Bu durumdan sıkılmanız için illa işkence görüyor olmanıza gerek yok. Genceciksiniz eşinizle bir hayat yaşamak istiyorsunuz, sürekli gözler üstünüzde nereye gidiyosunuz nerden geliyorsunuz aynı evde yaşamasanız da her şeyden haberleri var ve sürekli elleri gözleri üstünüzde gibi hep bi diken üstünde hissediyorum. Yoksa onlarla beraber vakit geçirmeyi, evimde en güzel şekilde ağırlamayı güler yüzümü eksik etmem severim de ama hani sevdiğimle yuvamız, yaşantımız bize özel olsa isterdim. Kiralar çok yüksek olduğu için buraya geçtik ama şimdi de ev fiyatları uçtu gidiyor ne yapacağım bilmiyorum. İnsan kendi evinden kaçar mı, ben kaçıyorum...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok haklidin eşinle bu durumu konuş biraz karismamalari gerektiğini söylesin ailesine veya o ravir koysun rahat takiliriz vs diye
Allah'tan eşim anlayışlı ve güçlü o konuda beni kırmaz ama hani o his olur ya biri seni izliyor sürekli kocanla ne zaman eve girmişsin ne zaman çıkmışsın bugün dışardan mı yedik vs bunlar seni rahat hissettirmiyor
Anladım hiç ipleme boş ver relax ol bence
evden kaçmak isteyenlerin hazin sonu? sen ne ummuştun? musluklardan nutella akan bir ev mi olacğaını
Evlenir evlenmez orada oturmadım sonradan oraya geçtik. Burdan önceki evim çok daha kötüydü ama daha huzurluydum yani nutella akan musluk değil mesele ben ne dıyorum siz ne diyosunuz.
senin hayatını başkası mutlu edemez
istemiyorsan kendi ayakların üzerinde dur kendi hayatını kendin kur?
Ona uğraşıyorum zaten. Hedefime ulaşıncaya kadar olan zamandan bahsettim. Abi sen niye beni bi anda evden kaçmak isteyen kız ilân ettin anlamadım. Baba evinde rahat nezih bir ailede büyüdüm evlilik düşünmezken sevdiğim için evlendim. Hiçbir zaman da lüks düşkünü olmadım. Anlattığım şey bambaşka.
tamam işte
kendi hayatını kur
yanlış aynı binada değil aynı mahallede bile olmaması lazım
O zmn güzelce para biriktir ev al bacım.
Evet ona uğraşıyorum en kısa zamanda alırım inşallah kolay olmuyor fiyatlar böyleyken
İnşallah alırsın kardeş ne diyim.
Sağ ol
Sen kocadan bikmissin. Kaynana bahane
Öyle olsa öyle yazarım onlar olmadığı zaman böyle hissetmiyorum kocamı çok seviyorum orada yazanı doğru okuyun.
Okudum. Kocanla mutlu degilsin. Ayrilmak istiyorsun. Meali bu
Kocamla severek evlendim hala da çok seviyorum hiç mi duymadın aile apartmanı faciasını. Bundan önceki evim bundan çok daha kötüydü ama huzurum vardı. Kocamla bi dünyam olduğunu hissediyordum. Anlatmak istediğim bu. Bu kadar yalın anlatımdan bunu çıkardıysan ne diyebilirim. Öyle olsa öyle yazarım burada sanal ortam gizli mod açık neden çekineyim.
Gelmiyorum özele falan sen kocandan bıkmışsın ayagına kendi ağına düşürcen öyle mi, yemezler ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun. Bak işine. Git kocasını aldatmak isteyen. . . . peşinde kadınları alt etmeye bak. Ben ne diyorum adam ne anlıyor ey Allah'ım
Kaynanan eminim bir anne gibi davranıyordur sana. Ama işte nankörlük yapıyorsun. Üzücü..
DNDNDKDMMDDMLSLSLA Aynen bi sene sonraki falıma da bakar mısın neler bekliyor beni yürü git işine ya uzanamadığı ciğer murdar olduk iyi mi hadi kardeşim hadi
Üstelik kaynanam bana kötü davranıyo bile yazmamışım. Şu siteye sınırlama gelsin yaa okuduğunu anlayamayacak kadar düşük IQ
Iyyyy bu nasıl bir üsluptur. Tam köylü jargonu. Miğdem bulandı
Dedi miĞdem yazan vizyonsuz jdkdkdkdkd
Biliyorum. Seni denemek için yazdım.