Hiçkimse yaşanmış ne varsa bir çırpıda silemez zannediyorum. Sadece silmiş gibi görünür bunu kendince saklar, gizler. Çünkü bir insana emek vermek yürekten kalbi duygularla vermektir. Sevmek beyinle değil kalple yapılan bir eylemdir neticede. Gitmek gerektiğinde gidersiniz, gerçekleri asla değiştiremezsin.
“Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil; geri dönüşüm kutusunda beklettiklerin sistemini yavaşlatır.” Gerektiğinde hiç tereddütsüz yapılması gereken başvurulması kesinlik arz eden eylemdir. Hayatından insansilemeyenler, ömürleri boyunca katlanmak istemedikleri insanlara katlanır, tasvip etmedikleri olayların içinde bulurlar kendilerini. Olması gerekeni ertelememek lazım, şartlar bunu gerektiriyorsa silin hayatınızı mahveden insanları.
Ego veya bencillik diyin lakin kimse sizden daha önemli değil ve bir insan gerçekten sizi mutsuz ediyorsa, yaşam enerjisi sizi yoruyorsa bunu ona hissettirmeniz, eğer devam ediyorsa hayatınızdan silmeniz gerekmektedir. Bunun için çok düşünmeye ve kafa yormaya gerek yoktur. Gerektiği takdirde bozuk para gibi insan harcayabilir misiniz?
Bu ilk defa yaptığın bir şey değil Hayatımda çok insanı tek kalemde sildim en ufak hata gözlerimden hemen düşmelerine sebep oluyor özellikle yalan bir insan bana yalan söylüyorsa onu silmem için daha büyük bir sebep olamaz Hiç kimse benim için olmazsa olmaz değil
Gerektiğinde harcarım evet, gurur duyduğum bir yönümdür. İnsan kendine ve prensiplerine sadık değilse, arkadaşım diye ilkelerinden vazgeçiyorsa o kişinin karakteri sağlam değildir ve bu kişi hüsrana uğramaya yüz tutmuştur diyebiliriz. Saygısızlığı zor affederim, bir tek aile fertlerini atamam istediğim gibi, onun dışında kimse vazgeçilmez değil.
En imrendiğim şeydir bu başkalarında hiç düşünmeden kendisine iyi gelmediği ve zarar verdiği için anında silebiliyorlar insanları. Hayatıma zor insan alıyorum ve zor siliyorum. O yüzden hayatıma aldığım insanlar konsunda cidden çok ince eleyip sık dokumam lazım.
çok deger verip çok yanlarında olurum insanların... dinlerim.. önemserim... bütün hatalarına göz yumarım... yargılamam... ama bir yerde fişi çekerim... çok kişiyi çıkardım hayatımdan... sadece bir kaçı kaldı onlarda bana yetiyor zaten :))
Gereksiz ve enerjimi tüketen insanları siler atarım. .Çünkü değişmezler degistiremessiniz. Aksi huysuz kıskanç yapı gereği sıkıntılı kişiler fayda değil zarar verir. Fakat bana küçükte olan birşey katabilen, iyi kötü günde yanımda olan değer kıymet verenler başım gözüm üstüne kaybetmemek adına sabır ve mücadele ederim.
Aptal demeyelim de iyi niyetin suistimali sonucu dumura uğramış insan kişisi diyelim ona bro. Apttalık farklı paralellerden ilerliyor moronluk mottosunun alt kümesinde içi boş kalbi sönük beyinlerin eylemleri genelde aptallıktır.
Yok ya silemiyorum alıştığım insanı tek kalemle çok zorlanıyorum hep hatalarını görmezden geliyorum ve o sırada da kendimden ödün vermiş oluyorum bu huyumdan hiç memnun değilim napsam bilemiyorum valla
En sevdiğim özelliğim unutkan biri olmam. neredeyse dünle ilgili bile hiçbir şey hatırlamıyorum. İnsanlar da benim için böyle. Hatırlanması gerekmiyor veya silinmesi gerekiyorsa hiç affetmem. Umrumda olmaz.
Belki size çok saçma gelecek inanmayacaksınız ama evet çok kolayca silebilirim hissizim insanlara karşı sevemem kimseyi ne kadın ne erkek ne de başka birisi.
Bu benim sorum değil mi yav dkfjfkfj şu 1 yılda çok değiştim diyebilirim. Eskiden olsa asla kimseyi silmezdim ama şimdi pat pat siliyorum ve umrumda olmuyor.
İnsanlar nesne değil bu kadar özdeşleştirmek ve bozuk para vs demek hoş bir durum değik askında hepimiz aynıyız hiçbirimiz kötü değiliz bir katilin bile bir sebebi vardır insanların ne yaşadıklarını bilemeyiz ama çıkarılabilir hayattan tabi