Sevgilim bana taşındı, birlikte yaşıyoruz ama hiç destek olmuyor. Ödemeler ortak olması gerekmez mi?

Uzun zamandır birlikteyiz. Ben eğitim için onun yaşadığı şehre gittim. Evi tutmadan önce birlikte kalırız diye konuşuyorduk. 2,5 ay oldu evi tutalı hiçbir kiraya, faturaya, yeme/içme masrafına dahil olmuyor. Eve gelirken bir meyve suyu bile almıyor ama iştahı fazla açık benim aldığım şeyleri yiyor. (Yemesinde gözüm yok ama en azından mutfak konusunda destek olmasını isterdim.)
Ben öğrenciyim, o çalışıyor. Tuttuğum ev ailesine yakın. İlk zamanlar doğalgazım yoktu kendi evine gidip yemek yiyordu, bana getirmiyordu. 2 gün önce durumumu toparlayıp 2. el buzdolabı alabildim, ne nakliyede yardım etti ne ödeme konusunda...
Sizce kira, faturalar, evin masrafları konusunda destek olması gerekiyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
önceden dogalgaz açtırma ücreti çok, açtırırsam bana kalmıyor dedim bana bunda bile destek çıkmadı. kendine gelince bonkör ama eve gelince eli cebine gitmiyor. dün 2porsiyon iskender yedi gözüm yok 300 tl bir oyun için ödeme yapıyorsa her ay bana da destek olmalıydı. markete uğradık sen gir ben sigara içicem dedi. 100 küsür tl mutfak alışverişi tuttu. buna bile ortak olmadı akşam yemeye gelince yedi çay yap su koy vs dedi. bu olayın üzerine dank etti kafama. haklısınız çok safım kullanılıyorum😔
Güncellemeler
+1 yıl
evin masrafları çok tutuyor bana para kalmıyor ailem ev arkadaşı bulmamı istiyor bir kız var onunla görüşeceğim hem ev yüküm hafifler gibisinden konuşacağım onunla. eğer tamam sen bilirsin vs derse bitiricem ama ben varım bu 1-2 ay ben öderim derse devam ederim. sevmiyor olsam ağır konuşur atardım dışarı git kendi evine diye ama ne kötü ki seviyorum kalbim acıyor😔
Güncellemeler
+1 yıl
evin masrafları çok geliyor ev arkadaşı arayacağım dedim, tamam sen bilirsin dedi. ev arkadaşı ararken abisininde ev aradığını istersem ev arkadaşı olarak abisinin gelebileceğini söyledi. sonra paran bitiyorsa ihtiyacın oluyorsa para ver de ben anlamıyorum dedi. kendi evine giderse babası kiraya falan ortak olmasını isteyeceği için gitmeye razı değildi abim gelsin kirayı 3 e bölelim diyor. ben birikim yaptım 1,5 ayde 4 milyar diye söylüyor. eve ortak olmak istedi kabul etmedim. evleri ayırdık...
Sevgilim bana taşındı, birlikte yaşıyoruz ama hiç destek olmuyor. Ödemeler ortak olması gerekmez mi?