Sevgilim 1 ay önce benden ayrılmak istedi, geçmiş ilişkilerimde yaptığım hatalar yüzünden bazı hatalarımı yüzüme vuruyor. Beni sevdiğini biliyorum. Bana değer verdiğini de biliyorum. Sadece aynı hataları ona yapmamdan korkuyor. 4ay sonra bir başkası yanında olduğunda unutursun gibi konuştu hep. Asla yazmamamı ve bittiğini de söyledi. Ama kabullenemiyorum. Onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor, ben de onun beni ne kadar sevdiğini biliyorum. Ama bazı şeyleri atlatamadığını söyleyip durdu. 1.5yıldır birlikteydik. Onu kaybetmek istemiyorum. Çevremdekiler zaman verince kafasını toplayacağını ve özlediğini hissedeceğini söylüyor. Ona olan sevgini ve saygını kaybetmediğini zamanla göster bir şekilde diyorlar. Napacağım bilmiyorum. Onu çok özlüyorum...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmiş hataların yüzünden 1.5 yıllık ilişkisini bitirmesi garip geldi açıkçası. Önemli olan onunlayken nasıl olduğun değil mi?
En başta bunları kabul etti başladık. Zaten hiç bir problem de yoktu. Ama sanırım içinde hep bi şüphe kalmış, hep bi paranoya içerisindeydi. Benim ondan sonra hemen bir başkasını bulabileceğimi sanıyor. Ama içten içe ona ne kadar aşık olduğumu da biliyor. Bunu bence kendine kanıtlamak istiyor. Ama tabi bunlar hep bir varsayım bizim için.
Üstelik seninle ilişkiye bunları bilerek başlamış. Bahane olabileceği ihtimalini de düşün derim.
bir bahane olma ihtimali yok. Çünkü hep gelecek konuştuk. Ailelerimiz dahil. Sadece aşırı inatçı ve gururlu. Bunun çok büyük bir etkisi var
Yatıyonuz kalkıyonuz erkeklerle bunuda sevgililerinize anlatıyonuz. Onurlu erkek bunları hazmedemez
Ben zaten açıklamada birileri ile yatıp kalktığımı söylemedim. Hatalar her şekilde olabilir. Bunları bilip bilmeden yorum atman komik olmuş açıkçası.
Çevren çok haklı
Beni bu zaman içerisinde unutmasından çok korkuyorum. Ellerimden tamamen kaybetme hissi parçalıyor.
Yani tamamen sal demiyorum zaten biraz kafasını dinlesin eğer ilişkiyi bitirmek için bir bahane ise kaybetmek acı verici ama ne kadar erken o kadar iyi kaybetme korkusuyla sonsuza kadar yaşayamazsın sonuç olarak
öyle ama kendimi tutamadığım zamanlar oluyor, gerçekten çok özlüyorum. Küçük bir ilişki değildi. Ailelerimiz ile samimileşmiştik hep gelecek konuşulurdu. İkimiz de yetişkin insanlarız. Sadece hayal değildi bir bahane olması kesinlikle imkansız gibi bir şey.
Eger ilişkinden bu kadar eminsen ve ona güveniyorsan kaybetmekten de korkmamalisin biraz zaman vermen en iyisi
Beni ne kadar sevip değer verse de gururundan dönmeyecek diye kendimi yiyorum. Tanıdığım en gururlu ve en inatçı insan çünkü
Seni gerçekten seviyorsa gereksiz gurur yaptığının farkına varır akışına bırak üstüne gitmen daha çok sorun yaratır bence
Gereksiz gurur yaptığını anlasa bile asla yazmaz. İçten içe özler, stalklar ama asla yazmaz. Ne zaman doğru zaman olur, ne zaman yazmam gerekir bilmiyorum
Cok büyük bir sorun yoksa 2 haftadan daha uzun süreceğini zannetmiyorum kafasını toplamasının ama sende izin ver buna
2hafta iyi bi süreç diye düşünüyordum ben de, ama şöyleki biz zaten 12sinde ara verdik ve en son 18inde konuştu benimle ayrılmak için. O günden sonra yazmamıştım. Hep kağıtlara içimi döktüm belki bir gün verebilirim diye. şu an tabi bir de işsizlik durumu vardı. 1yıldır iş arıyor. Belki işe girince kafasını toplar iyice diyordum.
Bencede belliki o da sıkıntılı bir dönem geçiriyor ben seni gerçekten sevdiğine ve bunları aşabileceğinize inanıyorum umarım hayırlısı olur
inşallah dediğin gibi olur, umuyorum...
Mmmmm