Erkek arkadaşım ile ayrı eve çıkmak istiyoruz (evli değiliz) ben hamileyim bize neden kimse evini kiralanıyor 2 haftadır ev arıyoruz nereye baktıysak aileye kiraya veriliyor diyorlar neden böyle bu illa evlenmek mi zorundayız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPeki bisey sorucam niye eğlenmiyorsun da kendini bu duruma sürülüyorsun aldatsa terk edip gitse seni bi başına bıraksa hakkını arayamazsın sürünürsün biraz mantık lütfen
11 Yorumla- +1 yıl
Canım klavyem evlenmiyorsun**** olacak
En İyi Cevaplar
+1 yılyeni evli olduğunuzu söyleyin aile cüzdanı görmek isteyen olursada üste çıkın saçmalamayın hangi devirdeyiz size yalan borcumuz mu var fala diyin hangi şehir bu arada merak ettim İzmir’de pek takılmıyorlar böyle şeylere ama bilemedim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
36Cevap
Evliyiz diyin sizde ya. Nüfuz cuzdani isteniyorda benim mi haberim yok
22 Yorumla
Soran+1 yılVallahi istediler bir kaç kişi
- +1 yıl
@kalbikırılmiş001 bu sözleri nasıl söyleyebiliyorsun ya. azıcık iyi insan olmayı, kalp kırmamayı öğren. valla bir şey kaybetmezsin.
+1 yılSekse ve aşka düşman birer hayvan bunlar. O yüzden.
51 Yorumla- +1 yıl
Yobazlar 4 dislike atmış. 😁
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yani ben olsam bende vermem kimbilir çocuk kimden bunlar uyuşturucumu kullanıyo yarın öbürgün çevreyi rahatsız eder beni tehdit ederi diye düşünürüm insan evli değiliz ama birlikte yaşıcaz diyince çokta hayırlı şeyler gelmiyo akla işin doğrusu
10 Yorumla
+1 yılSorunu çözüm yolları onerilmis ama soruna parmak basan yok insanlar neden başkalarının hayatlarıyla bukadar ilgili isteyen istediğini yapsın sen ev kiralıyosun sana ne elimi digilmi iletişim bilgilerini kimlik bilgilerini alacaksın zaten evine zarar falan gelirse davaya verebilirisn sonuçta niye özel hayatların ihlal edilmesine göz yuman bi kültürde yașıyoruz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Knk evli olmadan o çocuğu doğurursan çocuk ortada kalır. Babası olmaz, en azından resmiyette olmaz. Ev kirası falan onlar biraz uğraşla bulunur şeyler ama çocuk önemli bir konu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle her zaman sevgili kalmayanlar var
Sonra evin geleni gideni bitmiyor
Akşam gürültü patırtı yapıyorlar diye genellikle00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyiz desen ne oluyor ki? Evlilik cüzdanı sormuyorlar sonuçta
10 Yorumla
+1 yılTrollerde bugün, kimse vermez fazla gezmeyin ya da evliyiz diyin
10 YorumlaBaşka şehirdende arayın bence, bulunduğunuz ortamda bağanaz sürüsü varsa normal çünkü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSizin yaptıgını topluma ters bunu anlmanız lazım ananız babanız boyle bir şey yaptımı
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de böyle birşey yatkın olmadığı için Sevgililere ev vermiyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kimse evlilik cüzdanı sormuyor ki?
.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyiz derseniz verirler insanla başı belaya girer şikayet olur diye cekiniyolar
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef öyle bir algı var ben de zor ev buldum
00 Yorumla
+1 yılBazı semtler saçma bir muhafazakarlık içerisindedir vermezler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyiki de vermiyorlar onları da günaha sokacaksınız yoksa madem seni çok seviyor evlensin o zaman evlenmeden olmaz bu işler günah bir şerre vesile olan onu işlemiş gibidir.
034 Yorumla- +1 yıl
Herkes müslüman mı sanane milletten
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Günaha ortak olan günahı işleyen gibidir.
- +1 yıl
Müslüman değilim iyi ki değilim
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Herkes bu kafada olduğu için aldatmalar çoğaldı zaten. Evlenmeden her şeyi yapıyorlar evlenmeeden kaçıyor gidiyor ortada bırakıyor o yüzden seviyorsa evlensin zaten diyorum ya
- +1 yıl
O dindar dediğin yerlerden çıkıyor böyle şeyler !
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Kişi kendinden bilir işi onlar da size özendiği için bu hale geldiler zaten. Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim anladın mı kardeşim sonra da vay efendim sevgilim beni ortada bırakıp kaçtı diye konu açmayın hem haram hem de sizi kullanıp kaçabilir o kadar çok seviyorsa evlensinler madem aynı şey değil mi aynı yerde yşayacaklarsa evlensinler.
- +1 yıl
Herşey dindarlık yüzünden oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Tabi tabi dinden uzalaşanların halini görüyoruz hep buhrandalar hiç bir şeyden zevk alamıyorlar mutlu olamıyorlar doyumsuz oluyorlar.
- +1 yıl
Hehe asıl dinler bu hale getiriyor seni müslüman olmadığından beri o kadar mutluyum ki doyumsuzluktan kastın ne?
Bir kere geliyorsun dünyaya en iyisi için çabala dinler seni en azına tamah etmek için uyutur
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Yok öyle bir şey en aza falan tamah ettirmez doğru bir İnsan yapar nefsinin köleliğinden seni kurtarır sen nefsine zulmediyorsun o ne isterse onu yapyıorsun bunu yazmandan belli çünkü hoşuna gitmiyor.
- +1 yıl
İradeli olmak için din gerekmez iç disiplin yeterlidir baskasinin özgürlüğünü etkilendiğim sürece her istediğimi yaşıyorum hayat mükemmel benim için
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Tabi tabi ne demezsin o yüzden BDSM denen sapkınlık ortaya çıktı niye çıktı sanıyorsun hepsi doyumsuzluk yüzünden kapitalizm niye var sanıyorsun hepsi doyumsuzluk yüzünden İnsanlar niye intihar ediyor sanıyorsun rahat bir yaşamı olanlar biel intihar ediyor çünkü mutsuzlar geçici heveslerle meşgul ediyorlar ekndilerini huzur İslamdadır
- +1 yıl
İslam coğrafyasını görüyoruz kan gözyaşı kadınları insandan bile saymıyorlar 2 kadın 1 erkek olabiliyor bir erkeğin 4. su olabiliyorsun bu mu huzur? Kapitalizm her zaman vardır güçlü olan güçsüzü ezer sırf bir ingiliz buna bir isim koydu diye mi kötü oluyor? Sistemde başarısız olan gidiyor intihar ediyor islamda savaş kelimesi barış kelimesinden daha çok geçiyor bu mu huzur?
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Savaş değil agıcı hain mücahede yani cihad Allahın dinini yayma çabası savaş değil boş algı yapmayın.
- +1 yıl
@Kirazimsiseftali sana denemiştim ki niye üstüne alındım. Ön yargılı bir aptal olduğunu görüyorum zaten seninle muhattap olmam
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali 325181875 Erkekle flörtleş her boku yap ama İslamda 4. kadın alınca yobaz ol hadi lan ordan her şeyi yapıyorsunuz zaten evlenmeden önce 1385718757 tane flörtünüz sevgiliniz var 4. kadını alsan ne almasan ne farz değil sünnet değil isteyen alır istemeyen almaz. Sanki herkes tek eşliymiş gibi konuşma şu anda bir çok kişinin birden fazla flörtlü sevgilisi konuştuğu kız var yattığı kız var kime ne anlatıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Saiki48 Hamileyi değil Evli olmayan birini aynı yere alamaz niye alsın Kimden yaptıysan ona git ya da Ailene ya da evlensin seninle öyle alsın adam niye almak zorunda mı sizin günahınıza ortak olmak zorunda mı
- +1 yıl
4 kadını aynı anda idare etmek farklı sadce bir kişiyle ilişki yaşamak farklı cihat diye zamanında türkleri öldürdüler kocaları öldürülen imparatorluk yöneten kadınları asil türk cariye diye satıldı tecavüz edildi suanki halinizi görseler hepinizin yüzüne tükürürlerdi ben hanım buda benim hanım diyen toplumdan kadının erkege göre yarım sayıldığı bir topluma dönustuk
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Kafasız seni O 2 kadın 1 erkek meselesi kadını aşağılamak için değil kadınlar duygusal oldukları için çabuk yumuşadıkları için öyle merhametli olduklarını Allah bildiği için 2 kadın 1 erkek sayılmış yoksa kadını aşağılama falan yok
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali İslamda herkesin 4 tane karısı falan yoktu boş konuşma soytarı seni İlk önce bekarlar evlendirilir ondan sonra bekar kız varsa ikinci üçüncü olarak alınırdı Bekar biri varken ikinciyi almak doğru değildi. Kadın nüfusunun erkekten fazla olduğunu bilmiyor gelmiş atıp tutuyor şu anda çoğu kişi birden fazla kızla konuşuyor ilişki yaşıyor ona laf eden yok İslamı olunca hepiniz kuduz it gibi saldırıyorsunuz anca
- +1 yıl
Orda duygusal falan yazmıyor direkt 2 kadın 1 erkek diyor ayrıca miras hakkında da kadın yarım pay alıyor erkekten
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali O mahkeme için 2 kadın 1 erkek eşit olması kadınla erkeği bir tutamazsın ikisinin yaratılışı eşit bile değil kadınlar çok duygusal olduğu için öyle sayılıyor. https://www.youtube.com/watch?v=ccO-P96rz9w
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali İslam hukuku ingiliz hukukuna benzer yazılı kanunu anayasası yoktur. Kıyasa göre hüküm verilir
- +1 yıl
Aynen kol bacak kesilir kırbaç atılır idam edilir kadın duygusal zart zurt diye beni asagilayamazsin ben senle eşitim ben imparatorluk yoneten kılıçla savaşan asil türk kadınlarının torunuyum ne mirastan yarım pay alırım ne yarım şahitlik yaparım beni cariyelerle karıştırıp burdan tarikatının misyonerligini yapma
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Cariye demek gayri müslim kadın demek Müslüman kadın cariye olamaz daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun konuşma HaLAYIK seni kadın istediği kadar savaşcı olsun normal üstü bir erkekle asla baş edemez. O kinini yavaşça yere bırak ta videoyu tamamen izle izlemden yorum yapma duvara anlatıyorum sanki :D kadını aşağılamıyor İslam sadece kadın ile erkeğin Psikolojisini en iyi bilen din olduğu için ona göre muamele ediyor İzle şunu adam akıllı herşeyi anlatıyor. islamda kadın asla aşağı değildir https://www.youtube.com/watch?v=ccO-P96rz9w
Cevap sahibi+1 yıl@kirazimsiseftali AL oku seni Müslüman olmaya çağırmadım sadece buradaki arkadaşı uyardım sen saldırıya geçtin hemen sorularlaislamiyet.com/osmanli-padisahlarinin-cok-cariyelerle-beraber-olduklarini-soyluyorlar-osmanli-padisahlari-ve
Cevap sahibi+1 yıl@kirazimsiseftali https://www.youtube.com/watch?v=AT-iKnBpbZo
- +1 yıl
Bana popcornoglunu atma kendisi yunan kazansaydi diyen deli raporu olan bir adam
İslam sadece kadını aşağılıyor Tomrisi biliyor musun dünyadaki ilk kadın hukumdarlardan biri imparatorlugunu savaşarak kurdu bir türk kadınıydı sizin çöl cariyelerinize benzemez amazonlari bilir misin kadın savascilardi birsuru erkekten daha güçlü bir toplumdu sen şu an bir kadın erkeği yenemez saçma sapan laflarını bırak
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Sen de Feminaziliği bırak konuyu dağıtıp durma arkadaşım seni İslama zorla davet etmiyorum İnanmazsan inanma da ağzındaki salyaları akıtma bana doğru kuduz gibi saldırma. Konuyu kapat daha iyi hem İslamda da kadın savaşcılar var www.eansiklopedi.com/.../
- +1 yıl
Senin ahlakına bak terbiyesiz bir tanenizde düzgün çıksa hepiniz aynısıniz çöl bedevileri
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Hakaretle saldıran sensin ben teşhiş yaptım niye çıldırdın ki bu kadar :D edebiyat yapıyoruz hemen kızıyorsun ilk önce sen saldırdın yine de özür dilerim kırdıysam. Sen de affet konu kapansın.
Cevap sahibi+1 yıl@Kirazimsiseftali Ayrıca al bak bakayım kölelik ve cariyelik sadece İslam da mı varmış tr.wikipedia.org/.../Rahatlat%C4%B1c%C4%B1_kad%C4%B1nlar
www.hurriyet.com.tr/.../fatih-tezcana-sorusturma-baslatildi-41817430
www.cnnturk.com/.../index.html
www.evrensel.net/.../irakli-ve-afgan-kadinlar-amerika-sakin-insanlik-deme
+1 yılevliyiz diceksin evlilik cuzdani istemiyor lar ve bir tanidik kadin bul annem de olur viter
00 Yorumla
+1 yılBekara ev verirsen "Ah, uh, hadi" gibi kelimeleri duyacakları için vermemeleri gayet normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. bende vermem oyle dost hayati mi yasiyacaksiniz benim evimde
sizin günahınıza ortak olur mu akli basinda musluman bir insan00 Yorumla
+1 yılDüzgün bir siteden tutun. Kimsenin karışmaya hakkı yok ama bu millet resmen namus bekçisi.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAileyiz deyin o zaman sizde. Sanki evlilik cüzdanı mi isteyecekler
00 Yorumla
+1 yılKalpleri kararmış eski kafalı anlayışsız aptal sürüsü oldukları için.
310 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiğim insanlar onlar işte :). Kendileri dört dörtlük mükemmel insan ya tabi ondandır 😅😅
- +1 yıl
Aynen öyle takmamak lazım
- +1 yıl
AA öyle demeyin efendim onlar Müslüman eksilemezlerse günah olur böyle bir şeyi dinleri katiyyen kabul edemez onlar da günahsız Müslüman kullar o yüzden eksilediler (iç sesleri) 😅😅😅
- +1 yıl
Müslümanım, ahlaklıyım diye geçinip. Edepsiz insanlar olduklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam ne yazık ki.
- +1 yıl
Ahh şu eski kafalar... Ömür tüketir
Öğrenciyim demiyceksiniz. Aileniz tutar gibi tutucaksınız. Sonra siz yerleşiceksiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. resmi izin almadan seks yapmanızdan korkuyor olabilirler
10 YorumlaBaktığın yere bağlı muhafazakar yerden bakarsan tabi vermezler
10 Yorumla
+1 yılÖğrenciye bile ev vermiyorlar ki neymiş bekar eviymiş aw yobazları milletin hayatına pek meraklı
10 YorumlaEvliyiz diyin
22 Yorumla
Soran+1 yılBazilari evlilik cüzdanını gösterin dedi evliyiz dedik şaka gibiler
+1 yılUlkemiz cok gerici insanvar cunku geri kafali dusunenler cok
00 YorumlaHamilesin neden evlenmediniz bı nikah yapsaydınjz bari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemiz ve her barbunyaya maydonoz olma merakı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılkimse başına dert almak istemiyor
00 Yorumla
+1 yılgunaha ortak olmak istemiyorlardir
00 Yorumla
+1 yılDiyecek çok şey var da üşendim
00 Yorumla
+1 yılsizde evli olduğunuzu söyleyin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüslüman mısın kardeşim 😊?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHangi ilde hangi semtte oluyor bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. evlenmek için neyi bekliyorsunuz doğumumu
00 YorumlaŞehre göre değişir
00 YorumlaDava açabilirsiniz o kişileri. Vermek zorundalar.
00 Yorumla
+1 yılEvlenin formaliteden nolcak
00 Yorumla
+1 yılEvliyiz de sende jdhfjf
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede saçma bir görüş
00 Yorumla
+1 yılUydur a... q uydur
00 YorumlaEe yani
00 Yorumla
+1 yılTürkiye burası işte şuraya bak
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede öyle olur
00 YorumlaVermesinler
00 Yorumlasevişeceğiniz için
03 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim kız hamileyim yazmış sevişmedim kalmış ne utanmaz insanlar var yedikleri boku bide herkese soru niyetine soruyor lar
Uydurma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç
00 Yorumla
+1 yılevet
10 Yorumla
+1 yılSenaryo güzel
00 Yorumla
+1 yılHangi şehir?
00 Yorumla
+1 yılBen verrirmmde
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle ayrı eve çıkmak istiyoruz ama neden kimse evini vermiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım