Aşk İlişkileri Aileniz ilişkinizi onaylamazsa aşkınızdan vazgeçer misiniz? Aşka_Aşuk Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben vazgeçmem, vazgeçeni de affetmem! 😅Boşver bizimkileri ben seninleyim 🎯 Aileniz ilişkinizi onaylamazsa aşkınızdan vazgeçer misiniz? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bahtsızkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ailemin onaylamadigi ilişkiyi yaşıyorum zaten ayrılmaya çalıştım bir kere sonra ben ne yapıyorum diyip barıştım. Bidaha aramızda sorun olmadığı sürece ayrılmayı düşünmüyorum net. Annem istediği kadar sövsün 😒 1 1 Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl En güzelini yapıyorsun seven sevdiğinin yanında olur olmalı her türlü Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl hayır https://www.youtube.com/embed/59Pru5BRCwQ 1 7 Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl Vay vay vay yakışır kanka 😅harbi mi diyon dkdkd Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl tabe reis ben sevdim mi tam severim fdesdythgjthdg Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl Allah Allah 😂 tabi tabi kesin öyledir 😂hep öyle derler djdjd Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl hiç sevmedim ama sevsem tam severdim Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl Bence azıcık sev yavaş yavaş 😅ne olur ne olmaz 😅hak ettiği kadar sevmeli Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl bilemedim... Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl Bilmezsin bilemezsin jdjddjdj Yorumla
Oguzsns Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Aileler ciddiyeti görünce kabul eder o yüzden vazgeçmemek lazım 1 0 Yorumla
Balkız__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bendeki cevabi biliyorsun sen 1 1 Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl Evet biliyorum ulan 😅sende bendekini bilirsin 😅Ama yaz yazalım rkdjd Yorumla
vazgeçmişhayat Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Vazgeçmem vazgeçen zaten sevmemiştir 1 1 Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl Vay vay vay yakışır ulan bende aynı şekilde ve kesinlikle katılıyorum her türlü 🌸 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Kararın ben veririm, ailem değil. 1 0 Yorumla
osman2509 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
secret0706 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. kardeşi onaylamadı ayrıldı net bu kadar 1 0 Yorumla
susmayacalisaninsan Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Asla vazgeçmem 1 1 Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl Yakışır 😅 Yorumla