Aşk İlişkileri Boşanma aşamasındaki eşime çiçek gönderdim kabul etmedi. Barışma ihtimalimiz kalmamış mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nikahlı eşimle iki yabancı gibiyiz napsam bilemedim Boşanma aşamasındaki eşime çiçek gönderdim kabul etmedi. Barışma ihtimalimiz kalmamış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tuffy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aldatma şiddet yoksa uğraşma kadın kafaya koydumu gidiyo aga. aynını bende yaptım ama dönmedi. baktım yoluma ne yapayım dünyanın sonu değil ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlimiydiniz Yorumla tuffy_ +1 yıl Evet 8 sene hemde. çocukta var Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her haltı ye evlilikteki sorumluluğu yerine getirme kadın elden gidince başla ağlamaya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nikahladık düğünümüz olmadı daha ayrıldı benden Yorumla Soran +1 yıl Aldatma şiddet yoktu Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kadın kafaya koyduktan sonra zor be kankaNeden ayrıldınız? 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Kalmamış kafasına koymussa bitmiştir emin ol bunu bı çiçekte duzeltmez 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Zamaninda alsaydın.. kadında bitince bitiyor uğraşma bence Hayırlısı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl O baskasini bulmus sen de. daha fazla cırpınma.. istedigini yap asla sana donmez. Sadece cok ama cok zengin olursan o zaman onu birakip sana doner 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne şaçmaladın sen ya Yorumla
Serkozy061 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Çiçek ne yaa bi kamyon gul yaptir git mahalleyi boydan boya gullerle kapla sende orada bekle cikinca evden gorsun seni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aldatma şiddet yoksa uğraşma kadın kafaya koydumu gidiyo aga. aynını bende yaptım ama dönmedi. baktım yoluma ne yapayım dünyanın sonu değil ya
Evlimiydiniz
Evet 8 sene hemde. çocukta var
Her haltı ye evlilikteki sorumluluğu yerine getirme kadın elden gidince başla ağlamaya
Nikahladık düğünümüz olmadı daha ayrıldı benden
Aldatma şiddet yoktu
Kadın kafaya koyduktan sonra zor be kanka
Neden ayrıldınız?
Kalmamış kafasına koymussa bitmiştir emin ol bunu bı çiçekte duzeltmez
Zamaninda alsaydın.. kadında bitince bitiyor uğraşma bence Hayırlısı
O baskasini bulmus sen de. daha fazla cırpınma.. istedigini yap asla sana donmez. Sadece cok ama cok zengin olursan o zaman onu birakip sana doner
Ne şaçmaladın sen ya
Çiçek ne yaa bi kamyon gul yaptir git mahalleyi boydan boya gullerle kapla sende orada bekle cikinca evden gorsun seni
sigortani iptal ettir nafaka ödeme