Yıl olmuş 2021 hala selam nbr tatlım falan yazan var bunu da ben mi öğreteyim allah aşkına ya offff sonra bu kız niye kimseden hoşlanmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Görüyorum ki bahsettiğim gibi olmayan klas beyler bana hak vermiş ama üstüne alınan bebeler kuyruğuna basılmış gibi yardırmış yorumlarda bana :D Alınmayın bu kadarrr
Aslında bilmeme gibi bir durum yok,, kizlar her zamanki gibi yanlış kişilere yanlış şeyleri verme konusunda uzmandır,, flörtte bunun içerisinde işte ☺️
Erkeklerin de kızlar gibi düzgün olmayani var elbette,, ancak demek istediğim şu,, siz aşkı da yanlış erkeğe verirsiniz sevgiyide,, hatta bekaretinizi de,,, hep sizi surundurecek size acı çektirecek olanları kovalarsiniz,, size köle olandan da kacarsiniz
Maalesef, o konuda sizin gibiyiz bizde,, kim bizi degersizlestiriyorsa o kızın peşinden gidiyoruz,,, bu su götürmez bir gerçek,, o yüzden de ne siz, nede biz mutlu olabiliyoruz
Sinir etmek benim işim bay gıcık bayan 🙂 teşekkür ederim. Seni üzdüysem özür dilerim. Şu erkeklerin genelini aynı kefeye koymak hoş birşey değil her kadın aynı olmadığı gibi her erkekte aynı değildir
Sonradan tekrar okudum. Bu sebepten dolayı özür diledim yanlış birşey yaptığımı anladım. Tekrar tekrar özür dilerim senden sana karşı kabalık ettim kusuruma bakma lütfen
Sana göre bir erkek bir kadına kendi varlığını his ettirmesi için veya sevgili olma yolunda bir adım atmak için nasıl bir mesaj yazmalı söze ilk olarak nasıl girmeli ne yazmalı 😊
Yani ben erkeklerle duygusal yakınlık kurmuyorum açıkçası o yüzden ne yazdığını çok önemsemiyorum ama sohbet etmek için ilgimi çekmesi lazım "nbr" yazan birine niye cevap yazmak isteyeyim ki 2013 de miyiz? Hayır adam kısaltma yapacak kadar üşengeç ama bana mesaj atmış karşılık bekliyor. En azından ortak bir ilgi alanımız veya benimle ilgili konuşması ilgimi çekecek bir konuyla girsin lafa. Bakire misin, ayakların kaç numara vs mesajlarından bahsetmiyorum :D Ne bileyim Nazım Hikmet sever misin, en son hangi kitabı okudun yani böyle bir mesaja neden cevap yazmayayım? Demek istediğim, önüne gelene yazıyor imajı çizmemesi
Onlar gariban ya internetten başka bir yerde hiçbir kızla flört etmediler ki internet dışında başka bir deneyimi olmadıkları için de kendilerini geliştiremiyorlar xd
Valla ben iltifat etmem hiçbir kıza ama tanımadığım bir kızla bile dostça muhabbetler etmeyi severim işte nerede okuyorsun nerelisin filan ama kızlar benimle konuşmak istemiyor o ayrı bir mesele
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ögren de bilelim, nasıl konuşucaz kızla. baka. egolu çogu zaten. adam gibi kız 10/3 dür anca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Bak bu soru hep cevapsiz kaliyor, flort cidden bilmem, konum flort de degil ama, merhaba demek neden kotu 🤔
duz bir "merhaba" olsa mesela? 🙄
Sende kötü ve boş bir nick koymuşsun. Bu durumda kim senden niye hoşlansın? Böyle nickteki bir kızdan hoşlanmam.
Çok umrumdaydı sanki senin benden hoşlanman
Aslında bilmeme gibi bir durum yok,, kizlar her zamanki gibi yanlış kişilere yanlış şeyleri verme konusunda uzmandır,, flörtte bunun içerisinde işte ☺️
demek ki erkekler düzgün değil
Erkeklerin de kızlar gibi düzgün olmayani var elbette,, ancak demek istediğim şu,, siz aşkı da yanlış erkeğe verirsiniz sevgiyide,, hatta bekaretinizi de,,, hep sizi surundurecek size acı çektirecek olanları kovalarsiniz,, size köle olandan da kacarsiniz
o kadar kolaysa bul iyisini bakalım
Maalesef, o konuda sizin gibiyiz bizde,, kim bizi degersizlestiriyorsa o kızın peşinden gidiyoruz,,, bu su götürmez bir gerçek,, o yüzden de ne siz, nede biz mutlu olabiliyoruz
Ne yazmalarını istersin senin g.ötünü kaldıracak tavan yapacak neler var mesela bu bir tek siz de var bu baska kızlarda yok
Cidden mal
Demek ki hayatta bazı şeyler karşılıklı bilenler ile bilmeyenler asla denk gelemiyor. Bir de öyle düşün. 🤣🤣🤣
Bilen adam zaten önüne gelene atlamaz klas olur haliyle nadir bulunur :))
Flört etmeyi sizden mi öğreneceğiz? @sananeyarrrrram
Evet
Bı kitap yazda ilk ben alacam söz 🙂.
Evet ilk tanıştığın hanımefendiye , tatlım , şekerim demek öküzce bir şey.
Selam naber dese iyi, seks sever misin bakire misin vs yazan var akskaks
Ekfklddkkd onlar bey değil daha ablası onlar bebe
Ahahahaha yorumlar efso, kolay gelsin akksksks
Oha ya hangi mantıkla dkfkdjfkdkf
Basit bir giriş cümlesiyle tanışmak istediğini belirtmek mi yanlış yani? Sosyal medya üzerinden başka nasıl konuşulabilir?
😂😂😂 Erkekler bebe diyorsun ama sen de daha çocuk kalmışsın 😊🤗
Ağzım yetmedi başka uzuvlarımla gülüyorum şu an bak o kadar komik yani
Konuşma tarzından ve anlayış tarzından da anlaşıldığı gibi beyin hücrelerin gelişmemiş kesinleşti durum 😊🙂
Sen bu özgüvensizlikle iyi gelmissin bu yaşa sjdkdkdkdj
Kimin ne olduğu belli küçük sjdksjh
Sana iyi eğlenceler. Gönlünce olsun herşey
Ben senin şahsına bir yorum yapmadım en küçük eleştiriyi bile kaldıramayıp hemen bana giydirmeye çalışman komik :D neyse iyi akşamlar şekerim
Sinir etmek benim işim bay gıcık bayan 🙂 teşekkür ederim.
Seni üzdüysem özür dilerim. Şu erkeklerin genelini aynı kefeye koymak hoş birşey değil her kadın aynı olmadığı gibi her erkekte aynı değildir
İyi de ben hepinizi aynı kefeye koymadım lafım mesaja selam nbr canım diye saçma sapan başlayanlaraydı :D
Sonradan tekrar okudum. Bu sebepten dolayı özür diledim yanlış birşey yaptığımı anladım. Tekrar tekrar özür dilerim senden sana karşı kabalık ettim kusuruma bakma lütfen
Gerek yok özür dilemene
Peki İyi akşamlar
İyi akşamlar
Teşekkür ederim
Sana göre bir erkek bir kadına kendi varlığını his ettirmesi için veya sevgili olma yolunda bir adım atmak için nasıl bir mesaj yazmalı söze ilk olarak nasıl girmeli ne yazmalı 😊
Yani ben erkeklerle duygusal yakınlık kurmuyorum açıkçası o yüzden ne yazdığını çok önemsemiyorum ama sohbet etmek için ilgimi çekmesi lazım "nbr" yazan birine niye cevap yazmak isteyeyim ki 2013 de miyiz? Hayır adam kısaltma yapacak kadar üşengeç ama bana mesaj atmış karşılık bekliyor. En azından ortak bir ilgi alanımız veya benimle ilgili konuşması ilgimi çekecek bir konuyla girsin lafa. Bakire misin, ayakların kaç numara vs mesajlarından bahsetmiyorum :D Ne bileyim Nazım Hikmet sever misin, en son hangi kitabı okudun yani böyle bir mesaja neden cevap yazmayayım? Demek istediğim, önüne gelene yazıyor imajı çizmemesi
Anladım neyse ki nbr diye veya ayakkabı numaranı sormakla beraber giriş yapmadım konuya girmedim ben 🤭🤭
Nerelisin peki? 🙂
İzmirliyim
Kadınlar flörtü kabul etmeyi bir türlü öğrenemediklerinden olmasın? Sen bildiğinden nasıl bu kadar eminsin:)?
Ya ne yazsın boşmusun diyemi yazsın verecenmi desin
Ne demesi gerekiyor, selam , nbr gayet normal bir tanışma cümlesi değil mi?
Beyler
kızlara direk
Selamun Aleyküm diyin
etkileniyorlar
Burada erkeklere fırça çekeceğine, bir kaç tane tüyo verseydin daha klas olurdu bence
flört bi süre sonra sıkıyor ya sevgili olcaksak uğraşırım olmucaksam flört felan uğraşamam
Sene 2021 olmuş daha erkekle nasıl konuşmasını bilen kızlar yok
Hiç sevgilim olmadı bu yüzden bilmiyorum bilsem de bana bir şey katmaz boş işler çünkü
selam la başlar her gün ne bekliyon sen...
Hello Beby falan mı. 💁🤦🏿♂️
30+ beyefendiler biliyordur şimdi. Anladın sen 😉🤣
Haziran sonu pasaportunu al uçalım 😄😏 ne diyelim ki 😄
Onlar gariban ya internetten başka bir yerde hiçbir kızla flört etmediler ki internet dışında başka bir deneyimi olmadıkları için de kendilerini geliştiremiyorlar xd
Kdjdkdndmd sad but true
Kolay yoldan para kazanmayı düşünenlerle aynı tip onlar kolay yoldan kız düşürme çabasındalar ama bilmiyorlar ki maldan farkları yok 😂😂
Valla ben iltifat etmem hiçbir kıza ama tanımadığım bir kızla bile dostça muhabbetler etmeyi severim işte nerede okuyorsun nerelisin filan ama kızlar benimle konuşmak istemiyor o ayrı bir mesele
ögren de bilelim, nasıl konuşucaz kızla. baka. egolu çogu zaten. adam gibi kız 10/3 dür anca
sizin yaratıcılıgınıza da biliyoz, ya emoji atarsınız ya kuru bir selam ama muhabbetin devam gelir istedikten sonra
Tek beylere bunu yüklemek yanlış. Kızların da suçu var tabiki. Sevmiyorlar ayrılıyorlar
nasilsin yarran mi desin ne desin bir ip ucu verirmisin
Genelde siz kızlar on yargılı davranıyorsunuz yazmaya çekiniyorlar yazanda anca naber merhaba yazabiliyor tepkinizi anlamak için yazılıyor genelde
Ne yapalım sizin kadar bize yazan yok kısır döngü içindeyiz
Aynen hiç bir erkek kızdan hoşlanmıyor sadece nude istiyorlar :/
Kullandığımız harf sayısı güzellikle doğru orantılı olarak artıyor :)
direk işleme geçmek daha iyi sırada bi ton insan var
Ya nasıl olacağdı 🤔🤔sen öğret bizde öğrenelim
Kanka sesli güldüm 🤣🤣
Kskskdkddkd gül gül
Ne desinler mesela bi yol göster onlara 😄😄
Ya bak öyle merhaba nasılsın iyi misin nbr canım bilmem ne ile lafa girilmez, bi milyon tane öyle mesaj geliyor bize ksjddkndd
İlgilendigimiz bir konudan yürüsün biraz stalk yapsın bi zahmet, veya varsa ortak noktadan
Stalkla da uğraşmaz ki pek fazla erkekler 😄😄
Ama merhaba selam diye gelmesinler diyorsun farkları olsun diğerlerinden 😄😄
amacımız belden aşağısı çünkü
Şşşşttyarrraammm napüün yazın gençler
Size değer verince köle muamelesi gördüğümuz için
Biliriz niye bilmeyelim
selam nbr canım knşlm mı. s
Hiç flört etmedim, nasıl edilir bilmem.
Neden bilmiyorlar çok ayıp
Bilmediğim için hiç bulaşmıyorum..
Bilmeyenler öğretmek lazım :)
Biliyorum😀