Sevgilimi kaybetmek istemiyorum lütfen yardim edin?

Merhaba benim yaklasik 9 aydir bir sevgilim var onu cok seviyorum onun icin herseyi yaparim cok mutluyum onunla. Ama bi yandan gecmisim var gecmisimde cok üzüldüm cok acilar cektim hayatimda ki kisiler yüzünden. Bu üzüntplerimi kirginliklarimi asla asamiyorum hala ara sira aklima geliyor. Icimde kin veya öfke yok ama unutamiyorum sadece. Unutamadigim icin arada aklima geliyor bende ne yaptiklarini merak ediyorum. Merak edince ara sira instagram profillerine giriyorum napiyorlar diye. Buna engel olamiyorum otomatik elim onlarin profiline gidiyor. Ama icimde onlara karsi kesinlikle hicbir his yok ben sadece sevgilimi seviyorum. Cok garip düsünceler, hisler yasiyorum kafamda hicbirini asamiyorum. Kendimi cok kötü hissediyorum sevgilimin arkasindan is cevirdigim icin.
Dün instagram arama gecmisimde gecmisimden 3 kisi gördü ve baya bi kavga ettik. Hakli bu konuds kesinlikle haksiz degil. Cok üzülüyorum onu kaybetmek istemiyorum lütfen yardimci olun. Ne yapmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Beni hala cok sevdigini söylüyor, bunu biliyorum, ama artik güvenmedigini söylüyor. Bana artik hicbir konuda inanmiyormus, bunu halledebilir miyiz? Ben onu kaybetmek istemiyorum
Sevgilimi kaybetmek istemiyorum lütfen yardim edin?