AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kolay. Ama bunun için iyi niyetli kişiliğimi değiştirip birden kötü çocuğu oynamaya başlamaya değmez. :P
Ah u. lan şu kızların kötü çocuk sevdası var ya 🤦🏻♂️
Sorma. Mazoşist yapılarını tatmin ediyorlarmışmış. Duvardan duvara vurula vurula tuttuğunu koparırcasına bayıltana kadar gibilmek ya da şiddet görmek artık onlara nasıl bir zevk veriyorsa... Ya da umursamaz ve gizemli olmaya çalışan erkekler artık onlara nasıl çekici geliyorsa... 🤷♂️
Benim için saçmalık.
Gerçek aşk algıma aykırı bir şey bu. Bunun için kişiliğimi değiştirmeyeceğim. Bunu kafaya koydum. Ben böyle de mutluyum. Dostlarım ve ailem gibi gördüğüm insanlar bana yeter.
Bu nedenle de boşluk hissi çekmiyorum. Duygularımı daha ütopik bir mutluluğa odakladım. :)
Artık boşluk hissi çekmeyeceğime eminim.
Haklısın valla aga ben artık şiddet gören hiçbir kadın için üzülmüyorum bunları kendiler istiyor
Hepsi için demeyelim çünkü hiç bir kadın şiddeti hak etmiyor. Ama bazı kadınlar evet bunu bile bile yapıyor sonra da mağdur rolü oynuyor. Komedi gibi.
Bir de kötü erkekleri adam etmeye çalışıp "İşte bu benim sanat eserim." misali hava atmaya çalışan özgüvensiz kızlar yok mu? Öğğh. Midemi bulandırıyorlar. Bilmiyorlar ki öyle erkekleri kontrol edemezler. Üstüne şiddet gördüklerinde de böyle gelip ağlıyorlar işte. Her kötü erkeğin içinden iyilik çıkacak sanıyorlar. Gülesim geliyor.
Eskiden üzülürdüm birde bunlar için şimdi hiç üzülmüyorum hakediyorlar bunları
Ben de eskiden üzülürdüm onlar için. Hatta KS'de öyleleri cidden vardı. Ben onları yanlış yoldan kurtarmaya çalışsam da kaale bile almazlardı. Hep onları sevmek için bir neden ararlardı. Ortada mantıklı bir neden olmamasına rağmen. Öyle insanlar iflah olmuyor reis. İnan bana. Geçmişte aşk doktoru gibi bir şeydim bu sitede. Yaşadıklarımdan biliyorum. Onların gözünü duyguları kör etmiş. Kendi bildiklerini okuyorlar sadece. Bunu bile bile yapıyorlar. Neden? Çünkü sevdikleri için, hala düzelme umudu olduğu için. Ulan adam sana şiddet uygulamış, sana sert eylemlerde bulunmuş, sana deli gibi baskı yapmış, zaman zaman umursamaz hareket edip empati yoksunu gibi davranmış ve gelmiş hala diyorsun ki "Ben onu hala seviyorum.". Onlara "Sektir git o zaman ne halin varsa gör." dememek için zor tutuyorum kendimi cidden. 😂😂😂
Şunun gerçekten ana avrat olmayan versiyonuyla sövesim geliyor onlara ama tutuyorum kendimi:
https://www.youtube.com/watch?v=CcZ8UB1nwfY
Bende bir keresinde öyle bir kızın sorusuna gitmiştim kız ayrılmış ama barışmalımiyım diye soru sormuştu ben ayrıl o öldürur seni dedim hemde 2 3 kez onun verdiği cevap aynen şu oldu ama beni seviyor gözlerinden belli bana bu cevabı verdi bunlar bu kafada oldukları sürece kadina şiddet bitmeyecek
Aynen ya çok uyuz oluyorum öyle aptallara. 😂😂😂
Cidden olanlara attığın videodaki gibi sövmek lazım ama kötü erkekmiş diyip onada aşık olur bu mallar
Doğru bu arada. İki ucu 💩lu değnek gibi resmen. O kadar haklısın ki... 😂😂😂
Hem bunlara aşık oluyorlar sonra kazığı yiyince tüm erkekler şerefsiz diyorlar kurunun yanında yaş yanıyor
Evet evet aynen öyle. Olan bizim gibi tek suçu evde oturmak olan ya da tek suçu sevdiği insanlara fedakarlık, iyilik yapmış olmak olan erkeklere oluyor. Saçmalık geliyor bu bana.
Şöylede garip birsey var kızların bir tek o dediğin gibi olanlara dili çıkıyor badboyların karşısında eriyorlar
Erimekle de kalmıyorlar. Daha çok peşlerinden koşuyorlar. :P
Cinselliğe girecek kadar ruhlarını satıyorlar. Kolay lokma oluyorlar direkt onlara.
Sonra yazıyorlar buraya yok kızlıgımı aldı bilmemne
Aptallar işte ne beklersin? Onları asla anlamıyorum. Anlamayacağım da. Kişiliğimi böyleleri için de değiştirmek istemiyorum. Son yaşadığım olaylardan sonra daha iyi anladım bunu. Ben başından beri ailem gibi gördüğüm insanlar ve dostlarımla mutluymuşum. Duygularımı da ütopik bir mutluluğa odaklayacak bir şey yaptım. Artık boşluk hissi çekmeyeceğim. Buna eminim. Böyle de mutluyum. Aşka inancımı yitirdim ama bunun bedeli güzel oldu. Fabrika ayarlarıma, o ilk sevgilimi yapmadan önceki kariyer odaklı, aşk işlerine bakmayan o iyi niyetli çocuğa geri dönmeye başladım. Bu cidden olmam gereken kişi. En doğrusu bu.
Ki bilmen gerekiyor: Ben aşk hayatımda bile hayatıma giren kızlara ihtiyacım olduğu için değil de gerçekten onları sevip, değer verip, onların yanında olmak istediğim için onları hayatıma aldım. Yoksa hiç bir zaman bir kıza ihtiyacım olduğu için, onlarla cinsellik yaşama amacıyla sevmedim yani. O zamanlar kendimi ilk eşime saklayanlardandım. Şu anda ise artık evlenmeyeceğime bile emin oldum. Bakirliğimi hiç bir insan evladına vermeyeceğim. Vermek istemiyorum. Rüyalarında görürler. :P
Ben böyle iyiyim. Mutluyum da.
Oldukça zor empati kurmak gerekiyor bende pek yok :)
Bir tek empati değil baya şey gerekiyor
yabancıysa kolay direk aşk olurum
türkse sorun agızında kuş tutsa yaranamaz bana
Cinse bagli eger seni seviyorsa ufacikseyle kazanirsin sevmiyorsa dunyayi yigsan kazanamazsin
Seni olduğun gibi seven biri çıkar illa taktik boş iş
O ihtimal %1
O zaman kimse evlenmezdi sıfır olsaydı
Kendim için konuşmuştum beni seven çıkma ihtamili %1 başkalarını bilemem
Özgüven sorunu der geçerim o zaman
Bir cok derdim varken karsi cinsi dusunemicem
Badboy ve en az 1.80 boyunda değilsen düşünme zaten öyle olmayanlar ne yaparsa yapsın sevmez onları kızlar
Sever kardesim biraz sans isi cocugun yuzu de iyi degildi boyu da 1.70 ancadir ama lisede guzel bi kizla ciktigini gordum beraber geziyorlar sarilip duruyorlardi biraz baht isi biraz oz guven biraz para ama bunlar yoksa hic sansin olmuyor pic karakterin varsa bile parada olmali hep kizlarla ilgili su tespitim var para=kiz para her seyin anahtari oluyor bu devirde paran kadar tipin var karakterin var zekan var para yoksa (fakirsen) pic de olsan tipinde olsa olmuyor bu isler
Kolay 😏
Kolay
Kolay
Maksimum 2 hafta
Kolay