Kalbini kırdığım bir erkekten nasıl özür dileyebilirm?

Ben çok flört etmeyi seven biri değilim ama geçen yıl okuldan bir çocuk benimle konuşmak istedi bende olur dedim konuşalım bir süre konuştuk, çocuk bana sürekli iltifat ediyordu aynı zamanda da biraz kendinden bahsetmeyi fazla kaçırıyordu. Bende bundan hoşlanmadım ama bişeyde demedim. Sonra biz first date e çıktık ve sadece kendisi konuştu ben neredeyse hiç konuşmadım böyle olunca da ilk defa biriyle date e çıkmanın canım eve dönünce ben artık konuşmak istemiyorum diye mesaj attım o da şok geçirdi haliyle ikinci şans istedi ama ben vermedim ve bundan sonra Bi daha konuşmadık. Sonra aylar sonra ben hala çocuğa haksızlık yaptığımı düşünüyorken bir kaç kez okulda denk geldik sonra bu bana yeniden yazdı ve konuşmaya başladık ve yaza kadar konuştuk ama ben yine asla dengeli biri olmadığım için birde başka bir okula geçiş yapmak istediğim için çocuktan bok gibi ayrıldım mesajla hemde. sonra ben okulumu değiştirdim ve 3ay oldu konuşmuyoruz bende çok kötüyüm ama o hep depresifmiş saçlarını kesmiş vs. Çevremden duyduklarım bunlar. Artık aramızda ne olabilir bilmiyorum, uzaktayız birbirimizden ben o gitme diye yalvarmasına rağmen daha bir hayat için gittim. Ve güvenini çok kırdım, çok üzdüm onu. Hatalı olduğumu biliyorum ama benimde kendime göre hoşlanmadığım şeyler oldu, bir noktada bana bazı şeyler için yalan söylediğini düşündüm, birde sürekli tartışmalar yaşadık. (tatildeydik ben farklı şehirde evime gitmiştim) ama bunlar yaptığımı şeyi aklamıyor tabi ki. O yüzden en azından gerçekten içten bir özür dilemek istiyorum, kabul etmese de olur sadece dilemek istiyorum onu üzüp kırdığım, gittiğim için çok memnun olduğumu düşünsün istemiyorum. Ama nasıl yapılır hiç bilmiyorum, ya da yapmalı mıyım onu da bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Sadece benim çok küçük ve deneyimsiz bir kız olduğumu ve kötü niyetli biri olmadığım detayını unutmayın lütfen.

Güncellemeler
1 yıl
...
Kalbini kırdığım bir erkekten nasıl özür dileyebilirm?