AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Boşanmadan kandırıp bide ilişkiye girerseniz barışır sınız
Çiçekleri çöpe atmalısın
Eğer hata olduğunu ve zamanla tekrar guvenebiliceğini düşünüyorsan affet öyle değilse boşan
Cevap verme tepkisizlik en iyi tepkidir
Son pişmanlık neye yarar
Aldatmayı bir çiçekle affedecek değilsin umarım bir kez yapan yine yapar
ne yapacaksın kızım boşanıyorsun sanane bu satten sonra
Çocuk var mı ortada?
Evet 2 yaşında kızımız var:(
O zaman yani alt tarafı yazışmış kadınla birşey de yaşamamış onla en azından kızını düşün babasiz büyümesin
Şimdi affedersen ilerde buluşur da
Bekara kadın boşamak kolay derler iyi düşün
Seninle barışmak için adım atıyor
Affet pişman demekki.
Mesajlaşma aldatma sayılmaz. Seviyorsan affet
sayılır
Havuç da sebze sayılmaz. Neticede kekte de kullanılıyor. Dalga mı geçiyorsunuz beyfendi? Aldatma aldatmadır.
@dieFraulein burda mesajlaşma da sayılmaz hahahah
@devletbaba34 Siz de komik sayılmazsanız. Önemli burada sorulan soru ben dalga geçmiyorum gayet ciddiyim.
@dieFraulein dalga geçmiyorsan düzgün cümlelerle ifade et kendini o zaman yok havuç yok kek baban yaşında adama cevap veriyorsun gerçi dönem gençliği terbiyeden ne anlar
Sizin seviyenize inemeyeceğim. Terbiyeyi sizden de öğrenecek değilim. Bana terbiye öğretmeye çalışmaya kalkmadan önce tanımadığınız insanlarla sizli bizli konuşmayı öğrenebilseydiniz keşke. Ah ne anlar sizin gibiler terbiyeden affederseniz :)
@dieFraulein sokakta görsem selam vermeyeceğim kadar kalitesiz cümle kuruyorsun prim kasmak için baban yaşındaki adama nasıl hitap edeceğini bilmiyorsun sizli bizli konuşmalar hakedene hitap edilir terbiyesiz insanlara asla
sende pek iyi sayılmazsın
@devletbaba34 Beyfendi bakın olayın muhatabı siz değilsiniz bu 1. Benim prime ve terbiye eğitimine ihtiyacım yok bu 2. Ben gayet kime nasıl hitap edeceğimi bilen bir insanım bu da 3. Sizin selamınıza kalmadım ben. Ayrıca siz benim babamın yaşını nereden bileceksiniz? Haddinizi bilin babam hayatta bile değil. Sakın tek cümle daha yazmayın bana. İnsaniyetiniz varsa.
@dieFraulein senin anlayacağın şekilde cevap veriyorum
1) babanın yaşını elbette bilmiyorum ama burda yazdigin yaş doğruysa baban da üç aşağı beş yukarı bellidir yaşı cevap verdiğin adamında yaşı belli ama hala algın kıt ne demek isteyeceğimi anlamamışsın
2) Kime nasıl hitap edeceğini fazlasıyla belli ettin ve terbiyeye ihtiyacın olduğu ve prim kastığın üç ya da dört diye sıralayacağım anlamayacaksın ve hala kendini öveceksin o yüzden yazmıyorum
@devletbaba34 Size babam hayatta değil dedim. Anlama kıtlığınız mı var beyfendi? Bir kelime daha yazmayın sizin seviyenize ve olmayan insaniyetinize inemeyeceğim.
@dieFraulein allah rahmet eylesin bir kelime bile yazmayın demek yerine yazmamayı neden tercih etmiyorsun buradan bile anlaşılıyor kibirin hitabetin
Neden mi çünkü babam bana hiçbir zaman kendimi ezdirmemi öğretti. Bu kibir değil bu anlamayan insanlara anlatmak. Beni tanımadan şahsıma yapacağınız hakaret ve iftiralara izin vermem. Ben nasıl haddimi biliyorsam siz de bilmek zorundasınız.
@dieFraulein yo yo çok fevrisin bu ezdirme kullanılmak anlamına gelmiyor fevrilik yapıyorsun resmen buda insanları kendinden uzaklaştırır tabi söylediklerimi takarsan takmazsanda keyfin bilir naçizane tavsiyem yaşı ve kalınlığına istinaden biraz durulmak erdirmek sayılmaz son mesajım
@devletbaba34 Bu da benim son mesajım daha fazla sizinle konuşmak istemiyorum. Burada diğer insanları da daha fazla rahatsız etmenin manası yok. Bu yaşımda öğrendiğim şudur ki anlamayana anlatmayacaksın. Size naçizane tavsiyem tanımadığınız insanlara siz siz olun ön yargılı davranmayın. İyi günler.
İşini bitirdikten sonra klozetin üstüne koyarsın.
Affetme ortada kalsın kıç gibi🤣🤣🤣
affedersen gerisini getirir 😁
Artık gerçekten uyanmalısın aldatmanın affı olmazz
o tam olarak aldatma sayılmaz. affet bence.
yakalamasan ilerisi olucak miydi ki
Iliskini gozden gecir belki bi sans verebilirsin
Güven ruh gibidir çıktığı bedene geri dönmez..
Nasıl bir yüzsüzsün..
Derken?
Skdkldldşdşdld
Ona de diye yazdım😂😂
Çiçeği çöpe at sonra da fotoğrafını çekip ona at
Bir kere yapan birdaha yapan asla affetme
Yapar*
Sen de onu aldat en yakın arkadaşıyla
ben asla affetmem 1 kere satan hep satar
Ayrıl ondan
Çöp tenekesine Kolla
gururlu ol