Aşk İlişkileri Karşı cinsin kalbinize girmesi için hangi sınavları geçmesi gerekiyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Karşı cinsin kalbinize girmesi için hangi sınavları geçmesi gerekiyor Karşı cinsin kalbinize girmesi için hangi sınavları geçmesi gerekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Bana aşık olması yeter de artar bile. başka bir şeye gerek duymam. aşk da zaten için de sevgi saygı yani hepsini barındırır 2 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Öncelikli olarak gerçekten olduğu kişi mi? Bu benim için önemli. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan baktığın gibi görünmeyen insanlar var gerçegi içine girdiğinde görürsün Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kalbim kötü oldu artık ya karanlıklar prensi lusifır wjsjd 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Tutarlı olması ve zeka önemli 1 0 Yorumla
Erayucak Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Güven ve empati son olarakta sevgi 1 0 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ahiret sınavını geçsin yeter 😂 1 2 Yorumla reklamvemarka +1 yıl bak bu iyiydi knk Yorumla nereyeböylehey +1 yıl Eyvallah knk cjfbbdbc Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bana aşık olması yeter de artar bile. başka bir şeye gerek duymam. aşk da zaten için de sevgi saygı yani hepsini barındırır
Öncelikli olarak gerçekten olduğu kişi mi? Bu benim için önemli.
Uzaktan baktığın gibi görünmeyen insanlar var gerçegi içine girdiğinde görürsün
Kalbim kötü oldu artık ya karanlıklar prensi lusifır wjsjd
Güven konusunda
Güven vermesi gerekiyor
Tutarlı olması ve zeka önemli
Oyalamalara gelemem artık
Güven ve empati son olarakta sevgi
Ahiret sınavını geçsin yeter 😂
bak bu iyiydi knk
Eyvallah knk cjfbbdbc
Sadık dürüst olgun olsun taparım
Güven