Sevdiğim kız neden böyle yapıyor?

Birkaç gün aynı ortamda bulunduk. Bu süreçte hiç konuşmadık ama ben onu çok beğendim aklımdan çıkmaz oldu. Sonra Instagramdan takipleşmeye ve konuşmaya başladık. İlk 2-3 gün iyiydi sonra birden soğukluk başladı. Ben fazla mesaj yazan çok detay veren biriyim. Bu durum mu onu sıktı anlamadım. Mesaja boğmadım tabii. Sohbet başlatan hep ben oldum. İş yerinin yoğun olması nedeniyle fazla vakti olmadığını söyledi. Mesajlara geç cevap verdi hep. Çoğunlukla da görüldü attı. Dün, "WhatsApp'tan konuşsak olur mu" dedim, "kırıcı olmak istemiyorum ama maalesef numaramı paylaşamam" dedi. Bende "haklısın, sorun değil, buradan konuşmakta güzel, umarım rahatsız etmiyorumdur" dedim. O da "problem değil, sadece çok konuşmaya vaktim olmuyor" dedi. Ben de "önemli değil sende müsait olduğun zamanlar yazarsın" dedim. Hem iletişimi koparmıyor hem de böyle anlam veremediğim şeyler söylüyor. Onunla ilgilendiğimi söylemedim tabii ama bunu anlamış olabilir. Aynı şehirde yaşamıyoruz. Biraz zaman sonra onun yaşadığı şehre gelebileceğimi söyledim "inşallah diyelim, haberleşiriz" dedi. Bundan nasıl bir sonuç çıkarırsınız?

Sevdiğim kız neden böyle yapıyor?