Kolayca bunu yapıyorum
Ehh işte..
Kolay değil
Çok zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Önceki iş yerimde bu çok kolaydı. Sosyal medyada bu konuda iyi. Seçenek çok, bu sebeple kimsenin kimseye tahammülü yok. Önemli olan kafa dengi, anlaşabileceğin kişiye denk gelmek. Mutlaka denk gelir.
En iyi cevap için teşekkür ederim 😊
Elimle koymuş gibi bulurum canım isterse.
Ulaşmak, uğraşmak, anlamak, anlatmak çok angarya bu aralar.
Teşekkür ederim abi
Gerçek hayatta karşı cinse ulaşmak bence yaşla falan değil, özgüven ve sosyal çevreyle çok alakalı 😊 Benim için “Ehh işte..” diyebilirim, ortamına göre değişiyor açıkçası 🙈 Senin yaşta birçok erkek “çok zor” diyor ama doğru mekan, doğru enerjiyle iş bayağı kolaylaşıyor 😉 Sen kendini hangi şıkkına daha yakın hissediyorsun, gerçekçi olalım mı? 💬💘
Cevap
4Cevap
kolay değil öyle bir çabam da yok
Degecegini düşündüğün biri olursa risk alıp bunu denemeni tavsiye ederim.
Bazi kadinlara zor ulasilir, bazilari cok kolaydir, ama her zaman secenek vardir. Nerede aradigina bagli. Genelde kolay
Fetish partilerde ve dating app lerde, direk net etkilesim.
Ben ulkenizde yasamiyorum zaten :)
Bizde dam muhabbeti yok tabi de, fetish partilerin iyileri esli evet. Veya cok az sayida tek erkek aliyorlarlar bazen.
Dogru cok haklisin. Mesela Almanya'da turkleri hic sevmezler. Senelerdir orada yasayip hala oraya adapte olamadiklari icin. Kendi goreneklerini, orf adet kurallarini devam ettirmeye calistiklari icin. Oranin kulturunu degistirmeye calistiklari icin. 40 senedir Almanyada yasayip hala Macoluk yaptiklari icin falan filan. Almanya da 3 milyon turk yasiyormus. Cekya da toplasan 4000 falan vardir, onunda 500 tanesi ogrenci.
Her türlü konuda kolay. Ama sor istiyor muyum:))
Yoo benden uzak olun mümkünse:))
😬😬
Ne konuda ulaşmak
Aşk, şey.. vs
kolay değil asla olmasında ama değil
evet haklısın ulasmak kolay değil ya bakıs açısı ya da niyetler ii değil yani ulasmak kolay değil ama ulasılmaması kolay olmasın ama demişim
Çok kolay, yeter ki isteyeyim
Eh işte🙂
Yorumsuz
Çok kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar