kız benim sırada oturuş şeklimi falan nedense taklit ediyor arada bana çaktırmadan bakıyor neden beni taklit ediyor?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dikkatini çekmeye çalışıyor
ne için?
Hoşlandığı içindir. Öyle çocukça şeyler yapması çok saçma ama bence etkilendiği içindir
sevglisi var ve bana görüldü atıyor merhaba yazınca
Allah allah kız gerçekten çok tuhafmış taklidini nasıl yapıyor
sıraya oturuş şeklimi mesela kendime has kimsenin yapmadığı sadece benim ve onun yaptığı haraketler baçak çelip attığım ayağı sıranın basılcak yerinin altına sokuyorum (sadece ben yapıyorum)
O zaman sana özenmiştir özenti bir kızdır
hoşlanmıyormudur?
Ya kırılmanı istemem ama hoşlanıyor olsa mesajlarına cevap verirdi
neden habire bakıo madem
Şimdi yaz ona de ki "okulda sürekli olarak bakıyorsun, taklit ediyorsun ama mesajlarıma cevap vermiyorsun derdin ne" de
bide normalmiş gibi okulda konuşmaya çalışıyor sanki görüldü atmışta suçluluk duymuyor gibi
Ya bence hesabın şifresi sevgilisinde var o yüzden sana ordan birşey yapamıyor ama gerçek hayatta adım atmaya çalışıyor
whatsapp dan yazıyordum gerçekte bildiğin yavşıo ama salanda takmıo nedese
Dediğimi yaz ona
yemez valla sevgilisi benden 3 yaş büyük fena döver beni :D
O zaman otur başka kızlarla ilgilen 😂
fena seviom kızı hala salak gibi ya :D
Bence sadece hoşlanıyorsun
konuşmaktan falan çekiniyorum artık 2 kere merhaba mesajıma görüldü yedikten sonra ama garip şekilde gelip benle konuşmaya ağzımdan laf almaya çalışıyor
Neler diyor mesela
ben sana bütün olayı baştan yazayım ; ben normalde sınıfta espri gecince rastgele kızlara bakıp sırıtırız birbirimize (arkadaşca) ben bu kızada sırıtıyordum sonra bu kız bunu bana daha sık yapmaya başladı neyse dedim, sonra bir kaç gün sonra kız çıkışta benim koluma sürttü değidrmeye başladı bende farketmememiştir dedim salladım sonraki günler bu çarpma olayını değdirme olayını falan sıklaştırmaya başladı tenefüslerde yanıma gelip naasılsın ne yapıyorsun one falan diyordu mesela tahtadan bişey bakıyorum yanıma gelip one bune falan die sorular soruyordu sonraki günler bu kız beni deli gibi kesiodu öyle böyle değil ama ben utangaçlıktan bakamıodum çünkü çok fena bakıodu sonra ben bu kızdan hoşlanmaya başladım buna mesaj attım merhaba die whatsappdan oda görüldü attı 2 hafta birbirimizle hiç konuşmadık sonra 2 hafta sonra beni yokladı acaba benle konuşcakmı die kanalı kontrol yaptı bende taktım
öğretmenllerin yanına gidiyorum nere gidiyorsun nerden geliyorsun falan sorular sormaya başladı neyse bende bu kıza baakyım bari dedim bir gülümsedi sonra tenefüste telefonundan oyun oynayabilirmiyim die aldı yazın bidaha mesaj attım merhaba die görüldü yedim duydumki sevgilisi falan varmış sildim attım numarasını okulda falan konuşmadı bu sene numarasını ekledim whatsapp hikayesi paylaştım bakışmakla ilgili bişey konuluydu ertesi gün benle muhattap olmaya başladı işte benim ayak haraketlerimi falan taklit ediyor
aklımda hep soru işareti var
Ya yanına gelip konuşmaya çalışırsa merak ettiğim bir şey var burdan halimi hatrımı soruyorsun iyi hoş ta mesajlarımı niye takmıyosun de bence
hepsini oku yorumunu bekliyorum ^^
Ya eğer sevgilisi varken bir erkeğe böyle davranıyorsa o kızı boşver aynı şeyi sana da yapar cıvık biri belli ve çocuk
benden hoşlanıomu acaba? hoşlandığımı söylersem büyük bir zevkle hayır diyecek tipmi yoksa?
Ya sorun senin ona söylemen onun reddetmesi değil sevgilisi varken bir erkeğe bu şekilde umut veriyorsa hadi yarın öbür gün seninle olduğunda başka erkeklere yapmıycağı ne belli demek istediğim bu bence o kızı boşver benimki sadece bir tavsiye
salak gibi hala seviyorum kızı ya :(
nie umut verioki sevglisi hakkında gurur yapıo bide millettin yanında
Sende sevmiyorsun sadece sana umut verdiği için umutlandın o kadar
hoşlanıyormu sence benden?
Dediğim gibi güvenilmez çocuk gibi ezik bir kızın ta kendisi
ben ondan hoşlanıyorum düşündümde ben bu kızla çıksam biz çıkarken başkasına yavşaklık yapacağını önceden hesaba katarak sevgimi arttırmasam olurmu acaba :P
Bence mantıklı olan o bu arada siz kaç yaşındasınız
18 yaşındayız
nasıl yaklaşayımki kıza köpek gibi yavşasam hoşunamı gider
Sevgilisi var
evet oda varda nasıl yapcam :D
Ben sana yeterince yardımcı olduğumu düşünüyorum aynı şeyleri tekrar yazamam üzgünüm
tamam teşekür ederim :)
ha bide şunu söyliyim ben arkadasında oturuyorum ya bu sene bana bakarken yakaladım hemen önüne döndü ve sonra saçlarını arkaya atıverdi bir anlamı var mı sence?
Çözemedim cidden kızı cidden ama dediğim gibi sevgilisi varken bu derece aerbest ve yılışık bir kızı bu kadar ciddiye alma
bir öyle bir böyle demi :D
belki. bir sürü sebebi olabilir
@deney_faresi hala buradaysan gelişmeleri söylemek istiyorum
evet buradayım
merak ettim şimdi
yorumların bir kısmını okudum da ikinizi bir arada da yürütmeye çalışıyor olabilir. :S
@deney_faresi ben bunla konusmamaya devam ettim o gun aksam hikaye paylastim sadece ona acik sevgilisi oldugu halde haraketleri ve bakislariyla umut verenlere ne denir aa evet kasar yazdim o gunun yarini bana bakmaya g*tu yemedi yarindan sonra gelip gene benle bisiler konusmaya basladi kitabimi aldi bir bakti ne zaman aldin nasil guzelmi falan
Arkadas soru cozuodu oda yakinda biyerde telefonla oynuyordu arkadasa baksana cok guzel kiz dedim telefonu arkadasa gosterdim hemen gelip soruyla ilgileniyormus izlenimi verip caktirmadan telefonuma bakti
garip
@deney_faresi ... ne yapmaliyim xD şaştım kaldim valla
sen aynen devam et. olacaksa olur
@deney_faresi bence benim adim atmami bekliyor
Bende ona yavsamaya baslasammi
bence bir kere dene. ters teperse bırak
@deney_faresi nasil yapicam bunu arkasinda oturuyorum uzun uzun baksam farketmes gidip habire bisiler mi sorucam :D ya da neler olabilir?
sinir etmek için
ne için :D gıcıklık yapmıyorki benimle fazla konuşmuyor
belki canı sıkılmıştır o zaman
hoşlanıyormu sence?
Seviyodur
ya bilmiyorum ya geçen sene içime düşecek gibi kesiyordu beni ama sevgilisi var bunu gururla milletin yanında diyor