Çevrendeki erkekler bunu yapıyor olabilir ama erkekler genellemesi yanlış. Flört olmadan zaten bir ilişkiye başlamak zor. Önce insan birbirini tanımalı ve vakit geçirmeli ki, uyum olup olmadığını görebilsin. İltifat etmek, hediye almak veya bir yerden alıp bir yere bırakmak, sevgi veya hoşlantı değildir. Bunu normal bir arkadaşınıza da yapabilirsiniz.
Flört döneminde işler değişir. İnce noktalara değinmen gerekiyor.
Flört etmeyi severim. Benim flört algım biraz değişik ben yeni tanıştığım her kadını flört gözüyle görürüm. Nasıl flörtlük için sevgililikten önceki adım derler ya bir nevi öyle. Kadını tanıdıkça ilişkime yön veririm. Arkadaş kıvamında ilerlerse arkadaş olarak devam ederim ve gerçekten arkadaş olarak kalırım. İltifat etme konusuna gelince de beni benden daha iyi tanıdığını düşünüyorum yorum yapmayacağım o yüzden 😉
Açıklamada yazdığına ithafen, öyle Erkeklerin yaptığı doğru değil mi? Sadece Kadınına alsın yapsın söylesin zaten. Flört etmeyi de hepsi seviyor. Flört zaten bir ilişkinin başlangıcı 🤷♀️
sahiplenme iç güdüsü erkek diğer erkekleri kendine içten içe rakip görür eğer benimleyse başkasıyla olamaz sinyalleri vardır beyninde hep ama flört daha çok bağlanma gerektirmez kadın özgürdür biriyle flört ederken aynı anda 10 tane daha erkekle flört eden kadınlar kadınlarımız azımsanamayacak kadar çok ne yazık ki
Kadınlar da erkekler de kendilerini kullanılıyormuş gibi hissettiklerinde belirli seviyede olaya dahil olmak isterler. Bi kadın bedenini, erkek de zamanını ve parasını geri planda tutar. Yargılamamak lazım, muhtemelen geçmişlerinde fazlası ile kullanılmışlardır. Yoksa flört etmek sağlıklı bi ilişki için bi çeşit mecburi bir adım
Karşı soru ile cevap vereyim. Kadınlar neden hoşlandıkları erkeklere bile trip atar ve bezdirirler. Neden başka bir kadına hava atabilmek adına erkekleri koştururlar? vb..
Belirli bir beklenti içerisindedir erkekler ama bu tüm erkekler flört etmeyi sevmez demek değildir, yani güvence isterler bir sonu olacaksa ciddiye dönerler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
genelde kizlardan daha ahlakli oldugumuzdan olabilir mi acaba