Bu Kızı Tanımıyorum ama uzun yıllardır Hoşlanıyorum 1. Kendi bakmıyor arkadaşına baktırıyor 2. Beni görünce gülümsüyor bazen 3. Beni bi kızın yanında görünce sınıftan çıkmıyor 4. Ben kankasıyla tanıştım bununn kız Onla beraber eve gidiyorum oda bizle gelmeye başladı 5. Arada bi saçını savuruyor 6. Nöbetciyken 12 defa sınıfıma geliyor 7. Kankaları bunu benim üstüme ittirdi bişi söyletmek için bu ya hayırr dedi utandı sınıfa girdi 8. Kantinde sıradayken dibime giriyor 9. Bir ara bana eliyle kalp yapmıştı çaktırmadan 10. Sınıfındaki kızların bazılarını peşime takıyor bu neden 11. Bana bakarken duvara çarpması 12. Kankası beni gösterdiğinde kaçacakken kankasının ayağına basması 13. Kankasını arkadaşıma çağırttırdım benim çağırdığımı söylemiş benim arkadaşım sevdiğim kızda ya kızı rahat bıraksanıza demiş Bu neden 14. dışarıya çıkıyodum benim arkamdan elini yanağına koyup uzaklara dalarak çaktırmadan öpücük atmış kankası dürtmüş benim arkadaşımın gördüğünü görünce 15. Ben sınıflarının önünde duruyordum Tanıştığım Kankası Bana İsmimi söyleyip kimi bekliyosun dedi gülerek sevdiğim kızda yanındaydı Diğer asıl yakın olduğu kankasıda sevdiğim kızın ismini söyledi onu bekliyor dedi Sevdiğim kızda kafasına vurdu hafif bi şekilde kankasını kovaladı gittiler
Bende istek attım anında geri dönüş yaptı 1 dk sonra perdenin ardındakiler kalbinde birileri var şarkısını paylaştı hikaye attım saniyesinde ilk gören o oldu Post attım beğendi falan 3 gündür hikaye atmıyordu bende atmadım 3 gün boyunca Sonra ben kendimi story attım Benden bi kaç saat sonrada kendisi fotoğrafını story attı
Soran kişi hasta mısın yoksa sorunlu musun? Kızın seni sevdiğini daha nasıl anlayamıyorsun? Kız basbayağı seni seviyor, git elde et açıl kıza. Açılmazsan senden soğuyacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tam olarak bilgi versen fikrimi vererim ama sadece story için tesadüf da olabilir. Ve tam olarak ne paylaştınız.
Davranışlarını anlatsam yardımcı
Olrmsn
belki hikayesine cevap vermeni ve boylece muhabbetin acilmasini istiyor olabilir
O hikayeye ne gibi yanıt vermemi bekliyor ki
"aa guzel poz benimkinin aynisi 😅"gibi bir latife yapabilirsin bunu bekliyor muhtemelen
Davranışlarını anlatsam yardımcı olur musunuz
tabi
15 tane davranış var anlatsam tek tek yorumlarmısın
Bxbxbdh ben anlattım ya sana
Kız hoşlanıyo işte hâlâ anlamadıysan cidden yuh
çok değişik bi hareket yapmadıysan tesadüftür bence.
Hoşlanıyodur diycem ama sanmam tesadüftür
Davranışlarını anlatsam?
Olur
Baya uzun ama okurmusun tek tek yorumlayabilirmisin
Sabah unutmazsan at söz okuyup yorumlarım akşama kadar🙏🏻
Tamam 👍
Özeniyor açıl bence kabul eder
Hoslaniyor olabilir
Davranışlarını anlatsam yorumlarmısın
Olur
Bu Kızı Tanımıyorum ama uzun yıllardır Hoşlanıyorum
1. Kendi bakmıyor arkadaşına baktırıyor
2. Beni görünce gülümsüyor bazen
3. Beni bi kızın yanında görünce sınıftan çıkmıyor
4. Ben kankasıyla tanıştım bununn kız
Onla beraber eve gidiyorum oda bizle gelmeye başladı
5. Arada bi saçını savuruyor
6. Nöbetciyken 12 defa sınıfıma geliyor
7. Kankaları bunu benim üstüme ittirdi bişi söyletmek için bu ya hayırr dedi utandı sınıfa girdi
8. Kantinde sıradayken dibime giriyor
9. Bir ara bana eliyle kalp yapmıştı çaktırmadan
10. Sınıfındaki kızların bazılarını peşime takıyor bu neden
11. Bana bakarken duvara çarpması
12. Kankası beni gösterdiğinde kaçacakken kankasının ayağına basması
13. Kankasını arkadaşıma çağırttırdım benim çağırdığımı söylemiş benim arkadaşım sevdiğim kızda ya kızı rahat bıraksanıza demiş
Bu neden
14. dışarıya çıkıyodum benim arkamdan elini yanağına koyup uzaklara dalarak çaktırmadan öpücük atmış kankası dürtmüş benim arkadaşımın gördüğünü görünce
15. Ben sınıflarının önünde duruyordum Tanıştığım Kankası Bana İsmimi söyleyip kimi bekliyosun dedi gülerek sevdiğim kızda yanındaydı
Diğer asıl yakın olduğu kankasıda sevdiğim kızın ismini söyledi onu bekliyor dedi
Sevdiğim kızda kafasına vurdu hafif bi şekilde kankasını kovaladı gittiler
Tek tek anlamlarını yazarmısın rica etsem
Bende istek attım anında geri dönüş yaptı
1 dk sonra perdenin ardındakiler kalbinde birileri var şarkısını paylaştı
hikaye attım saniyesinde ilk gören o oldu
Post attım beğendi falan
3 gündür hikaye atmıyordu bende atmadım 3 gün boyunca
Sonra ben kendimi story attım
Benden bi kaç saat sonrada kendisi fotoğrafını story attı
Bu ne demek oluyor o şarkının manası nedir
E yaz madem bu kadar hoşlandığını düşünüyorsun
Düşünüyorum ama hoşlandığından emin değilim
Soran kişi hasta mısın yoksa sorunlu musun? Kızın seni sevdiğini daha nasıl anlayamıyorsun? Kız basbayağı seni seviyor, git elde et açıl kıza. Açılmazsan senden soğuyacak.
Sarkinin anlami sevdigi kisinin sevdigi varmis
Benim sevdiğim yok
Biz buradan bilemeyiz malesef
Sen bütün bunlara rağmen kızın senden hoşlandığına emin olamıyorsan bir daha hiçbir kızla sevgili olma a-mk.
Terbiyeni sakın sonra üzülen sen olucaksın aslan parçası
Ben seni düşünerek dedim yoksa beni ilgilendirmiyor.