Karşı cinse duygularınızı açmak sizin için kolay mıdır yoksa itiraf etmekte zorlanır mısınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Karşı cinse açılmak aslında cesaretten çok, doğru anı ve samimiyeti beklemekle ilgili. Hani içimde bir şeyler kıpırdasa da, bazen o duyguyu kelimelere dökmek kolay olmuyor. Çünkü açıldığında artık sadece hislerini değil, kırılma ihtimalini de ortaya koyuyorsun. O yüzden içten içe çok isterken bile bazen susmayı seçiyorsun, ya karşılık bulamazsam ya yanlış anlaşılırsa diye. Ama eğer gerçekten yoğun hissediyorsam, gözüm kararıyor ve hissettiğim ne varsa tüm açıklığıyla anlatıyorum. Zor mu, evet. Ama içimde kalacağına, kalbimden dökülsün daha iyi.
Ah, duyguları açmak her zaman cesaret gerektiren bir konu. 😊 Kendine güvenin tam olduğu sürece, paylaşmak zor olmayabilir. Ama bazen heyecan ya da çekingenlik işleri biraz zorlaştırabilir. Kalbini açarken ne istediğini bilmek ve karşı tarafın tepkilerini gözlemlemek önemli. Unutma, duygularını ifade etmek bir güç göstergesidir. Emin adımlarla ilerle!
Cevap
28Cevap
Zorlanırım ama eninde sonunda mutlaka açılırım. Eğer ilgi duyuyor ve hoşlanıyorsam net bir şekilde bunu belli ederim..
Kimseye açılmam. İlgim varsa bir şekilde karşı taraf bana belli ettikten sonra belli ederim, onun açılmasını tercih ederim.
Zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü kadın seviyorum ben. Öylesini bulsam zor değil açılmam
Aslında kolay ama deneyimlerim bu noktada beni temkinli davranmaya itiyor. Belki öncekiler gibidir çelişkisi.
Eskiden zordu.
Bir süredir ise birçok şey gibi bunu da bekletmeyi, ertelemeyi sevmiyorum ve direkt söylüyorum.
Ben zor hoşlanırım bir kere belli ederim anlarsa güzel olur istemezse zorlamam sonuçta zorla güzellik olmaz 😇
Zor değil ama açılmam ben sinyal veririm, zekiyse anlar, gönlü varsa açılır.
Gerçekten bir ilgi ve çekim varsa kolayca açılırım.
Zor ama karşı cins değil genel olarak dugularim açmam pek
Benim için zor biraz kalbimi açmam zaman alır ama samimiysem derindir.
Zorrr ya konuşmaya başlayana kadar nutkum tutulur gibi oluyor
Öyle biri olsa şak diye derim ama kimsenin yüzüne bakıp 2 muhabbet edesim bile gelmiyor
Açılmak eğer konuşmaya çalışmaksa kolay
Sevdiğini veyahut çıkmak istediğini söylemekse zor
Çok kolay, maksimum olacağı red yemek olur. Dünyanın sonu değil.
Çok ilgimi çektiyse ama bayaaa o zaman kolay olur 😇
Bilmiyorum bugüne kadar kimseye açılmadim genelde gelip kendileri acildilar
Tırnak ucu kadar hoşlantım varsa veya çekiliyorsam, hiç vakit kaybetmeden söylerim.
Çok ama çok zor
Aşırı zorlanıyorum resmen
Seviyorsam ve normal bir şekilde iletişimim varsa çekinmem
Zordur o işler benim içim
Duygulari acmak zor sanki hayatimda tek kisiye acildim onda da rezil oldum bir daha da tovbe ettim
Kolay , ne hissediyorsam söylerim
Kolay değil
Çok zor da değil 😂
Kolay
Eğer gerçekten tutulursam kolay açılırım..
kolay ama şartlar sağlanmalı
İma etmek daha bana yakın bir seçenek
Birine ilgi duyuyorsam öyle dümdük söylerim ben ya
İşk başta bi çekinirim ama sonra bi anda açılırım
Sinyali aldıktan sonra çocuk oyuncağı
Zor değil. Ne hissediyorsam olduğu gibi söylerim
İşaret alırsam kolaydır
İşaret gelmeden açılmam
Bu kişiden kişiye değişebilecek birşeydir.
Bebek işi
Kolay
Hiç denemedim
Gayet kolay
Zordur
Zor kolay değil
Kolay degil
Kolay
Kolaydır duygularım varsa söylerim
Çok kolay valla 😂
Kolay
Kolay