Sevdiğim kız neden böyle yapıyor?

sevdiğim kız çok dengesiz ben onu seviyorum ama onu beni sevip sevmediğini bilmiyorum sizce nedir?

Aynı iş yerinde çalışıyoruz eskiden neden güzeldi şimdi neden böyle diyorum veya seviyromuydun beni diyorum birşey demiyor ya evet ya da hayır dedim ki sevmiyorsan yemint et etmedi ne zaman öyle konuyu açsam sinir oluyor
İşten çıktık ayrı yerden gitti bende takip ettim karısına çıktim konsusalim dedim Erkan işim var dedi bir yere gidecekti tadınık neyse gitti arkasından ben yarın yokum tamm dedi herşeyi anlatacam dedim yarın konuşuruz dedi telefon ile konuşuyordu bekledim sonra git dedi konuşma bitinince benim durdugum yola geçti bir iş merkezinden içeri girdi bende takıp etim kayboldu
eve geldim telefon sajra takmıştım biraz sarj oldu elime aldım telefon erkan diye mesaj atmış engellemiş engellemişti önceden mesaj atıp erkan diye sonra tekrar engellemiş önceden eskiden kulağına seni seviyorum dediğim de bende seni diyor neden bana sarılıyor öpüyor elime güler yüz çiziyor merdivenlerden inerken üst geçiten elini omuza koyup iniyor neden o zaman bir yere davet edince gelirdi gidince gülümser ve arkasına bakardı benle gezmek isterdi mesajına cevap vermeyince mesajıma neden cevap vermiyorsun ben senin mesajına cevap veriyorum bundan sonra bende vermeyecem veya beni arayıp nerdesin demeler neden aradın diyince sanane arayamazmiyim iş dışında arma demşitin dedim o zaman sende ara dedi seviyroum diyince düşünecem diyip beni araması mesaj atması kalbime dokunup kalbin çok çarpıyor diyip gülümsemesi işte kalbim çok çarpıyor aşk anlatinca gülümsüyordu şimdide eskileri anlatınca bana bağırıyor cevap vermiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Önceden olsa sarilridi öperdi masaj yapmamı isterdi göğüslerine bile masaj yapardim isterdi çünkü elime güler yüz çizerdi ona bizim evde saat vardı3 ay önce satıp hediye aldım abim de öğrendi kızdı hediyelerin parasini istedi kızda mecbur bana verdi diyorum eskiden ne güzeldi şimdi neden böylesin eskiden seviyordun falan diyorum birşey demiyor ama sürekli inatla söyleyince neden yaptın o zaman o seyelri masaj vs neymiş bir hafta bilmiyorum dedi diğer hafta birşey demedi bu hafta yok omuzlarım a
Güncellemeler
+1 yıl
Yok neymiş omuzlarım ağrıyormuş sürekli lafı dolandırıyor gerçekleri konsusalim diyorum yok nafile konuşmuyor
Sevdiğim kız neden böyle yapıyor?