Merhabalar.. Olur ya, başlangıç kadar da bitiş var hayatta.. "Gittin mi büyük gideceksin" demişler ya hani.. Hayatında ki insandan gitme konusunda ne derece başarılı ve kararlısın? 🚬🤘🥂 Keyifli geceler.. #smellsmoke
Hayatımdaki insanın benden ne istediğine bağlı. Üzmek, kırmak, kullanmak ve yıpratmak istiyorsa anında giderim... Ama gayet güzel bir ilişki varsa o kadar da kolay gitmem. Aksine kök salar çiçek bile açarım 🌟💫
Ben gittim defalarca ama geri döndüm vazgeçemedim, aklım fikrim kalbim ruhum hep onunla idi. Yapamadım onsuz tekrarlanan dönüşler gidişler, gelişler hep yordu bizi. Ama artık gittim ben gitmek zorunda idim. Onun için, kırılıp daha fazla dökmemek için gittim. Ve bitti güzeldi...
Gerektiğinde çok da güzel giderim. Sevdiğim insanlardan gitmek zorunda olmak çok koyar. Ancak geriye kalan insanlardan gitmek zannedildiği kadar zor değil. Hele de hak eden bir insana yüz çevirmek hiç zor değil.
Gitmemek adına çok çabalarım, kurtabilmek ve birşeyleri düzeltebilmek için uğraşırım. Fakat karşımdakinden en ufak bir yaklaşım, çaba görmezsem giderim. Gitmeye kolay karar vermem, işin içinden çıkamadığımız sorunlar olmalı.
Ortada sebep yokken her fırsatta sorun yaratan biri olunca artık zor olmuyor. En acısı da sevdiğini biliyosun ama takıntılı bir güvensizlik söz konusu ve ortada aslında hiç birşey yokken güzel olan herseyi yok etmesi oluyor.