1 sene önce bir cocukla flortlestim. Bu sıralar karsima cıktı. Benimle flortlesmeye basladi. Ben karsilik vermedim bir süre. Sonra geldi gecen sene bana yürüyordun ne oldu dedi. O gecen seneydi, senden karsilik bulamayinca bıraktım zaten dedim.
Ama ben senin bana yurudugunu, benimle flortlestigini yeni anladim dedi. Nasil dedim. Baya yeni kafama dank etti. O zaman anlamamistim dedi. Benim bir iliskim var şu an dedim, gonderdim cocugu, ayak yapıyor diye düşündüm.
Sonra bu kafama takıldı. 3 erkek arkadasima durumu anlattım. Üçüde evet bende de boyle oldu dediler. Biri kizin kendisiyle flortlestigini 4 yil sonra anlamis. Digeri 2 yil. Digeri 7 ay sonra farketmiş.
Sonra iclerinden biri bana dedi ki iyi de gelin hoslaniyorum deyin direkt anlamiyoruz işte dedi.
Diger erkek arkadaş. Abi ben acik acik soyleyince de anlamiyorum. Gecmiste ortamda oturuyorduk arkadaslarla. Tanidik bir kiz geldi bana baya açılmış, masadaki herkes anlamis sonradan aydınlattılar beni, bir tek ben anlamadim, anlamadigim icinde kiza pas veremedim dedi.
Bir de erkekler kadının, kendinden gittigini de anlamiyor. Kadin çoktan adamdan ayrılıyor, bosanmayi falan kafaya koyuyor ama erkekler bunu da anlamıyor, yani kadını kaybettigini cok gec farkediyorlar. Zamaninda farketseler o kadini yoldan dondurebilirler ama gec farkedince giden gitmis oluyor.
Bunlar dogru mu sizce? Birde buranin bu konuda nabzini öğrenmek istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer