan sonra kendini kötü hissedip sana yazar diye umuyorum
Ama bence affetirebilirsin cunku benim sevdigim İstanbul'da bende dunyanin bi ucunda aramizda mesafeler var az sen ilgili ol gururu koy kenara sen ustune dus
Neyse alaycı tavırlarıma karşı sakin kaldığın için teşekkür ediyorum. Ani bir sinirle reddetmiş olabilir haklısın. Biraz daha dene olmuyosa zorlamazdım ben.