Sevdiğim kız neden böyle yapıyor?

Bahsi geçen kızı 1.5 senedir seviyorum. Resmen aşığım ona. Geçen sene sevgilisi vardı, ama ben de sürekli ona bakıyordum ister istemez. Bir gün bana IG'den sapık, iğrenç gibi söylemlerde bulundu virane etti hayatımı, akli dengemi. İşte sonra ben buna bir şiir yazdım aylar sonra sevgilisinden ayrılmıştı. Yine red yedim, ya kız biraz canım galiba ama neyse seviyorum işte anlayın. Deprem tatili girdiği zaman SC'den arkadaşlık isteği attı 1 hafta snapleştik sonra mesaj attı bana o bana nasıl yaklaştıysa ben de ona öyle yaklaştım ama sonra ortaya çıktı ki beni hızlı ekleden eklemiş ismim tanıdık gelmiş bak sen. Sonra benim o "sapık dediği Efe" olduğumu öğrendikten sonra bana soğuk yapmaya başladı ben de ona bana hala kızgın olup olmadığını sordum neden kızgın olayım ki falan dedi dedim ne bileyim sağın solun belli olmuyor. Yazma dedi yazmadım sonra sadece snap attım. Arkadaşım Mehmet'in zoruna gitmiş olay gidip kıza yazmış. O da demiş ki "Çocuk çocuk işler. O kim oluyor da ona kötü davranıyormuşum? Bir de bunun hesabını arkadaşı olarak sen mi soruyorsun? 🤡" Aynen böyle yazmış işte. Bakmayın 3000 karakter limiti var diye çok rahat anlattım ben bu kız için az ağlamadım az parçalamadım kendimi arkadaşlar ne olur yardım edin. Ne gururum kaldı geride ne onurum. Ben hayatımı bu kıza adadım. Detayına inmek isteyen varsa başka türlü ulaşsın bana lütfen.

Sevdiğim kız neden böyle yapıyor?