Sevdiğim kız neden bukadar istekli?

İlk başlar güzel konuşuyorduk normal şeyler. ama olay inanın sürekli cinselliğe gidiyor. evet belki erkekler günümüzde daha çok istekli gibi gözükebilir ama bu insan yapısı ile alakalı. ben mesela görüntülü aramada bir şey konuşuyorum bı konu hakkında. dudakların çok güzel diyor. iyide mübarek bir şey anlatıyorum. yani ciddiyet kayboluyor gerçekten sevgi kayboluyor. bu sevgide değil bu arzu yani. bu konular olmadan önce mesela sabahları işe giderken sohbet ederdik o ise gitmezdi telefonda konuşurduk beni beklerdi ise baslamamı ama artık bu yok. mesela uzun saatler gorusmedigimizde akşam oluyor böyle arıyorum 2 dk ya 2 dk geçmeden olay cinselliğe dönüyor. goruntulu sesli. bu arada yan yana geldiğimiz de oluyor 1 kere görüştük uzak mesafe ondada annesi evde iken oldu. evet görünüş hissiyat olarak çok güzel gozukebilir ama ben onu seviyordum duygularını düşüncelerini şimdi ise karşımda sadece şehvetini gideren birisi var mış gibi hissediyorum kendimden de ondan da utanıyorum şu seviyorum sözünü unutup bu kişiyi terketmek istiyorum çünkü ben hayatımda hiç yapmadım böyle bir şey ve daha ilerisini evlenmeden istemiyorum eğer devam edersem o da olucak. Allaha olan bagliligim kopuyor o yanlız kaldığım zamanları çok özlüyorum. önceden dereim Allah'ım birisi olsun ne olur seveyim sevileyim. ama yanlış dua etmişim. Allah'ım beni sana unutturmucak beni senden uzaklaştırmıcak hayırlı zamanda hayırlı birisini nasip et demeliymisim. ayrilmak konusunda haklı mıyım.4 aylık bir ilişki. Anlamıyorum
Sevdiğim kız neden bukadar istekli?