Merhaba kızlar eşimin 1 hafta önce beni aldattigini öğrendim kızla olan mesajlarını yakaladım buluşma yakın temas vs yok sadece telefonda yaşanmış tabi bu suçunu hafiflemez Bu sabah çiçek geldi bir notla "beni affet seni çok seviyorum" nasıl bir cevap vermeliyim ne yapmalıyım sessiz mi kalmalıyım sizce bana bir akıl verin erkeklerde görüş bildirebilir bir erkek gozunden size nasıl cevap verilirse bozulursunuz mesela
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kesinlikle affetme çocuk falan yoksa direkt boşan çünkü ister görüşme olsun ister olmasın aldatma aldatmadır şu anda affedersen devam gelir yine bir çiçek alır gönlünü alırım sonuçta bir şekilde affeder der erkek milleti böyle yaşadığın bu olaya çok denk geldim affedenler hep ikinci kez de aldatıldı bence böyle biriyle ömür geçirmek saçma geliyor hiçbir kadın aldatılmayı hak etmez bazı hataların affı olmaz ihanet de buna dahil bence boşan ve yoluna bak bu senin için daha iyi olur aksi halde aynı şeyi yine yaşadığında keşke ilk yakaladığımda boşansaydım diyeceksın ileride pişman olmamak için bitirmelisin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çiçeği yanlış adrese yolladın. de bitir.
Sen sadece küçük bir kısmını gördün. Acaba görmediklerin neler. Evli bir insan eşine nasıl ihanet edebilir. Siz yapsanız size hangi adla sıfatla karşılık verecekti. Bu işler Kadın yapınca namus, erkek yapınca elinin kiri meselesi ile olmaz.
Bir ömür boyu yüz yüze olacak olan sizsiniz. Bu sizin kararınız.170 Yorumla
+1 yılEger sadece konuşma ise ve içinde son bir şansı hak ettiğini düşünüyorsan son 1 şans ver. Eğer içinde bir şeyler koptuysa yapacak bir şey yok ama eğer tekrar yapmayacağına dair bir ihtimal varsa son bir şans verenlbilirsin. Eğer bir daha yaparsa direk davayı aç boşa
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bence git o çiçekleri gözünün önünde yemesini iste ama yinede afetme aldatmanın iki taraf içinde bir açıklaması olamaz herşeyin bir tedavisi var ama olmuyorsa ayrıl özgürken kim karışır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEvin disindaki çöpe at. Kendi evindeki çöpte bile kalmasın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çüktür git diye not yazıp geri gönder.
20 Yorumla
+1 yılAranızdaki sinerjiyi bilemem, affetme diyemem affet de diyemem sen tanıyorsun. Ama aldatmış ise aradaki bağ kopmuş demektir, ilerde tekrar yapmasa bile sana karşı hep bir mesafesi olacak, yeltenme hali olur. Her halinden şüphe edersin güven sorunu yaşarsın ilişkiniz zedelenir. Bilemem dediğim gibi. İnsanoğlu hata yapar ama eşinin durumuna bağlı tanımıyorum, belkide köpek gibi pişmandır ve birdaha yapmayacaktır onu sen bilirsin, yanlış yönlendirmek istemem. Ama affedeceksen de birdahaki sefere affetmenin imkansız olacağını ona hissettirerek şartlı affet, yoksa yine aldatır, nasılsa affediyor diyerek aldatan çok erkek ve kadın var.
10 Yorumla
+1 yılBir kereye mahsus affet kurtar evliliğini bence. Çok zor bir durum tahmin edebiliyorum ama küçük de olsa bir umut, bir şans var hala. Bu şansı eşinin nasıl değerlendireceğine bak. Dilerim yuvanız dağılmaz ve eşin ıslah olur.
30 Yorumla
+1 yılŞimdi kime sorarsan sor “Asla. Yüz verme. Çek git.” falan diyecektir ama bekara kadın boşamak kolay diye bir laf vardır. Ortada bir evlilik var. Daha önce nasıldınız bilmiyorum ama bundan önce bu kadar büyük bir sorununuz yoksa eşinize bir şans daha verin derim ben. Sizi kaybetmek istemiyor ki bunu çiçek göndererek ifade etmiş. Bence teşekkür etmelisiniz ama süründürün ki hatasını da anlasın. Neden başka kadınla konuşma ihtiyacı duymuş ki ayrıca? İlişkilerde yapıcı olmalısınız. Eşinize bunu sorun.
16 Yorumla- +1 yıl
aldatmanın bahanesi olamaz bi kez yapan tekrar yapar hiç mi etrafında görmüyorsun
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Bahane değil. Sadece ortada bir evlilik var. Belki çocukları bile var. Ben herkes ikinci şansı hak eder diye düşünüyorum sadece. Tabii ki eşini tanıyan kişi o. Pişman olup olmadığını anlayacak kişi de o.
- +1 yıl
ben böyle yapsam affedilsem gene yapardım nasıl olsa affediyor diye o yizden kimsenin değişeceğini düşünme insanlar nasılsa hep öyle kalır
- +1 yıl
ve kaldı ki çocukta büyüdüğü zaman bundan etkilenir
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Bilmiyorum ya ben sanırım duygusal yaklaşıyorum olaya. Severek evlendiğim birine ikinci şans vermek isterdim. Bir kez daha yapmaması için veriyorum zaten bu şansı. Bir kez daha yaparsa ayrılıp hayatıma bakarım, karakteri bu kadarmış derim.
- +1 yıl
valla ben aşırı kıskancım deli gibi sevsem bile o hatayı yaparsa cesedini çiğnerim
+1 yılBu gün temas yoktur, yarın affedersen, öbür gün onu da yapar merak etme 😊 Hayat senin seçim senin ama bu bi çiçekle affedilebilecek bir mesele değil en azından benim için.. Umarım hakkında hayırlısı olur..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Boşanma aşamasında değilsiniz bence.
gerçekte boşanma aşamasında bile yaparlar. Tanıdığı kadının zayıf noktasını bilen erkek oraya oynar ve kazanır. Genel olarak kazanır diyelim Afedersiniz ama saf kadınlar da inanıyorlar işte. Çok zor geçen zamanları bir hediye, bir tatlı söz unutturuyorsa ileride daha fazlasını yapabilir demektir bu20 Yorumlaİstediği kadar çiçek yollasın seni sonuçta aldattımı aldattı. Hatasını böyle şeyler yaparak telafi edemez. Madem çok seviyorsun niye aldatıyorsun, işte klasik aldatan erkek lafları ben olsam kanmam bir kere güven biter birdaha nasıl güveneceksin bunda affettin diyelim bu artık huy olur oyle kişilerde nerden bileceksin aynı şeyi birdaha yapmayacağını ben olsam boşarım çocuğumda olsa boşarım çünkü artık eskisi gibi olmayacak bir soğukluk olacak aranızda çocuk sanki bunları hissetmeyecekmi
10 Yorumla
+1 yılÇiçeği hemen geri gönder!!!
Afdedeceksen dahi böyle çiçekle böcekle kandırmış gibi düşünmesine hemen engel ol.. İyice pişman olmasını sağla. Gerçekten tüm sınırlarını zorla. O kadar pişman olsun öyle çeksin ki bu süreçte bir daha gözü kayarsa aklına bunlar gelsin ve o kayan gözünü kendi çıkarsın.. Kadın affeder belki ama asla unutmaz.
Bunun la baş edebileceksen şans ver.
Çocuguna iyi bir baba sana bu yaptığının dışında iyi bir eş ise şans ver...11 Yorumla- +1 yıl
Yalnız birde şu var ki. O seni aynı şekilde birşey yaparken yakalasaydı o seni affeder miydi. Sana bir şans verir miydi. Evliliği bitirmeme için bununla yaşarmıydı. Bak bu çok önemli.. Seni bu yaptığın ile silip atacak olanı sen hayatına tekrar katacak mısın. Bunları da ona anlat. Söyle. Bi empati duygusu gelişsin. Erkek affedilir ama kadın linçlenir. Kadınlar da bu konuda erkekler gibi net olmalı aslında.
+1 yılBence seviyorsan affet, sadece dm yolu ile konuşmuşsa ucundan belki affedilebilir bir özelliği olabilir ama eyleme geçtiyse asla affetme.. Bir de zorlu bir süreç olur senin için boşanma aşaması çevre vs vs. Ama pat diye de affetme eğer affediceksen sürünsün biraz
10 Yorumla
+1 yılGenelde kadınlar affediyor temas olsa dahi nasıl içleri kaldırıyor bilmiyorum. Erkek için de rutin yap yap af dile
42 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum var üstelik 2 yaşında kafam çok karışık
- +1 yıl
Senin ve bu durumu yaşayan kadınlar için en zor durum çocuk olması
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsonuçda bir yuva kolay kurulmuyor bozmakda çok kolay yaptığı dogru birsey deyil ama sende burda birsürü erkekle konusup yazısıyorsun sonuç olarak illaki asılanlar kur yapanlarda oluyordur demek istedigim evlilik zor zanat insanların birbirini iyi anlaması gerek affedeceksende tavrını ortaya net bir sekilde koy ki birdaha bu sekilde birseye yeltenmesin
15 Yorumla- +1 yıl
Ben kullanıyorum evli de değilim ama 1 tane bile mesaj gelmedi çünkü kimsenin takibine dönmüyorum sadce yorum yazıp soru soruyorum o yüzden burayı her kullanan dm kısmını kullanıyordur demen yanlış bence ben hiç kullanmadım çünkü
- +1 yıl
Bilmeden söylenmez bu
- +1 yıl
Valla yorumun için bravo süper kardeşim
- +1 yıl
@nebilimismi ben öyle birsey dedimim bee bak simdi buraya yaptın bir yorum burdan bir ilgi odagı yakalasam takibe alıp olayı 2 3 yorum sonra kura yapmaya döksem suç seninmi benimmi
- +1 yıl
@nebilimismi takip acık mı diye baktım sadece yanlış anlasılmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç tepki verme biraz sürünsün sonra affet bir daha yapmaması için iyicene pişman olması ve hatasını anlaması gerekiyor bence bırak biraz sürünsün
36 Yorumla- +1 yıl
affederse gene yapar
- +1 yıl
Bu ilk değilmiş ama, hala aynı fikirde misin?
- +1 yıl
@Hayatgercek şöyle söyleyeyim ben eski sözlümden İnstagramda kız takip ettiği sonrasında bunun normal olduğunu söylemesi üzerine ayrıldım bana göre hepsi aldatmaya giriyor fiziksel bi durum olmasına gerek yok ama bu arkadaş evli belki çocuk var belki baba evine dönemiyor veya ayakları üzerinde duramıyor şartlara göre kendisi karar verecek ilk kez yapmıyorsa ilerde daha büyük üzüntülere yol açar çünkü ilk önce allah korkusu yok
- +1 yıl
Ilk kez olmadığını ve 2 yaşında çocuğu olduğunu yazmış ama adam değişmez, tabi insanlar dediğiniz gibi bunu aslında fiziksel aldatma olmayınca normal görüyor günümüzde. Aslolan doğru olan aslında eşi olan herkesin diğer tüm karşı cinse sağır kör olması. Özelde ya da mesajda insanın ne işi olur evliyse. Tabi maddi kaygılar vs farklı konu ama bunları sindirmek de kolay değil...
- +1 yıl
Bu arada tabiki ayrılık kolay değil ama affedince de karşı tarafa mesaj gidiyor, demekki bu seferde yırttım. Bir daha ki seferde yine yırtarım... kimseye güven yok, millet çizgisini bilmiyor, bu yüzden yalnızlık sultanlık malesef ki bu devirde, çünkü sızın de dediğiniz gibi Allah korkusu yok artık bu devirde...
- +1 yıl
@Hayatgercek iyiyi kötüyü ayırt etmek artık çok güç bazı insanlar hiç sevgilisi olmada evleniyor evlendikten sonra azıyor başka heyecanlar arıyor veya bazısı çok sevgilisi oluyor evlenince gözü başkasını görmüyor sadece eşine sadık tabi bunlar genelleme.. Herkes aynı değil bende evliliği daha yapamadım sırf tanıştığım kişilere güvenemedigim için evlilik kader kısmet ne çıkacağını bilemiyorsun evlenene kadar sana iyi davranıyor sonra yüzünü çıkaranlar var çok meşakkatli zor işler allah bu devirde herkesin yardımcısı olsun
+1 yılBak bir yapan bir daha yapar kavramı var bu gerçek degil bir yapan her zaman bir daha yapmaz gerçekten pişman olan yapmaz hata olarak kalır konuya gelince aklını dinle seviyorsan şans ver soğuduysan yok ver 💕
10 Yorumla
+1 yılYaparken düşünseymiş bi taraflarına sahip çıkamıyolar sonra pişman olup hediyeyle gönül almaya çalışmalar yeme bunları canım kafasında kaç şeytan dönüyodur onun
20 Yorumla
+1 yılEğer affetmeyi istiyorsan ben bunu kaldırabilirim unutup affedebilirim diyorsan şimdilik sessiz kal bırak o senin peşinden koşsun gerçekten pişmansa zaten kendiliğinden gelecektir ama şunu da söylemeliyim ki birine içten güvenmek zaman alır şimdi tekrardan güvenmek senin içinde zor olacak bu şüpheyle bi ilişki yürümez ve bence bi kere yapanın bir daha yapma ihtimali fazladır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen affetme aslında hiç affedilmezde karar. Senin çünkü iki çiçekle hediyeyle kadirip gönlünü alıyorum nede olsa kafasında oluyor affedersen yine yapar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBence her insan ikinci bir şansı hak eder. Hem fiziksel bir şey yok. Evet aldatmak iğrenç bir şey ama ikinci bir şans verirsen büyük ihtimal bir daha yapmayacaktır. Bence affet. Ama bir daha böyle bir şey olursa 1 saniye bile düşünmeyeceğini söyle.
03 Yorumla
Soran+1 yılBirseyi atladım önceden de oldu böyle muhabbetleri :/
- +1 yıl
O zaman sana kalmış. Ben susuyorum.
- +1 yıl
aldatma kesinlikle affedilmez
+1 yılYap et çiçek yolla iyi valla.. Aklını karıştırması. Eger içinde affediyorsan devam et ama hoş değil eşinin sana yaşattığı..
10 Yorumla
+1 yılÇiçek nedir ya? İki çiçeğe affedecek değilsin inşallah bu kadar salaklk olursan anca boynuzzzlarını cilalarsın.
10 Yorumla
+1 yılen iyi cevap susmak olur böylece kendini affettirmek için birkac yol daha dener bırak. ne yapacak izle keyfine bak cabalasin dursun
10 YorumlaSeni geri mi istiyor kiz😍😍😍
Yeniden deneyin seviyosaniz birbirinizi
Sevindim bak senin icin10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonusarak af et bir daha af etmem diye soyle jesnlile hata yapmiycana soz al
10 Yorumla
+1 yılBenim düşüncem; gözü bir kez dışarıya kayıp o tadı alanın bir daha içeriye tamamen dönmesi zordur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbi çiçekle geçmez bence mesajla da olsa bence uzak tut kendinden aldatmaya kadar da gidebilirdi
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle kolay lokma olma hemen affedersen cepte sanar tekrar aldatır süründür
10 YorumlaBir çiçek ile hal oluyor ise herşey tüm kırılan kalplere çiçek gönderilsin o zaman
10 YorumlaDısarıdaki o kıza kaptırma eşini. Pişman olması cok önemli
10 YorumlaÖnemli olan onu affedip etmeyeceğin. Affetmeyeceksen ona göre yaz. Ki aldatmanin affı çok zor.
10 Yorumla
+1 yılCicegi yol tuvalet deligine at fotosunu da ona
At
Nice👌10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Valla mutlu bir evliliğin varsa affet. Bu defaya mahsus
10 YorumlaAffedersen bı sure sonra yine yapar , ozamn daha da çok yikilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu aldatıp pişkince "beni affet, seni çok seviyorum" diyenler affet ki seni bin pişman ettireyim demek istiyorlar
20 YorumlaBunu yapan buluşmusturda ya da buluşur da...
sen bilirsin en hayırlısı nasilsa oyle olsun senin icin10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın affetme. Slk yerine koyar artık seni. Aldatır çiçek verir nasılsa affediyor der.
20 YorumlaBu mesajlar sürekli aynı kişiden mi? Çünkü öyle değilse olay farklı
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır aynı değil farklı zamanlarda başka kadınlar
Soran+1 yılÖyle mi dersin ama buda benim için üzücü birşey
+1 yılHer insan hata yapabilir, esini sen daha iyi tanırsın sonuçta samimiyetine inanıyorsan çok fazla yüz vermeden ufaktan şans verebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKanma derim, mesaj deyip gecme orda daha kotu bence yabinda bile olmayan bi kadinla aldatabilen biri her turlu aldatir
30 Yorumla
+1 yılAsla affetme, ne malum bir daha aldatmayacağı eğer bir daha asla yapmıyacam gibi şeyler dese bile "zaten iş işten geçmiş bir daha yapsan ne yapmasan ne" gibi cevaplar ver
10 Yorumla
+1 yılÖnce onunla buluş ondan sonra gönderdiği çiçeklerle birlikte yüzünü onun yüzüne fırlat bi de tokadı yapıştır sana tavsiyem hata yapan biri asla değişmez...
10 Yorumla
+1 yılYanlış anlama ama bir kere yapan bir daha yapar. Kimse kusura bakmasın
10 Yorumla
+1 yılİlk defa olmadığını da söylemişsin. Daha ne bekliyorsun ayrılmak için anlamadım?
10 Yorumla
+1 yılAldatma sadece fiziksel temasla olan bir şey değildir. Düşünceyle aldatmak da en az temas kadar kötü bi şey bence. Sessiz kal. Hiç tepki verme. Sessizlik herkesi delirtir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBı daha yapar bı daha yapar dönersen o cüreti bulur kendinde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. koz senin eline geçmiş ama çocuk falan yoksa bence affetme. çocuk varsa ve sen de istiyorsan bir şans daha verebilirsin çocuklarının hatrına.
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapma, boşan. Ne olur ise olsun, ihanet etmiş sana.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Huylu huyundan vazgeçmez bir kere yapmışsa devamı illaki olur çünkü tadı damağında kaldı
00 Yorumla
+1 yılgene yapıcak affetme kah, peliğin bahanesi olmaz lan kalbini fethetmeye çalışıyor izin verme
00 Yorumla
+1 yılBuluşma olmadığını bilemezsin eğer seni gerçekten sevseydi başka kızlara yazmazdı bile sakın affetme. Boşan.
10 Yorumla
+1 yılSen yakaladığın için üzülmüş yakalamasan umrunda bile olmazdı onun :) aldatılan biri olarak söylüyorum affedilen yüzsüzleşiyor
10 Yorumla
+1 yılulenn ne safsınız yaaa bir çiçekle aklınızı hemen karışıtırabiliyoruz 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten boşanmaya yer arıyormuşsun bırak adam senden kurtulsun
00 Yorumla Belliki pişman olmuş bir şans daha ver konuş bir daha olmasın yuva bozmak kolay ayakta tutmak önemli
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir yandan ama kadın aynısını erkeğe yapsa erkek affeder miydi
Alışan at arpasını ister, sana da ucuz romantik ayağı yapiyor, yine de sen bilirsin
10 YorumlaTimsah göz yaşları olmasın dikkat et dönüp pişman olma ya da ayrılıp ölç tart iyi düşün
10 Yorumla
+1 yılSizi üzen birini hala iyi davranabilyorsanız bu vicdanınızın sadakasıdır, der Mevlana (KS.)
Pişmanlık her şeye kafidir. Affeden güçlü, affedilen pişman ise tertemizdir. Affetmenizi tavsiye ederim017 Yorumla- +1 yıl
Siz affeder miydiniz?
- +1 yıl
@nebilimismi hayır hanımım beni aldatsa onu boşarım, hakkımı da helal etmem. Çünkü:
Yaratılış gereği kadın çok özeldir, o yüzden kocasından başkasına yar olmaz, çok değerlidir çamur dahi bulaşılmasına izin verilmez, erkek böyle değil, o özel değildir, bir den fazlasına yâr olabilir (zina değil), kadın kadar değerli değildir, leke bulaşsa siler geçersin önemsenmez (ben gitsinde karısını aldatsın manasında demiyorum),
Karısını aldatması kötü bir şey ancak affedilecek şekilde tahammül edilebilir - +1 yıl
Oha bakış açısına bak kadın namustur yapamaz erkek herkese açık kamunun malıdır özel değildir kusura bakma da evlenince ikisi de özel oluyor tek bir kişiye biri affedilmezse öteki de affedilmez siz erkekler yapınca bunu meşrulaştıran bir zihniyettesiniz konuşmamız anlamsız
- +1 yıl
Ben ne dedim az önce yapması günahtır dedim fakat affedilmesi mümkün bir şey dedim
- +1 yıl
Erkekler affedilir kadınlar affedilmez dedin kadın aldatınca namus erkek aldatınca normal affedilebilir 😄 zaten bu bakış açısına güvenip kolay aldatıyor erkekler herkes onları savunacak biliyorlar o yüzden ahlaksız ahlaksız geziyorlar ortada sıkıyorsa onları da linç edin ama etmezsiniz korursunuz
- +1 yıl
@nebilimismi şöyle örnek vereyim kadınların neden kızlık zarı var bir düşün derim şüphesiz bunda düşünen için öğüt vardır
- +1 yıl
Burdaki olay erkeğin değersizliği kadının değerliliği
- +1 yıl
Saçmalama ya harbi cahilsin erkek değersiz falan bunu aklın alıyor mu kadın ne kadar değerliyse erkek de o kadar değerli insan olabilmek burda mesele aldatmayı kim yaparsa yapsın aynıdır erkeğin namusu yok erkek değersiz diyorsun ama öyle bir dünya yok erkeğin de sahip çıkması gereken maymunu var İslamda git araştır
- +1 yıl
Namusu var git araştır*
- +1 yıl
Böyle söyleyerek meşruşlaştırmaya çalışıyorsunuz ahlaksızlıklarl erkek değersiz diyince sempati kazanmıyorsun kimse de kanmaz bu laflara
- +1 yıl
Yahu ben onu demiyorum zina yap aldat demiyorum lütfen ya
- +1 yıl
Ben neden islamda çok eşlilik var ona hitafen konuşuyorum
- +1 yıl
Kizlik zarı dediğin hymen kadınlar regl olana kadar vajinal enfeksiyondan korumak için olan ince bir duvardır 3 kişiden 1 kişide doğuştan yoktur araştır öyle konuş artık yeter yani
- +1 yıl
Tamam sen erkeğin 4 karısı olur kafasındaysan git öyle bir hayat yaşa millete maval okuma Arap bedevisi
- +1 yıl
Ben kendimi size tam anlatamadım, en iyisi herkes kendi bildiği doğrulara devam etsin kardeş
- +1 yıl
Ben hiç evlenmiycem yani bununda arap kültürü ile alakası yok
- +1 yıl
Yani dediğinin
+1 yılGit evine alt tarafı bir mesaj atmış, bir mesaj için yuvanı mı yıkacaksın hem adam sana çiçek de göndermiş
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden de mesajlarini yakaladım maalesef ilk değil
- +1 yıl
Bir şey olmaz büyütme sen de
Senin gözünü boyuyor olabilir sana bişey sormak istiyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılabla çoluğun çocuğun yoksa ve diploman varsa boşa gitsin şerefsizin teki o
20 Yorumla
+1 yılYapan tekrar yapar affetme.
21 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerden biri begenmemis yorumumu çokda umrumdaydı😏
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanma aşamasında olduğum eşimden çiçek geldi. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler