Sevdiğim erkeğe kendimi nasıl affettirebilirim?

1 yıl önce ayrıldık birbirimizi gerçekten çok seviyorduk Ama ben onu her kıskandığımda daha kötüsünü yaparak onu kıskandırmaya çalıştım o da bir erkek kıskanırsa soğurmuş böyle söyledi 4-5 ay sonra sınıf arkadaşlarım beni sinemaya davet etti bende ona sordum sen bilirsin dedi içinde kız arkadaşlarım da olduğu için kabul ettim fakat bana olan güveni kırılmış ona sormak yerine baştan reddetmeyi bilmem gerektiğini söyledi bana çok soğuk davrandığı için bende ayrılalım dedim o da beni kendinden soğutmak için elinden geleni yaptın ayrılmak istiyodun zaten al ayrıldık bitti her şey dedi ve engelledi beni. Bir süre sonra kaldırınca ben ona yazmaya başladım ama artık her şey bitti unut beni dedi arkadaşım da sen hiç sevmiyo musun deyince güven olmadıktan sonra sevgi olsa nolur olmasa nolur demiş. Böyle olmasını gerçekten istemedim neden böyle hareketler yaptığımı bende kendime açıklayamıyorum çok salağım diyorum sadece hiç konuşmuyoruz Ama kendimi affettirmenin bir yolu var mı nolur var deyin çok özledim onu
Sevdiğim erkeğe kendimi nasıl affettirebilirim?