+1 yılYa pratik yaşamda öyle olmaz hele evlenince
Bir şarkı varya
Sevmek bir ömür boyu sevişmek bir dakika
Sevgi ve ilestim onemli
Şey gibi.
Kahvaltı yapacaksın
Ama az veya çay (seks olacak)
Caysiz olmaz
Peynirde ye zeytinde sohbette et173 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ama benim son ilişkimde işte başta bunlar vardı ama sonra iletişim ve seks bozuldu.
Soran+1 yılDiğer hoşlandığımda da çok kısa sürdü zaten ikisi de tam olmadı ama olan da güzeldi yine. Ben çok sıcak bir sevgi hissettim.
- +1 yıl
Neden bozuldu
Soran+1 yılİşte çünkü ben mutlu değildim onun hareketleri yanlış geliyordu. Bencil geliyordu. Beni garanti gördü şımardı yanında kaldıkça. Sorunlarımı umursamıyor beni eskisi gibi dinlemiyor. Sözlerinde durmuyordu. Kendi cinsel sorunları yüzünden öfkeleniyor beni de tersliyor ve kaba davranıyordu.
- +1 yıl
Anladım kaç yıllık ilişki
Cinsel sorun varsa o yüzdende gitmiştir
Senin yapacağın ufak bir ima
Onun cinselliği ile ilgili Olan sorun insanı senden iter - +1 yıl
Sorun dediğiniz cinsellik istemesi mi yoksa bir sorun mu vardir
- +1 yıl
Gerçek kişiliği bencillik mis
Soran+1 yılYoo iki aydı. Yok işte penetrasyon yapamıyordu sert kalamıyordu ondan işte özgüveni düşüktü kendine kızıyordu sonra bana da ters davranmaya başladı. Ben de bıraktım. Hayır hep cinsellik istiyor ama beni tatmin edemiyordu.
- +1 yıl
İlaç kullandı ve yine olmuyorsa
Şey olabilir psikolojik
Odaklanamiyor
Belki geçmişinde çok p*rno izledi ise veya çok mast yaptı ise olanilir gerçek seks baska
Soran+1 yılİlaç kullanmıyordu. Doğru dizgin beslenmiyordu fakirdi. Ondan bence. Çok zayıftı böyle hep derisi filan dökülüyordu stresten zaten son zamanlarda. Ayrıca evet p*rno ile kafayı yemiş biriydi yalnızlıktan. Hep bilgisayarı p*rno reklamı doluydu. Ondan zaten boşalamama sorunu da vardı ama onu biz ayrıldıktan sonra çözdü ya da abazalıktan beni görünce boşaldı ilk defa bilmiyorum. Ama normal ve sağlıklı bir erkek değildi kesinlikle. Ondan bana yapıştı aşk diye bence ben cinselliğe önem vermediğim için. Yoksa hiçbir kadın onun yüzüne bakmaz bence sekse önem verem. Zaten şeyi de çok yetersizdi. Çok küçüktü.
Soran+1 yılŞeker çikolata yiyordu sadece şeyi kalkık dursun diye
- +1 yıl
Ya bir şey soracagim
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Benim eşimle şöyle bir problem
Var ortalama 10 /12 de içerde kalsam eşim hiç orgazm olamiyor
Bir gün ilaç kullandım 25/30
Dakida yok hiç zevk almıyor
Mast yapınca zevk aliyor - +1 yıl
Sence neden olabilir
- +1 yıl
Ben oda mutlu olsun istiyorum
Soran+1 yılValla benim çok deneyimim yok ama ben de pek penis ile zevk almadım. Orgazm olmadım öyle. Klitoristen oluyorum ben. Oral ya da parmak ile.
- +1 yıl
Ya ben oral yapayım dedim
Pek yanaşmıyor
Soran+1 yılPenis açıkçası ya beni zorluyor ya da işte bilmiyorum böyle bir olay ama öyle zevk vermiyor bana penetrasyon. Ama zevk alan kızlar var sanırım. Ama genelde kadın penetrasyondan bence keyif almıyor. Yani herkes klitoristen alıyor.
- +1 yıl
Sevişmeyi de uzatıyorum
- +1 yıl
Eşimde istek de az ayda bir enfazla 2
Soran+1 yılEvet kadınlar çok utanıyor oralden. Yok ben yaptırıyorum mesela çok da güzel oluyor ama o da orgazm garanti değil. Ben mesela çok güzel yapıyorum orali istersem ama erkek güzel yapmazsa ben de yapmıyorum karşılıklı her şey.
Soran+1 yılOha çok az
- +1 yıl
Aynen bazı şeyleri aşmak zaman aliyor
Soran+1 yılYok ya biz nerdeyse hergün sevişiyorduk ondan işte bence artık şeyi zor kalkıyordu. Ama işte o çekimle alakalı benim ne sevgililerim oldu hiç arzulamadım ve sevişmedim. Ama genelde erkekler istiyor ben istemiyorum.
Soran+1 yılEvet evet zaman lazım ama işte insanlar sabırsız. Ben de. Yani insanlar kırılınca birbirine anlaşamayınca hemen başkasına geçiyor denemek ve çalışmak yerine. Ne olsa çok insan var evli değiliz diye.
- +1 yıl
Ben de memnun değilim
Ama bende ne yapacağımı şaşırdım
Soran+1 yılEvli misin
- +1 yıl
Birde o isteemrse oluyor
Çok itici hale geldi
Soran+1 yılBence bir ilişkide tam mutluluk imkansız. Cinsel olarak anlaşsan huy olmuyor ya da tip ya da sosyal durum ya da para eğitim işte alışkanlıklar kültür yaş ohoooo imkansız uyum.
Soran+1 yılOh ne güzel ya seni köle yapmış. Yok valla benim öyle erkek olması hiç ben üst üste birkaç kez reddetsem direk küsüp gidiyorlardı. Ayrılmıyorduk ama öküz davranıyorlardı zaten ayrılmam için.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Esim
Soran+1 yılKeşke benim de öyle yönettiğim erkek olsa. Ben hiç yönetemiyorum. Bayılıyorum öyle yöneten kadınlara. Sırları ne acaba.
- +1 yıl
Beni köle yaptida o köle bikti
Soran+1 yılİşte evlenmek işin olayı. Evlenince erkek direk kölen oluyor. Çünkü aldatsa boşar nafaka alırsın tazminat. Oh evde de sen isteyince seks.
Soran+1 yılNe kadar süre flört ettiniz
Soran+1 yılCinsellik oldu mı hiç evlilik öncesi
- +1 yıl
Ben biraz duygusaldi.
- +1 yıl
Ben yok olmadı
37 de evlendim
Birazda hincim ondan
37 sene bekle sonra hafta bir seks
Soran+1 yılOndan önce nasıldı seks hayatın
Soran+1 yılNormalde haftada 3-4 olması lazım. Aynı yatakta değil misiniz her gece.
- +1 yıl
Valla ben hafta da en az 2 )3 isterim
- +1 yıl
Aynı yatskta ama bizimkisi odun
Fantezi bilmez
Orama Burama dokunma - +1 yıl
Kendisi için oral yapayım diyorum onun mutllugu için
Ama oraya fazla dolunca bile rahatsız iluyor
Soran+1 yılTüm erkekler öyle zaten. Ben mesela biriyle aylarca çıktım. Bir kere birlikte olduk çümkü istemiyordum adamı çok salak ve itici geliyordu. Omda da aslında iyi gibiydi biraz keyif aldım ama asa aşk ve sevgi yoktu. Tamamen böyle robot gibi yaptık. Hani keyifliydi. Masaj oral filan yaptı. Öpüştük de uzun yani önsevişme filan ama salaktı ya 35 yaşında olmasına rağmen. Maldı bence çok. Hiç kendimden geçmedim ben diğer iki çocuk gibi. Ama penisi süperdi mesela. Ne küçük ne büyük. Bu sevişirken kendimden geçtiklerim mesela penetrasyon yapamıyordu. Küçük penis ya da büyük.
- +1 yıl
Ya biz jel kullanıyoruz
O hiç islammiyor
Soran+1 yılİşte alışması lazım. Yıkasın gelsin siz yapın yine keyif aldıkça işter. İlk ben de çekiniyordum mesela oralden. Sonra erkek arkadaşım yaptı hergün hergün. Of dedim cennetteyim. Deli gibi mutlu oluyordum. Orgazm oluyordum hep sonra ben de ilk defa ona yaptım. Ben de başta keyif almadım ama sonra aldım.
Soran+1 yılAllah allah çok garip demek arzulamıyor yani cinsel isteği yok
Soran+1 yılYaşı kaç
- +1 yıl
Sonrada niye aldattı diyorlar
Kimse boşuna aldatmiyor - +1 yıl
43/44 ben
Soran+1 yılBen mesela mast yapmadığım için çok ıslanıyordum. Ama sonda mast yapmaya başladım mesela sonradan artık o kadar seksten keyif almadım ya da ıslanmadım.
- +1 yıl
Ya yok sikinti ben uğraşmaktan bıktım
Soran+1 yılİşte ondan artık yaşınız artmış ben daha 26 yım. 30 dan sonra düşer.
- +1 yıl
Hayatta başka şeylerde var
Sorun olarak kalsın istemiyorum
Soran+1 yılE tamam konuş o zaman. De işte ben başkalarıyla seks yapsam olur mu sen istemiyorsun ben de seni zorlamak istemiyorum ama ihtiyaçlarım var de. Anlar bence. Ben olsam okey derdim. Yani sonuçta aldatmaktan kandırmaktan iyidir.
Soran+1 yılYa tabii boşanma güzel anlaşıyorsanız. Biz ayrıldık çünkü benim ilişkilerimde hep öncelik seksti erkekler ona önem veriyordu. Ben de seksten keyif almayınca duygusal da ilgilenmiyorlardı. Omdan ben de ayrıldım.
- +1 yıl
Yok ben biraz sekse düşkünüm
Yani daha doğrusu dokunmaya
Mesala mutfakta yanlizken Filan
Gider öperim boynundan
İş yaparken dokunma
Bazen poposunu sıkarım
Şaplak atarım sen sapiksin
Soran+1 yılYok ben de öyleyim ve öyle severim zaten. Sadece seks için dokunan erkekten nefret ederim. O işte tek defa yaptığım öyle bir herifti. Hani seks bitince döner kıçını uyurdu ben hep dokunma severim. Biz ondan seks yapmasak da hep sarılıp öpüşüp yarardık.
- +1 yıl
Bende çözemedim
Ama bilmiyorum
Ben birini bulmayida dusunuyorum
Ama bilmiyorum kolay işler değil o kadın da ilgi ister
Zaman gecirmek ister zor
Soran+1 yılParayla yap o zaman
- +1 yıl
Ya iletişim olursa her şey olur
Ben diyorum sana nasıl yaklasayim
Soran+1 yılNe bileyim canım sen bulacaksın onu da
- +1 yıl
Parayla olacak zaten
Başka çare yok - +1 yıl
Tüm gemileri yaktım.
Ben duygusal bir insanım
Para ile kadın bedenine dokunmak bana çok iğrenç gelir ve düşünsene.
Herkes dokunmuş - +1 yıl
Ama bu noktaya geldi
- +1 yıl
Evlenmeden cinsellik olmadı onla 4 ay flört gez dolas
Soran+1 yılBence de berbat. Yani bırak parayı diyorum ya böyle sevgi ve aşksız bile berbat bence. Hani her sevgili diyen de sevmeyi bilmiyor ki. Benim ilk sevgilim bakirdi ve bana çok değer verdiğini taptığını söyler dururdu. Hergün de görmeye gelirdi deli gibi. Hediyeler vs vs. Ama maldı. Odundu yani. Dokunmayı bakmayı bilmiyordu. Duygularını ifade etmeyi de bilmiyordu. Mal gibi bakıyordu boş boş öpüşürken. Hatta gözleri açık öpüşüyordu ve ben inanılmaz irite olmuştum. Soğudum. Ben diyince kapıyordu ama böyle mal ve boş bakıyordu. Öyle de mesela vijanama dokunmak istiyordu ben istemiyordum.
- +1 yıl
Ya konussarak çözülür meslelerde bunda konuşmada yok
- +1 yıl
Ama bazı şeyler var karşılıklı dir
Sen biraz o biraz yaklaşır hallour - +1 yıl
Ama başka yolu kalmadı
Birde tindera girdim
Bahtsız Bedevi
Resim koydum evliyim yazdım açık açık o kadar kırdım kafayı
İki gün sonra biri beni tanıdı
Kadın resmi yoktu onun
Hemen resim temsili deyip sildim hesabi - +1 yıl
Ya ben hediye çiçek ti her özel günde anneler gününde aliyorum
Normal bazen suprizde hediye alırım aşkım derim hayatım derim her zaman nazik davranırım ama karşılık yok
Sadece seksi kastedmiyorum
En fazla 15 dakika sürüyor sevinci sonra gene odun
Ya şiir bile yaziyirum
Hediyenin yanında
Başka ne yapayim
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam,
Sen sevgi veya ilişki istemiyorsun, ihtiyaçlarını gidermek için bir erkek istiyorsun. Yani tabi ki bulunur fakat bu mesleği yapan insanlar var, oraya gitmek yerine neden buraya yazdın ki? senin amacın aşkta değil ilişkilerde değil, azmışsın büyük ihtimalle libidon artmış cinsel ihtiyaçlarını gidermek istiyorsun. Burda en az böyle 100 kişi bulursun merak etme, biri olmasa diğeri olur. Sen bir kere onlara yüz versen onlar zaten hemen yazılırlar sana. Sanaldan yapmak istiyorsun burda bolca var, reelde yapmak istiyorsanda bu konularla ilgilenen şirketler var, günlük parayı veriyorsun bütün ihtiyaçlarını gideriyorsun cinsellik ile ilgili. Fakat bana sorarsan yaptığın doğru değil, kendini tatmin edebilirsin. Yaparsanda sevdiğin adamla evleneceğin adamla yapmalısın.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bi romantiksin ya :) ilgiye boğmak isterdim seni sevgi olmadan hiç bisey olmaz kuzu
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaatlerce ilgilenmek harika oluyor :)
Soran+1 yılEvet işte çok romantiğim. Böyle başka sarkan ya da flört ettiğim insanlar oldu hayatta ama onlar romantik ve sevgi dolu değildi. Bu ikisi çok iyiydi böyle beni öpüp sevip sarılıp duruyorlardı. Çok iyi hissediyordum sabah uyanınca.
Cevap sahibi+1 yılBen de sana bunu göstermek isterdim inan kızlar bile çok odun bazen ilgi seven lazım bana da :) bende yalnızım ya 🤗 🤗 ilaç gibi gelirdin bana
Cevap sahibi+1 yılHangi burç sun ayrıca yengeç mi
Soran+1 yılHaha yok yay
Cevap sahibi+1 yılTakip etsene beni gizliden çıksam :)
Cevap sahibi+1 yılEvet çok saçma haklısın
Cevap sahibi+1 yılAmma naziksin ya :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMalesef günümüzün hastalığı bu insanlar sevgiyi aşkı cinsellik oarak görüyor
08 Yorumla
Soran+1 yılYani saatlerce arkadaşımla sarılmıyorum sonuçta flört işe sarılınır o yüzden erkek oluyor onun içine de öpüşünce cinsellik giriyor. Niye cinsellik uzay kapsülü olarak anlaşılıyor bu memlekette ben anlamıyorum. Aşk ve cinsellik çok farklı değil ki. Ha sevmeden seks yapan var ama ben ondan bahsetmiyorum.
- +1 yıl
Aşk ve cinsellik farklı değil ama aşk ve sevgi sadece cinsellikten ibaret değil
Soran+1 yılEvet beni seven insanlar var. Eski sevgilim de var telefonda hep konuşuyoruz ama işte söz pek kanıt olmuyor sonuçta insanlar diğer gün kaybolabilir. Ben yanımda olan öpen bakan sarılan insana inanırım.
- +1 yıl
Seni anlayan seni kendinden önce düşünen insana inan bence
Soran+1 yılİşte öyle bir erkek yok maalesef. Hepsi ilk kendini düşünüyor.
- +1 yıl
Takip et istersen muhabbet edelim
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılElinizdeyken kıymetini bilmeniz gerekiyor. Mecburiyetlerden dolayı mı ayrıldınız?
08 Yorumla
Soran+1 yılYa ilkiyle evet çünkü hiç uygun değildik. O çok çok fakirdi. Ayrıca pis dağınık ve tembeldi. Bencilde ve agresif de davranıyordu ondan yoruldum ve bitirmek istedim boşa vakit kaybı yaşamamak için. Sonraları özlediğimizden görüştük birkaç kez ama sadece sarıldık böyle saatlerce. Sonra ama yine hep kavga tartışma vs vs net kestik iletişimi. Diğeriyle de... bilmiyorum birkaç kez görüştük ama hızlı gelişti olaylar. O zaten ilişki istemiyordu ama böyle bana çok romantik ve tatlı davranıyordu ama bazı konularda kaba ve odundu. Onla da bitti.
- +1 yıl
Hmm anladım ama fakirlik serbest ilişkide bence lafı edilmemesi gereken bişey. Önemli olan temizlik hijyen tabi. Sen düzgün partnerlere tam denk gelmemişsin demek. Denk gelsen bağımlılık yapar kopmak istemezsin anlaşılan.
Soran+1 yılİşte ben hep ona gidiyordum ya da o da bana geliyordu karantinada ama dışarı çıktığımızda da hiç para harcayamıyordu işte hep çok fakirdi. Evet çok zor koptum çünkü çok sevdi beni çok aşıktı vs ama işte çok sorunumuz vardı. Yetemiyordu bana hiçbir anlamda. O da dedi zaten bunu ağlayarak üzülerek. Kabul ettik karşılıklı. Zor oldu çekimimiz çoktu çünkü. Ama alıştık başkaları ile flört ettik işte. Ama yine ben ne zaman mesaj atsam o gel diyordu. Ama ben gitmedim tuttum kendimi. Zaten ayrılmak isteyen de bendim hep ama sonra dayanamıyordum ama her ayrılkta daha alıştım. O da zaten gittikçe daha öfkeli oldu kırıla kırıla.
- +1 yıl
Ayarını bozmuşsun onun. Yeni partner bulursun zamanla ama düğün kişi bulmak zor. İnsanlar serbest ilişkileri kolay sanıyor ama her serbest ilişki kolay değildir.
Soran+1 yılDeğil zaten. Biz serbest değildik ki ciddi ve tek eşliydik. Ben baştan beri onla gelecek olmayacağını biliyordum sadece mutluydum onla ama hiç sevgili olarak zaten doğru gelmedi. O ısrar etti diye oldum. Ama sevgili olmak istediğim erkekler de işte ilişki istemeyen erkeklerdi. Onlarla da o nedenle bitirdim. Kimseyle olmadım sonuç yani yalnızım.
- +1 yıl
İsterseniz biri yine olur kadın için çok daha kolay partner bulmak Türkiye'de
Soran+1 yılYa sorun birini bulmak değil ki güzelim zaten 627272 tane yazıyor günde. Adam gibi birini bulamıyoruz. Hepsi çöp. Erkekler seçmiyor. O benim çükü kalkmayan gitti şimdi 37 yaşında kadınla mesela jigolo gibi.
- +1 yıl
Nasip kader biraz o kadar yazan varsa içinde düzgün olabilir belki. Sizin kriterlerinize göre değişir.
+1 yılErkeğe muhtaç hissetmek seni kötü hissettirmiyor mu bunu bu kadar rahat söylüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye kötü söyleyim. Sevgi anlamında diyorum. Parasal değil ki. Yalnız yatmak ya da biriyle sarılıp öpüşmek istemenin nesinden utanayım.
- +1 yıl
Utan diyen yok birine muhtaç olmak ne ya erkek mi olay sence sadece tek dik ayakta duramayıp birine muhtaç oluyorsun gurur duy sen de haklısın
Soran+1 yılÖncelikle böyle bir sevgi yaşadıysan onu hep ararsın. Sen demek ki tatmamışsın.
Bu yaşta da biraz geç kalmış sın cicim sen sevgiye ilgiye
03 Yorumla
Soran+1 yıl26 yım niye geç
Soran+1 yılEvet yanlış. Ayrıca 40 olsa da insan bekar olabilir niye saygısız saçma yorumlar yazıyorsun.
senin için iyi yaşamak bir erkeğin kollarından ibaret ise vay haline. mutluluğu başkasinda arama kendi içinde ara
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bulamıyorum şu an maalesef. Arkadaşlar kariyer spor hobilerde arıyorum ya da ailede ama yetmiyor. Aşk lazım.
+1 yılYanında olsam sarılır öper karnını okşardım
12 Yorumla- +1 yıl
İsterdin dimi
- +1 yıl
?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih